Jubileumfeest organiseren | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Jubileumfeest organiseren

jubileumfeest organiseren

Jubileumfeest organiseren

Bij een jubileumfeest organiseren komt veel meer kijken dan u zou denken. U heeft een locatie nodig, entertainment, catering en misschien zelfs beveiliging. Daarnaast wilt u natuurlijk ook graag nog zelf genieten van het feestje. U heeft tenslotte iets te vieren en het is fijn als u daar verder niets aan hoeft te doen. ITB Entertainment Group is al meer dan 20 jaar een grote naam in de evenementenbranche. Wij kunnen de complete organisatie van uw jubileumfeest voor u uithanden nemen. Wij zorgen ervoor dat uw jubileum er één is om nooit meer te vergeten.  

Jubileumfeest organiseren op maat van uw wensen

ITB Entertainment Group heeft een passie voor entertainment en het leveren van maatwerk voor de klant. Geen enkel jubileumfeest is hetzelfde en we proberen er altijd een onvergetelijk evenement van te maken. De laatste jaren zijn we uitgegroeid tot een grote toeleverancier van cateraars en partyzalen. Dankzij directe lijnen kunnen we vrij snel een uniek feest voor u neerzetten. Hierbij maken we gebruik van de laatste trends en technische snufjes om het feest af te maken. Wilt u zelfs een artiest op uw evenement laten optreden? Geen probleem, van een aantal artiesten beheren we zelfs exclusief de agenda. U kunt bij ons een band boeken. We zorgen er zonder problemen voor dat uw jubileumfeest een geslaagd feestje wordt.  

Jubileumfeest organiseren met hulp van buitenaf

Bent u meer iemand die volledig zelf de touwtjes in handen houdt? Geen probleem, u kan natuurlijk alleen gebruik maken van onze vakkennis. U kan ons bijvoorbeeld vragen stellen over de vergunning van uw evenement. Of hoe u de entertainment het beste kan inrichten? Zelfs als u geen boeking bij ons plaatst kan u bij ons terecht voor vragen. Eventueel kunnen we enkel een deel van de organisatie voor u uit handen nemen. Een beetje hulp van buitenaf kan nooit kwaad. Wij kunnen u helpen om uw jubileumfeest echt onvergetelijk te maken. Bel ons gerust op om uw vragen te stellen of om eens te gaan sparren over de invulling van uw eigen jubileum.