Gemotoriseerd | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Gemotoriseerd

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Buggy

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Rijdend in een Bugxter voelt u zich een echte avonturier. U maakt een leuke trektocht over de openbare weg in deze bijzondere tweezits voertuigjes. De Bugxter is vrij makkelijk te besturen en met de wind in uw gezicht geniet u van het weidse uitzicht.   Bij het Bugxter rijden gaat het niet om snelheid, maar om het ontdekken van de omgeving op een originele manier. Deze activiteit is zeer geschikt voor groepen. De Bugxters bieden plaats aan twee personen. Na een duidelijke instructie krijgt u de bijzondere bestuurdersuitrusting overhandigd. Vervolgens gaat u de weg op. U maakt met de groep een mooie rondrit over de openbare weg. Gegarandeerd zult u tijdens de Bugxterrit veel bekijks hebben. Naar wens is het Bugxter rijden uit te breiden met een puzzeltocht of spelletjes.

Eendjes Rally

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Eendjes Rally
Nieuw op de Nederlandse markt: 'De Eendjes Rally'. Dit is een bedrijfsevenement waaraan 74 deelnemers in maximaal achttien 2CV's een unieke ervaring beleven. Deze ontdekkingsreis vindt plaats in Noord Holland, langs smalle vaarten, bekende vissersplaatsjes aan het IJsselmeer en over Hollandse rivierdijken. Samenwerking en improvisatievermogen zijn de thema's van de dag, afgewisseld met plezier maken en een aantal ludieke klassementsproeven onderweg... Het rijden met de goed onderhouden 2CV's is een belevenis op zich. Echter, de stops onderweg maken 'De Eendjes Rally' tot wat hij is: een avontuur tijdens een Eendenrally door een typisch Hollandse omgeving (met polders, molens, een veerpont en fraaie vissersplaatsjes). De klassementsproeven bestaan uit activiteiten als blind fileparkeren, de wiggle wiggle proef en natuurlijk ook kaasproeven. 's Middags staat een wateractiviteit op het programma en de echte liefhebbers kunnen zelfs oefeningen op een antislipmat bijboeken! De Eendjes Rally start vanuit een speciale loods, niet ver van Amsterdam. Alle auto's zijn technisch in goede staat, worden regelmatig gecontroleerd en zijn voorzien van extra voorzieningen die het rij-comfort vergroten. Uiteraard ontbreken de Eend-kenmerken zoals de ronde koplampen en het open dak niet.

Infanta Ribs Racing

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Eigenlijk hebben we in Nederland alles al een keer meegemaakt en zijn veel bedrijfsuitjes langzamerhand wel een keer beproefd. Toch heeft ITB Active voor u weer een volslagen nieuwe uitdaging welke zijn weerga van spanning, snelheid, wendbaarheid en dus sensatie niet kent: Het betreft de nieuwe hype, 'het RIB-varen' op Nederlandse wateren! Op een relatief lichte boot met een vreselijk zware motor durven wij u namelijk een sensationele ervaring te garanderen die het groepsgevoel in optima forma zal stimuleren. Snelheid en wendbaarheid zijn namelijk de kenmerken van een iedere RIB boot maar al helemaal bij onze Infanta RIB's. Elkaar goed in de gaten houden en ondersteunen waar nodig is bijna een must voor de gehele crew!   Werden RIB boten voorheen uitsluitend ingezet in de Offshore, tegenwoordig lijkt het wel het basisgereedschap van de moderne zeepiraten. Door te kiezen voor een RIB zijn zij namelijk nauwelijks te volgend, laat staan in te halen, door andere schepen! Uiteraard gaan wij niemand enteren maar gaan wij wel alle piraten-manoeuvres met onze eigen Infanta RIB's inzetten om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Uiteraard alles onder strakke begeleiding, condities en zelfs enkele restricties om u maar ook onze eigen veiligheid te waarborgen. Onze Crew bestaat louter en alleen uit medewerkers met een hoog verantwoordelijkheidsbesef en hebben na jarenlange ervaring de nodige professionaliteit als standaardbagage.   Stap dus aan boord van één van onze Infanta RIB's (Rigid Inflatable Boat) en ervaar samen met uw collega’s een onvergetelijke “Speedkick”. Onze basis is gelegen in het gebied van de Loosdrechtse Plassen alwaar wij met een snelheid van ongeveer 55 knopen (100 km/uur) over het water mogen varen en daarnaast nog een scala aan andere activiteiten voor u kunnen verzorgen. Denk hierbij aan: boogschieten, volleybal, roeien (gps), waterlopen, vergaderen, cricket, fotografie workshop, zeilen, schilderworkshop, schermen, solexrijden, buggyrijden en nog vele andere leuke activiteiten. Echter, zal het RIB varen voor het merendeel van u toch het meest spectaculaire onderdeel blijven! Uiteraard is de inzet van onze RIB's nagenoeg in heel Nederland mogelijk, mits daar water aanwezig is en wet- en regelgeving dit toestaat. Onze professionele piloten ontvangen u graag op één van onze eigen INFANTA RIB-boten powered bij Yamaha Nederland.

Land Rover Experience

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Land Rover Experience
Bent u op zoek naar een unieke locatie en activiteit op een bijzondere plaats? Wat dacht u van sfeervol vergaderen in het bos, een zomerse borrel aan het water, een feestavond op een bijzondere locatie of juist récht voor de deur? Dan is de Land Rover Lodge iets voor u !! Deze authentieke mobiele loghome is gebouwd op 3 trailers; binnen een uur staat er een compleet ingerichte feestlocatie voor u gereed, volledig ingericht met meubilair, open haard, complete bar en niet te vergeten een grote veranda! Deze blokhut biedt plaats aan 60 personen (diner) tot 150 personen (feestopstelling). Heeft u ooit een Land Rover over een blokhut zien rijden? Dit is uw kans; deze lodge is voorzien van een lichtstraat en rijbanen. Dubbel genieten, voor de bijrijder om deze kans te ervaren en voor de gasten IN de lodge; die nippend aan hun drankje de Land Rover die over de lodge rijdt van onderen kunnen bezichtigen.

Off-road rijden

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Diverse obstakels, kuilen, hellingen en krappe bochten maken een uitdagend parcours! Heeft u altijd al eens met een 4x4 off-road auto over een speciaal aangelegd terrein willen rijden? Onder begeleiding van een professionele instructeur leert u uw stuurcapaciteiten en rijvaardigheden te verbeteren en rijdt u aan het eind van de cursus zelfverzekerd over dit ruige terrein in een 4x4 off-road auto.

Powerturnen

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Powerturnen
De powerturn wordt aangedreven door twee motoren en heeft twee gashendels. Maar dat niet alleen, het voertuig heeft geen stuur. En om de eigenzinnigheid nog maar eens te benadrukken heeft het ook nog een paar zwenkwielen ipv van gewone wielen met een vaste as en geen rem!   Het is de bedoeling dat u met dit curieuze motorvoertuig, samen met een medebestuurder een parcours gaat afleggen, zal dat lukken? Samen zit u in een stevige veiligheidskooi en probeert u door middel van gas te geven of te verminderen, het parcours af te leggen. Alleen met goede communicatie, samenwerking en coordinatie brengen jullie het tot de finish. Het is dan ook niet voor niets ons meest uitdagende én hilarisch teambuildingsonderdeel. Alleen al het gadeslaan van de verrichtingen van uw collega's, relaties of vrienden is zeer vermakelijk!

Quad rijden

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Quad rijden
Op ons terrein kunt u een uitdagend parcours volgen, waarbij techniek, spektakel en behendigheid voorop staan. Voordat u op de quad stapt, krijgt u eerst een uitleg over de quad en verdere instructies van onze instructeur over het rijden met de quad. Hij begeleidt de hele cursus en bewaakt de veiligheid tijdens het rijden op het terrein. U kunt bij ons 30 of 60 minuten komen quad rijden.

Sandbuggy

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Sandbuggy
Met de sandbuggy rijdt u moeiteloos door het zwaarste terrein. Maar behendigheid en stuurmanskunst zijn een must!   Sandbuggy rijden is een intensieve activiteit, daarom wisselt u tijdens de ritten steeds af met een andere coureur, vriend(in) of collega. Voor het besturen van een sandbuggy heeft u geen rijbewijs nodig. Wel is er een minimale leeftijd van 16 jaar en een minimale lengte van 1 meter 60 (!) vereist. We hebben overalls en helmen met haarnetjes, klaar liggen om tijdens het sandbuggy rijden te dragen Voordat u plaatsneemt in de sandbuggy, krijgt u eerst een korte instructie van onze instructeur. Deze begeleidt de hele cursus en bewaakt de veiligheid tijdens het rijden op het parcours. Hij zal u de beginselen bij brengen van het rijden in dit speciale off-road voertuig met vier profielbanden en omgeven door een kooiconstructie.

Segway

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Stap in de toekomst, stap op een Segway! Dit futuristische vervoersmiddel is het eerste elektrisch aangedreven zelfbalancerende voertuig ter wereld. Het besturen van dit bijzondere hightech vervoersmiddel gebeurt door middel van gewichtsverplaatsing. Stap nu zelf op de Segway en ervaar dit bijzondere voertuig zelf. De Segway wordt niet voor niets het transport van de toekomst genoemd. Het rijden op een Segway is een unieke en bijzondere ervaring. De Segway oogt als een futuristische step, maar is veel meer. De Segway bestaat uit twee wielen met een plateau er tussenin waar u op staat. U bestuurt de Segway door middel van het stuur. Maar om vooruit te komen moet u uw lichaamsgewicht verplaatsen. Door naar voren te leunen beweegt de Segway voorwaarts. Leunt u vervolgens naar achteren dan remt de Segway af.            

Slip & Griptraining

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Slip & Griptraining
Comfortabele auto's, spekgladde banen, riante rotondes en helse hellingen vormen het decor voor een dagje leerzaam dollen tussen muren van opspuitend water. Ervaren instructeurs regisseren een sportief doe-evenement, dat zowel leerzaam als vermakelijk is. Onverwacht slippen is dolle pret op Europa's modernste Grip- & Slipcentrum, waar het ook doeltreffend vergaderen en feesten is. In het eigen restaurant en in de partytenten kunnen vermoeide coureurs genieten van het aangename en de actie op de banen in het oog houden. Zo bieden wij rijvaardigheid en een gezellige rijtechnische uitdaging. 

Pagina's