Game event | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Game event

game event

Game event organiseren

Een game event wordt steeds vaker georganiseerd om uw doelgroep op locatie samen te brengen. Het is hierbij belangrijk dat u voor een actuele game kiest en hier volledig op inspeelt. Voor de invulling van uw eigen event kan u de expertise van ITB Entertainment Group in huis halen. Wij kunnen u helpen om een evenement van A tot Z te regelen. In het verleden hebben we verschillende populaire evenementen georganiseerd rondom games. Hierbij volgen we altijd de laatste trends. Zo organiseerde we als eerste het Pokémon Go Catch ‘m All event van Nederland. Hiermee speelde we in op de trend rondom Pokémon Go. Bent u benieuwd welke trends u kan volgen voor uw eigen evenement? Bel gerust ons organisatiebureau voor tips en tricks.  

Gebruik Virtual Reality op uw evenement

Eén van de laatste trends die we tegenkomen in de eventbranche zijn Virtual Reality events. Hiermee kan u bezoekers op uw evenement naar een compleet andere wereld brengen. Met een VR experience stappen uw gasten in een virtuele wereld. Het is een enorme hit in Nederland om dit een keer zelf te beleven. In deze digitale wereld kunnen uw gasten zelfs lopen of bewegen. Wilt u een Virtual Reality experience voor uw evenemenent boeken? Dit kan u doen via ons boekingskantoor. Uw bezoekers kunnen zo zelf ervaren hoe het is om in een VR wereld rond te lopen.   

Uw eigen argumented reality game event 

ITB Entertainment Group staat bekend om innovatieve concepten. Eén van deze concepten is een argumented reality event. Hierbij creëren we een platform waarin bezoekers op locatie in een nieuwe wereld kunnen stappen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken en technologie. In samenwerking met uw bedrijf kunnen we een virtuele map ontwikkelen en programmeren. In deze virtuele wereld kan u bijvoorbeeld uw product of dienst tot leven laten komen. Voor de meeste bezoekers zal dit een unieke beleving zijn. Bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is binnen uw bedrijf? Informeer dan gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

Schakel onze hulp in bij uw game event

Gaat u binnenkort een evenement organiseren en zoekt u nog een leuke invulling? Wij helpen u graag met onze innovatieve VR en AR concepten. Maak geheel vrijblijvend een afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.