Videoclip 'So Strange' van Werring | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Videoclip 'So Strange' van Werring

Videoclip 'So Strange' van Werring

"SO STRANGE” is de nieuwe single van WERRING.

“SO STRANGE” ligt lekker in het gehoor met een refrein dat na één keer luisteren de hele dag in je hoofd blijft hangen, met veel heftig gitaarwerk en een stevige strot.

“SO STRANGE” is erg actueel en verslavend catchy; dit nummer is een prima visitekaartje voor WERRING en een goede voorbode van het debuutalbum dat binnen enkele maanden zal uitkomen.

WERRING = heavier dan Duran Duran volgens de een, meer een soort INXS voor de ander. Hoe dan ook: de sound is melodieus, vet en vooral heel erg catchy. Nieuw, jong, veelbelovend en aantrekkelijk voor jong én oud. WERRING bestaat uit de broers Erwin (zang, samples, drums) en Roeland (gitaar, bas, keys, samples, drums) Werring. Zij zijn geboren in Nederland, wonen nu in London & Brussel. Zij zijn muzikaal groot geworden met klassieke muziek en jazz; zo hebben ze als tieners al een tour door Europa gemaakt met een jazzband en zijn ze uiteindelijk bij rock-/popmuziek uitgekomen. WERRING: Een tweetal van wie het talent niet onopgemerkt is gebleven. Enkele wapenfeiten: een Amerikaans platencontract voor 5 albums en 1,5 jaar in LA samenwerken met de legendarische producer Mike Shipley (van o.a. Shania Twain, Def Leppard, Greenday, Aerosmith en Van Halen). Er werd verder een song opgenomen voor de soundtrack “Stoned”, een film over de gitarist ‘Brian Jones’ van de Rolling Stones . Naast verschillende optredens in de US volgde zelfs een optreden op de prestigieuze televisiebeurs Mipcom in Cannes waarmee ze in de voetsporen van Bjork en U2 traden.
 
Voor meer foto's zie ook 'Werring'


Video