Videoclips | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Videoclips

Rembrandt on Tour

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Rembrandt on Tour
Voor de act Rembrandt on Tour is een snelle videoclip geproduceerd waarbij alle elementen van de act in vogelvlucht voorbij komen.   Promotie videoclip.

Show me the Show

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
SHOW ME THE SHOW boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comWe plaatsen in het centrum een complete backline, dj-set, geluid- en mengtafel. Gedurende de dag kunnen verschillende lokale bands, tape artiesten of creatieve podiumbeesten hun kunstje laten zien. Iedereen dient van tevoren in te schrijven en zal worden beoordeeld door een lokale ondernemer en medewerker van het artiestenbureau. Aan het eind van de dag zal de winnaar bekend worden gemaakt. Deze artiest wint een professioneel opgenomen videoclip. CONCREETBacklineGeluid / lichtTechniciPresentatieJurylidVideoclip op maatWerktijden: 6 uur VIDEOCLIPWe gaan de videoclip maken van de winnaar. Uiteraard kunnen jullie zelf de sfeer aangeven waarin het moet worden gepresenteerd. Muziekstijl, wel of niet tijdens feesten beelden maken etc.  Er zal gebruik worden gemaakt van een filmkraan waardoor je meerdere shots vanuit speciale hoeken kunt maken. Afhankelijk van uw wensen maken wij een ‘trendy’ clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het optreden. Er zijn verschillende manieren van editing. De afwerking van een film kost veel tijd maar geeft een veel mooier resultaat. Denk hierbij aan het extra gebruik van filters, het gebruik van beter uitgewerkte titels en de mogelijkheid tot het gebruik van special effecten. Elk shot kan apart gefilterd en tot de milliseconde op maat gepast worden. Deze methode haalt het beste uit filmopnames met als resultaat een maximale kleurbewerking en kwaliteit in effecten. CONCREETMontage o.l.v. professionele regisseurModernste software & hardware tools 7 postproductie dagen (editen)1 videoclipAangeleverd op dvd hoge kwaliteitAangeleverd geschikt voor internet1 dag filmen Filmkraan (5 meter)IntakegesprekSHOW ME THE SHOW is te vinden via;SHOW ME THE SHOW regelen, SHOW ME THE SHOW arrangeren, SHOW ME THE SHOW huren, SHOW ME THE SHOW boeken, SHOW ME THE SHOW  informatie, SHOW ME THE SHOW biografie, SHOW ME THE SHOW boekingsburo, SHOW ME THE SHOW boekingsbureau, SHOW ME THE SHOW artiestenbureau, SHOW ME THE SHOW prijzen, SHOW ME THE SHOW inhuren, SHOW ME THE SHOW offerte, SHOW ME THE SHOW bookings, SHOW ME THE SHOW boekingskantoor, SHOW ME THE SHOW boekingen, SHOW ME THE SHOW kosten.SHOW ME THE SHOW boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Videoclip 'So Strange' van Werring

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Videoclip 'So Strange' van Werring
"SO STRANGE” is de nieuwe single van WERRING. “SO STRANGE” ligt lekker in het gehoor met een refrein dat na één keer luisteren de hele dag in je hoofd blijft hangen, met veel heftig gitaarwerk en een stevige strot. “SO STRANGE” is erg actueel en verslavend catchy; dit nummer is een prima visitekaartje voor WERRING en een goede voorbode van het debuutalbum dat binnen enkele maanden zal uitkomen. WERRING = heavier dan Duran Duran volgens de een, meer een soort INXS voor de ander. Hoe dan ook: de sound is melodieus, vet en vooral heel erg catchy. Nieuw, jong, veelbelovend en aantrekkelijk voor jong én oud. WERRING bestaat uit de broers Erwin (zang, samples, drums) en Roeland (gitaar, bas, keys, samples, drums) Werring. Zij zijn geboren in Nederland, wonen nu in London & Brussel. Zij zijn muzikaal groot geworden met klassieke muziek en jazz; zo hebben ze als tieners al een tour door Europa gemaakt met een jazzband en zijn ze uiteindelijk bij rock-/popmuziek uitgekomen. WERRING: Een tweetal van wie het talent niet onopgemerkt is gebleven. Enkele wapenfeiten: een Amerikaans platencontract voor 5 albums en 1,5 jaar in LA samenwerken met de legendarische producer Mike Shipley (van o.a. Shania Twain, Def Leppard, Greenday, Aerosmith en Van Halen). Er werd verder een song opgenomen voor de soundtrack “Stoned”, een film over de gitarist ‘Brian Jones’ van de Rolling Stones . Naast verschillende optredens in de US volgde zelfs een optreden op de prestigieuze televisiebeurs Mipcom in Cannes waarmee ze in de voetsporen van Bjork en U2 traden.   Voor meer foto's zie ook 'Werring'

Videoclip maken

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Videoclip maken is een van de vele mogelijkheden van ITB Film & Multimedia Een professioneel gemaakte videoclip vormt de sleutel tot een geslaagde communicatie en waardering door de kijkers. Een videoclip maken wordt gedaan met een professioneel team van visagisten, geluid/licht mensen en camera crew. Wij halen het beste uit de artiesten. Onze crew met ruime ervaring staat garant voor een spectaculair resultaat. Greenscreens, windmachines, special effects en het scouten van originele locaties. Alles kan gerealiseerd worden voor de productie van hoge kwaliteit videoclips. Onze edit Suite is hypermodern en compleet mobiel. Alle modernste versies van Premiere Pro en After Effects ondersteunen ons creatief team van editors. Videoclip maken is een van de vele specialistische activiteiten van ITB Film & Multimedia. Informeer vrijblijvend naar het maken van een videoclip op info@itb-entertainment.com   Videoclip maken vinden; Videoclip regelen, Videoclip arrangeren, Videoclip huren, Videoclip boeken, Videoclip informatie, Videoclip biografie, Videoclip boekingsburo, Videoclip boekingsbureau, Videoclip artiestenbureau, Videoclip prijzen, Videoclip inhuren, Videoclip offerte, Videoclip bookings, Videoclip boekingskantoor, Videoclip boekingen, Videoclip kosten.    

Videoclip productie - Michelle van Min

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Videoclip productie - Michelle van Min
Tijdens de talentenjacht in Leidschendam op 27 februari 2011, streden 12 kandidaten om de titel TALENT VAN LEIDSENHAGE. De jury koos unaniem de toen 15-jarige Michelle van Min uit Voorburg als winnares. Als prijs ontvangt zij een professionele videoclip. De bijhorende beker en bloemen werden haar overhandigd door Martin Hurkens, winnaar van Holland's Got Talent 2010