Ledscherm | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Ledscherm

Ledscherm

per aanvraag
Genres: 

LEDSCHERM boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Wilt u een LEDSCHERM huren?
Wij bouwen deze in ieder gewenst formaat en vorm. Ieder paneel kan tot wel vijftien graden worden gebogen. ITB verhuurt LEDSCHERMEN die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Een LEDSCHERM kan binnen of buiten worden geplaatst, dankzij de waterbestendigheid van het scherm. U kunt bij ons terecht voor een led scherm tot 12 vierkante meter. Ook kleine schermen worden regelmatig bij ons verhuurd, bijvoorbeeld een afmeting van 50 bij 50 centimeter.

✓ Te huren tot en met 12 vierkante meter
✓ Kleinere (gangbare afmetingen zijn ook te huren, bijvoorbeeld 50×50 centimeter

✓ Zeer hoogwaardige kwaliteit van het beeld, pixels zijn niet zichtbaar op zeer korte afstand

Het huren van een LEDSCHERM verzekert u van het feit dat u alle toeschouwers mee kunt laten genieten van uw evenement. Ook is het scherm zeer geschikt voor reclamedoeleinden. Twee jaar op een rij hebben wij een LEDSCHERM verzorgd voor de Foute Party van Q-Music. Hier kunt u meer lezen over deze avond. Ook tijdens een feestje is een het huren van een led scherm een fantastische aanvulling.

Unieke LEDSCHERM huren?
De unieke combinatie van licht en beweging zorgt ervoor dat uw boodschap opvalt! Op het scherm kunnen wij eventueel ook directe beelden vertonen, of pas gemaakte foto’s die direct iets toevoegen aan uw evenement of feest. Met het LEDSCHERM van ITB is alles mogelijk! Lees onderaan de pagina meer over de opties.

Wij bouwen elk formaat, wij kunnen ons scherm zelf gebogen plaatsen. De LEDSCHERM kan zowel binnen als buiten worden gebruikt, waardoor het geschikt is voor grote evenementen en kleine bijeenkomsten. Uw media wordt door ons verwerkt en kan eventueel tijdens het evenement nog worden aangepast. Vanaf vier meter kijk afstand heeft de LEDSCHERM een perfect beeld waardoor het publiek of de bezoekers een duidelijk en helder beeld zien. Dit komt door de hoogwaardige kwaliteit en functionaliteit van het scherm.

De kracht van een hoogwaardige LEDSCHERM
Het scherm wordt tijdens een evenement gebruikt om uw adverteerders/sponsoren weer te geven.
Tijdens een open dag wordt op het scherm laten zien hoe de verbouwing van uw bedrijf is verlopen.
Een spreker maakt gebruik van het scherm om door middel van een PowerPoint presentatie zijn verhaal te ondersteunen.
Tijdens een feest kan de LEDSCHERM gebruikt worden voor de volgende toepassingen, die eventueel gecombineerd kunnen worden:

Gemaakte foto’s worden direct getoond op het grote scherm in hoogwaardige kwaliteit.
Teksten of muziekeffecten achter de DJ of band weergeven waarmee de muziek visueel wordt ondersteund.
Een cameraman live-beelden van het feest laten vertonen op het scherm.

REACTIES:

  • Julie Antonissen: Zeer goede service
    Cijfer: 10

LEDSCHERM is te vinden via;
LEDSCHERM regelen, LEDSCHERM arrangeren, LEDSCHERM huren, LEDSCHERM boeken, LEDSCHERM  informatie, LEDSCHERM biografie, LEDSCHERM boekingsburo, LEDSCHERM boekingsbureau, LEDSCHERM artiestenbureau, LEDSCHERM prijzen, LEDSCHERM inhuren, LEDSCHERM offerte, LEDSCHERM bookings, LEDSCHERM boekingskantoor, LEDSCHERM boekingen, LEDSCHERM kosten.

LEDSCHERM boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)