Eventregistratie | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Eventregistratie

Baggerfestival - voorbeeld live registratie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Baggerfestival - voorbeeld live registratie
Een korte impressie van live registratie tijdens een festival. Live mixing van beelden, projectie op diverse schermen en productie van een dvd.

Drone Experience

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Nieuwe technologieën staan geregeld in de spotlights en met drones is dat niet anders. De vliegende apparaten winnen snel aan populariteit onder alle lagen van de bevolking en over de hele wereld. Je kunt er rondjes mee vliegen, parcours afleggen en zo je vriend verslaan, ze kunnen je automatisch volgen en zo fantastisch mooie video’s opnemen en je kunt ze zelf volledige besturen en ze alle kanten op sturen. Het is duidelijk dat drones iets blijvends zijn.Zelf drones ervaren tijdens onze ‘Experience’Voor bedrijven bieden drones talloze unieke toepassingen. Tijdens deze workshop geven wij u richting in hoe drones in te zetten en welke mogelijkheden er voor u zijn. Ook zoomen we in op de effecten van drones op uw organisatie en nog mooier, de effecten op uw klanten. Om deze verhalen te bekrachtigen geven wij een demonstratie diverse drones waarbij we u teven informeren over de technische performance en specificaties. De liefhebbers kunnen ook zelf achter de controller plaatsnemen. Dit alles wordt aangekleed met prachtige met de drone opgenomen video’s.Drone Experience met unieke ervaringOnze workshop bied u een compacte en complete drone ervaring waarin we bedrijfsspecifieke oplossingen combineren met een demonstratie van enkele drones plus een echte drone-ervaring voor de liefhebbers.Dit kunt u van onze Drone Experience verwachten:•Ervaren en gepassioneerde sprekers en drone vliegers•Advies over toepasbaarheid drones op de eigen business•Voorbeelden van inspirerende met drone opgenomen video’s•Informatie over hoe drones werken en wat ze kunnen•Uitleg over regelgeving•Demonstratie van drones•De mogelijkheid om zelf met drones te vliegen•Plaatsen van kooiconstructie (3 x 4 mtr)  / kan ook binnen worden opgesteld.•2 grote high-end drones en 4 kleinere drones•Mogelijkheid tot maken van luchtfoto’s.  (bijv. personeelsfoto )Deze Experience duurt 2 uur (aaneengesloten) met een eventuele uitloop naar ongeveer 2,5 uur.  REACTIES:Remco Ebbelink - MillCijfer: 8 

Nintendo Nederland

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Compilatiefilm voor Nintendo Nederland van hun deelname aan het digital lifestyle evenement; Firstlook 2012.

Opening Winterland Oss

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Winterland Oss 2010-2011   Concept, regie en uitvoering van de opening van Winterland Oss in opdracht van de Stichting Winterland Oss.

Stout - evenement registratie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Stout - evenement registratie
Voor een groot bedrijfsevenement waren er diverse plasma schermen, ledschermen en projectieschermen geplaatst waarop live beelden werden weergegeven. Mixing van diverse camerapunten werd ter plaatse gedaan.