Publieksevenementen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Publieksevenementen

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Baggerfestival

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Twee jaarlijks festival in de gemeente Sliedrecht. De laatste jaren lag het bezoekers aantal op 180.000 bezoekers. Verschillende podia, markten, openhuis bedrijven zorgden voor afwisseling voor jong en oud.

Diepste Punt - Gemeente Almere

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
In opdracht van de Gemeente Almere verzorgde ITB events het culinaire ontvangst van minister, gemeente ambtenaren, bouw directie en omwonenden. Aansluitend werd met lasapparatuur een schild ondertekend door de wethouder. De trapeze act begeleid door live muzikanten zorgde voor het uitrollen van de banier. Aansluitend kon met onder het genot van een hapje en een drankje napraten in de gedecoreerde tent. Het evenement was voor 450 genodigden.

Eurovisie Songfestival op lokatie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De winnaar van het Eurovisie Songfestival op lokatie. Complete technische en publiciteit realisatie was in handen van ITB Promotions.

Look a like dag - referentie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
In opdracht van de gemeente Meppel hebben we mogen bijdrage aan de look a like dag.  

Olympic Dream - referentie

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Olympic Dream was een speciaal programma gemaakt om publiek kennis te laten maken met topsporters onderweg naar de Olympische Spelen. De topsporters zijn eventueel te boeken voor een presentatie, clinic, demonstratie of opening. Informeer vrijblijvend naar de vele mogeilijkheden.

Opening Machersebrug

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
In Macharen hebben we de nieuwe hefbrug officieel geopend. Dat gebeurde met veel dans en muziek. De nieuwe brug heet de Machersebrug. De naam werd bepaald via een prijsvraag en werd bekend gemaakt door wethouder Jan van Loon. Een opening met maatwerk muziek, tissue act, dans en vuurwerk. Aansluitend was er voor de genodigden een hapje en drankje. Openbaar evenement met ca. 500 gasten.

Opening Station

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Opening station Halfweg-Zwanenburg ITB events heeft de opening van Station Halfweg-Zwanenburg mogen verzorgen. Naast het officiële gedeelte met onder andere de Commissaris van de Koningin en Burgemeester verzorgde wij een spectaculaire show volledig op maat geschreven. Japanse drums, lichtshow, video en live vocalisten.

Race evenement

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Voor Winkelcentrum Leidsenhage kregen we het verzoek om een compleet race evenement te organiseren. Diverse racewagens uit verschillende klasse zoals Formule 1, rally, F3000 etc. Zowel jong als oud kon deelnemen aan clinics of plaatsnemen in een simulator. Naast de fraaie auto's ontbraken natuurlijk niet de pitspoezen en promotieteams.

Santarun

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Weleens een Santa Run gezien? Dat zijn honderden mensen die verkleed als kerstman samen door het dorp rennen (of lopen) voor een goed doel! De opbrengst was dit jaar voor de voedselbank Papendrecht.