Bedrijfsevenementen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Bedrijfsevenementen

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Kusters metaalbewerking

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
In opdracht van Kusters metaalbewerking en Walters Total Event mochten we de invulling verzorgen van het 40 jaar bestaan! Een afwisselend programma met interviews met de familie door Anita Witzier, trendwatcher Adjidj Bakas, animatie door Luidluchtig, Dan Lefay en surprise optreden van Ilsde Delange.

Referentie bedrijfsfeest(en)

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
ITB events creeert en regiseert een evenement waarbij het aan de gasten aan niks zal ontbreken. Hierbij enkele foto's van geslaagde evenementen waarbij de transformatie van de lokatie volledig door ITB Events onder handen is genomen. Ook nieuwsgierig wat ITB events voor u kan betekenen? Maak vrijblijvend een afspraak en laat u verrassen!

Referentie bruiloft

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Voor onze opdrachtgever hebben we de totale invulling van de bruiloft mogen verzorgen. Een gestyleerde tent met bijpassende inrichting, speciale Argentijnse rozen, fantastische artiesten en trouwen in een fraai weiland met `groene loper'. Dit totale concept is volledig door ITB events uitgevoerd en gecreeerd. Ook interesse? mail of bel vrijblijvend voor een afspraak met een van de event managers. Voor Nederland belt u 073-6440773 of 020-4970391 en Belgie 014-439496. Mailen kan naar info@itb-entertainment.com  

Referenties

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
ITB Entertainment Group heeft in de afgelopen jaren al voor veel bedrijven het feest of evenement mogen verzorgen. Een bedrijfsfeest boeken doet u bij ITB Events. Bekende bedrijven die u voorgingen naar een geslaagd, uniek en bijzonder sfeervol evenement zijn o.a.   De Efteling Shell Eyeworks Sony Philips KPN Vastgoed Landal recreatieparken Center Parcs Fair Play Center Dura Vermeer Brezan automaterialen Rai Amsterdam Kasteel de Haar Oranjeverenigingen Winkelcentra Nederlandse Spoorwegen Rabobank Nederland Madurodam Sportplaza Talpa SBS6 RTL en nog vele andere...   Ook een bedrijfsfeest boeken, maak vrijblijvend een afspraak met een van onze eventmanagers.  

Relatie Marketing Scania

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bestaande en nieuwe relaties van Scania bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren. Tevens presentatie van noviteiten Scania en opening van de nieuwe garage. ITB events zorgden voor het totale concept inclusief inrichting, muziek , produktpresentatie, bedrijfsfilm etc. 400 genodigden.

Van Munster 75 jaar

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Van Munster bestaat 75 jaar en dat werd gevierd! Een afwisselend programma wat startte met een theaterprogramma en presentatie van Karin Bloemen gevolgd door film en interviews. Verder traden diverse acts en bands op zoals; Knappe Koppen, Dimitry Mosa, Stoot, Bart Juwett en surprise act Nick & Simon.