Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Verrassend Holland

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Het populaire tv programma van Linda de Mol is uitgegroeid tot Nederlands best bekeken tv show van de afgelopen tijd. Door de enorme aanvraag van studio-deelnemerskaarten, blijkt dat Nederlanders dit spel graag spelen. Wij brengen het spel op uw locatie. Het "Verrassend Holland! " concept kan helemaal aangepast worden aan uw bedrijf. Herkenbaarheid, hilariteit en een hoog meezing gehalte zijn de steekwoorden van deze show. Een show, spel en spektakel dat in uw programmering niet mag ontbreken.  We spelen net als op tv met 2 teams. Maar welk team wordt de absolute winnaar? De deelnemers in de zaal kunnen eventueel ook meespelen d.m.v. een stemkastje. Ook kunnen zij een kaart invullen en daar op aangeven welk team gaat winnen, team A of team B. Hebben zij op het winnende team gegokt, dan ontvangen ook deze mensen de prijs. Op het podium staat een presentatiedesk en 2 kandidatendesks. Tijdens het programma spelen wij 3 keer het spel “Verrassend Holland!”, wat het midden houdt tussen de bekende televisieshow: Ik hou van Holland, get the picture en Minute To Win it. Een quiz die leidt tot grote hilariteit bij het publiek. Een  super interactief spelprogramma dat wordt gespeeld met het voltallige aanwezige publiek. Een quiz voor de hele familie, waarbij meezingen en voorzeggen noodzakelijk zijn om als winnaar uit deze strijd te komen.  Op de speeldesk staat een tv scherm waarop de foto- en muziekvragen worden getoond. Daarnaast zijn in het decor 2 schermen geplaatst zodat het publiek kan meekijken met hun eigen panel. Wie als eerste het antwoord denkt te weten, drukt op de knop! En wederom een punt verdiend voor het team! Of bij een fout antwoord, een punt voor de tegenstander. Kortom: een avondvullend programma en een feest van herkenning in de muziek en tijdens Verrassend Holland!

Vertical Motion

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
VERTICAL MOTION boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comVertical Motion is een groep met acrobatische dansers die een spectaculaire dans tegen een hoge wand uitvoeren. Of het nu een kerktoren, een hoge brede pui is of de achterwand van het toneel van een theater is, ze voeren daar hun halsbrekende toeren uit. Op pittige muziek en omgeven door prachtige projectiebeelden. Deze dans is een unieke bewegingsvorm. Het is een samenspel van sierlijke bewegingen, dans en acrobatiek.De standaard act heeft een lengte van 20 minuten voor de volledige voorstelling Colours of the Year. Je kan ook kiezen voor ingekorte versie in overleg die meerdere malen kan worden uitgevoerd. VERTICAL MOTION is te vinden via;VERTICAL MOTION regelen, VERTICAL MOTION arrangeren, VERTICAL MOTION huren, VERTICAL MOTION boeken, VERTICAL MOTION  informatie, VERTICAL MOTION biografie, VERTICAL MOTION boekingsburo, VERTICAL MOTION boekingsbureau, VERTICAL MOTION artiestenbureau, VERTICAL MOTION prijzen, VERTICAL MOTION inhuren, VERTICAL MOTION offerte, VERTICAL MOTION bookings, VERTICAL MOTION boekingskantoor, VERTICAL MOTION boekingen, VERTICAL MOTION kosten.VERTICAL MOTION boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Vet Coole Sintshow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
VET COOLE SINTSHOW boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Diego, De coolste Piet van Nederland & Bart Juwett, De leukste kinderentertainer van Nederland presenteren de nieuwste sensatie voor Sinterklaasfeesten! VET COOLE SINTSHOWEen complete Sinterklaasvoorstelling met DIEGO, BART JUWETT, SINTERKLAAS en PIETEN. We gaan natuurlijk nog niet verklappen wat er allemaal gaat gebeuren in de show, maar wel kunnen we zeggen dat het een groot spektakel zal worden. Met nieuwe en bekende liedjes van Diego. Bart zal natuurlijk zijn buikspreekkunsten vertonen. De kinderen zullen vooral veel mee kunnen doen.Het geheel in een prachtig decor en voorzien van goed geluid. Een vijf kwartier durende show met natuurlijk SINTERKLAAS!De Vet Coole Sintshow heeft ieder jaar een NIEUW thema!Informeer naar de mogelijkheden om de show uit te breiden.Met extra artiesten en zelfs een compleet sinterklaasdorp! Diego en Bart Juwett zijn ook te zien in de bioscoopfilm: Sint en Diego, Het Geheim van de Ring VET COOLE SINTSHOW is te vinden via;VET COOLE SINTSHOW regelen, VET COOLE SINTSHOW arrangeren, VET COOLE SINTSHOW huren, VET COOLE SINTSHOW boeken, VET COOLE SINTSHOW  informatie, VET COOLE SINTSHOW biografie, VET COOLE SINTSHOW boekingsburo, VET COOLE SINTSHOW boekingsbureau, VET COOLE SINTSHOW artiestenbureau, VET COOLE SINTSHOW prijzen, VET COOLE SINTSHOW inhuren, VET COOLE SINTSHOW offerte, VET COOLE SINTSHOW bookings, VET COOLE SINTSHOW boekingskantoor, VET COOLE SINTSHOW boekingen, VET COOLE SINTSHOW kosten. VET COOLE SINTSHOW boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Vuurwerkshow op muziek

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Vuurwerkshow op muziek
Een spectaculaire vuurwerkshow op muziek. Deze show is volledig getimed op fraaie muziek en kan worden afgesloten met bijvoorbeeld een tekst in vuurwerkletters. Er zijn verschillende muziekvarianten beschikbaar en naar gelang het budget kan de show worden uitgebreid of vereenvoudigd. Wij verzorgen voor u uiteraard de aanvraag vergunning en alle leges, op- en afbouw, transport en wachturen. De vuurwerkshow duurt ca. 4,15 minuten.