Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Rembrandt on Tour

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Een overweldigende, licht prikkelende, bizarre en kleurrijke show waarin door schimmen, muziek en ludieke schilderkunst een gigantisch schilderij tot stand komt. Als apotheose gaat het schilderij ook nog leven! Ondersteunt door zeer uiteenlopende muziekfragmenten, schildert & spuit kunstenaar Udo  Fillon in een razend tempo een fantasierijk doek. Zijn inspiratiebron tot schilderen is steeds Emanuelle die voor en achter het doek, met haar lichaam en/of attributen, verrassende vormen/houdingen aanneemt die voor het publiek als schimmen te zien zijn op het schilderdoek. Door middel van airbrushen, verfrollers, spuitbussen en allerlei soorten rare kwasten (zeer uiteenlopende, soms bizarre technieken) vindt zowel vóór als achter een indrukwekkend schouwspel plaats. Haar lichaam “bezit” alle kleuren die ook in het schilderij zitten; alsof het schilderij, in miniatuur, tot leven komt.  De jonge Rembrandt zal gedurende de act diverse personages aannemen door verandering van kleding, muziek en gebruik van verf technieken. Het eindresultaat is een schitterend levensgroot schilderij van ruim 2 meter hoog en 4 meter breed. Het doek mag u behouden en kan in uw bedrijf worden opgehangen. Show inclusief: -         Schilderij -         Doek -         Paintmaterialen    -         Belichting/techniek -         Special effects -         Artiest & model -         Uw logo of huisstijl     -         Maatwerk op uw locatie

Reptielenshow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Reptielenshow boeken is een tropische verrassing op ieders feest!De Reptielenshow presenteert op humane wijze zijn reptielen bestaande uit wurgslangen, krokodillen, vogelspinnen en een leguaan. Op rustige doch indrukwekkende muziek opent hij de grote kisten, één voor één komen langzaam de steeds groter worden slangen naar buiten.Deze slangen zijn niet giftig en worden wurgslangen genoemd, daar zij hun prooi eerst wurgen alvorens deze te eten. Wees gerust; de slangen krijgen voldoende eten zodat zij nooit hongerig zijn bij de optredens. De slangen worden aan het publiek getoond. Als de slangen weer terug zijn in hun hokken presenteert de presentator zijn vogelspinnen, deze bevinden zich in een uiteraard kleinere kist. Deze diertjes zijn heel teer en zien er misschien wel eng uit maar zijn het niet. In alle rust zet de begeleider deze diertjes op zijn arm. De vogelspin is gewend aan zijn lichaamswarmte en geur en blijft rustig zitten. Het visuele plaatje is voor de gasten wel heel spannend. De krokodillen vormen het laatste onderdeel van de act. Daar de begeleider deze dieren al van jongs af aan heeft is er toch een band ontstaan, hoewel niet hecht want dat kan met deze beesten niet. De krokodillen accepteren zijn nabijheid en zelfs directe nabijheid. Tijdens het programma komende volgende beesten aan bod; slagnen, leguaan, spinnen, hagedis en krokodillen.Eventueel is deze reptielenshow uit te breiden Dansshows met vuur, slangen en glas of ontvangst en animatie met een echte grote Raaf! REACTIES:Caroline Roxs: Alles is goed verlopen, artiest was optijd aanwezig en de show was echt fantastisch voor alle kinderen. Ferry heeft de show goed opgebouwd door eerst de kleinere dieren te laten zien en af te sluiten met de alligators. Super dat de alligators te zien waren in de show. Cijfer: 10Reptielenshow is te vinden via;Reptielenshow regelen, Reptielenshow arrangeren, Reptielenshow huren, Reptielenshow boeken, Reptielenshow informatie, Reptielenshow biografie, Reptielenshow boekingsburo, Reptielenshow boekingsbureau, Reptielenshow artiestenbureau, Reptielenshow prijzen, Reptielenshow inhuren, Reptielenshow offerte, Reptielenshow bookings, Reptielenshow boekingskantoor, Reptielenshow   boekingen, Reptielenshow kosten.Reptielenshow boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) 

Robbie Smots

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Robbie Smots
Op de vraag wie zijn grote voorbeelden zijn, antwoordde hij:"Eddy Breck, omdat hij er altijd zo mooi uitziet en Dennie Christiaan omdat die ook Nederlands ken!" Waar iedereen dacht dat Robbie zou belanden in de duistere steegjes van de randstad, daar dacht hij aan de felle volgspots van een uitverkocht Ahoy! Robbie Smots, de romantische zanger/presentator en lieveling van rozenminnend Nederland, zingt de mooiste liedjes van o.a. Ronnie Tober, Eddy Wally, Corrie Konings, Frans Bauer. Natuurlijk ook eigen copie-sities paseren de revue als: Robbie goes vochtige wangen en Robbie goes romantics. Het optreden is zeer dynamisch en interactief. Inclusief een muziekquiz die zijn doel totaal voorbijschiet en veel humor. Kortom een hilarische en gezellige feestavond.