Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Oempf

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Alles is ooit uitgevonden. De Televisie. Computers. Crossfietsen… Maar hoe is de taal eigenlijk uitgevonden? Wie heeft er voor het eerst een kip “kip” genoemd? Wanneer zijn we vuur “vuur” gaan noemen? Niemand weet het zeker… Volgens ons zijn het twee holbewoners geweest. Twee holbewoners van twee verschillende stammen. Twee holbewoners die elkaar niet begrepen. Twee holbewoners die samen een taal moesten uitvinden. Een taal die ze allebei snapten… Maar voor het zo ver was…“Oempf” is een voorstelling over het begin van taal. Maar ook over anders zijn en elkaar leren begrijpen. “Oempf” is geschikt voor kinderen (en hun ouders) vanaf 6 jaar.De speelduur is ongeveer 40 minuten.

Oh Happy Day

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
‘The Father of Gospel’ zingt samen met de Nonnen bekend uit de hartveroverende film ‘Sister Act’ alle bekende hits. In navolging van een succesvol musicalseizoen op Broadway, zal ook Europa er aan moeten geloven. Met een overrompelend meezing en meeswing spektakel laten zij uw feestlocatie op haar grondvesten schudden. Alsof het nog niet genoeg is wordt de show verpakt met een behoorlijke dosis humor. Deze veelzijdige show van Internationale allure maakt van ieder feest een onvergetelijke happening!   Uw feestdag wordt beslist....A HAPPY DAY!!!! In een verrassend en razendsnel tempo komen de grootste hits voorbij: I will follow him, Let the Sunshine, Halleluja , Sweet low sweet chariot maar ook uptempo nummers zoals  Think en Shout. Live is ‘Oh Happy Day’ helemaal geweldig. Zien is geloven, geniet van de uitbundige sfeer van de vocale talenten uit het klooster die iedere keer weer met zoveel plezier op de planken staan !  

Olé

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Ole comedy boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Paul Morocco, Marcial Heredia-Fernandez en Guillermo de Endaya treden samen op in één van de meest onvoorspelbare, grappige en spectaculaire shows. Het is een wervelend samenspel van muziek en komedie, vol surrealistische vindingen en heel veel plezier. Olé heeft alle opzwepende muziekstijlen; van de ritmes van de flamenco tot de salsa, swing, blues, jazz en pop. Drie Latijns-Amerikaanse macho’s, vol vuur, vechten voor hun eer terwijl ze hun Spaanse gitaren bespelen, ronddraaien en in de lucht gooien, wild en wonderbaarlijk, formidabel muzikaal en met veel komisch talent. Ze nemen het publiek mee op reis en eindigen in een grootse fiësta!!!   Guillermo de Endaya werd geboren in Bilbao, Spanje. Hij begon met gitaarspelen op zijn veertiende. Later studeerde hij aan het conservatorium te Leioa (vlakbij Bilbao), waar hij drummer werd van de Big Band “Bilbao”. Hij was als zanger, gitarist en componist, leider van veel bands in Spanje en Duitsland. Vanwege zijn gevoel voor melodie, ritme en zijn acteertalenten maakt hij al vier jaar deel uit van Olé! Marcial Heredia-Fernandez groeide op in Granada en komt uit een artistieke, Spaanse familie die bekend staat als “Los Garbanzos Heredia”. Marcial begon al gitaar te spelen op zevenjarige leeftijd; zijn grootvader leerde het hem. Sindsdien reist hij de wereld over met zijn unieke gave en zijn tomeloze energie. Nu hij deel uitmaakt van Olé combineert hij zijn muzikale talenten, energie en zijn natuurlijke gevoel voor humor. Paul Morocco, de oprichter, is die gekke vent uit Cassablanca in eigen persoon. Hij groeide op in Virginia in de Verenigde Staten. Zijn moeder komt uit Marokko, zijn vader is een Cajun uit New Orleans. Morocco verliet zijn vaderland en reisde als straatartiest naar Europa. Later vestigde hij zich in Londen, stortte zich eerst in het cabaretcircuit en daarna in het wereldwijde theater. Deze flamboyante persoonlijkheid, buitengewone jongleur en talentvolle musicus draagt zijn “Mediterrane gekkigheid” samen met Marcial en Guillermo uit om samen de show te spelen die Olé! is…………  U heeft nog nooit zo’n bizarre en onvoorspelbare show gezien. Ole comedy boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via   info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)   Ole comedy is te vinden via; Ole comedy regelen, Ole comedy arrangeren, Ole comedy huren, Ole comedy boeken, Ole comedy informatie, Ole comedy biografie, Ole comedy boekingsburo, Ole comedy boekingsbureau, Ole comedy artiestenbureau, Ole comedy prijzen, Ole comedy inhuren, Ole comedy offerte, Ole comedy bookings, Ole comedy boekingskantoor, Ole comedy boekingen, Ole comedy kosten.  

One Two Trio Kindershow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
One Two Trio Kindershow boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com DE ONE TWO TRIO KINDERSHOW - EEN TRIO DAT VAN IEDER FEEST EEN ÉCHT FEEST MAAKT!   De ONE TWO TRIO KINDERSHOW is er speciaal voor de kleintjes! Meneertje Blauw is zo trots als een pauw, meneertje Rood is de sportieve malloot en meneertje Geel is zo sloom als een kameel! Ze spelen 100%live hun eigen bekende kinderhits als 'Sjoe Sjoe Wa' en 'de Hokie Pokie'..  Maar ook liedjes als ‘Ik heb een snotje in mijn neus’ en ‘Ik lust alleen maar friet’ zijn zo herkenbaar voor het jonge publiek dat ze deze direct mee kunnen zingen. U bent dus gewaarschuwd! Tussen de nummers door doen er zich allerlei dolkomische, cabareteske situaties voor, die ook bij de ouders flink op de lachspieren werken.   Niet voor niets wordt de One Two Trio kindershow omarmd door kinder t.v programma's als 'De BZT Show' of 'De Schatkist' van Telekids en ook zijn zij al meerdere jaren de ''huisband'' van Sinterklaas tijdens het jaarlijkse 'RTL grote club van Sinterklaasfeest'!    One Two Trio Kindershow heeft tijdens de Sinterklaas en Kerst periode een doldwaze thema show die ieder jaar voor heel veel blijde gezichtjes zorgt!    De One Two Trio KINDERSHOW: zo leuk dat iedere volwassene weer kind wil zijn!  Bekijk hier de demo   One Two Trio Kindershow is te vinden via; One Two Trio Kindershow regelen, One Two Trio Kindershow arrangeren, One Two Trio Kindershow huren, One Two Trio Kindershow boeken, One Two Trio Kindershow  informatie, One Two Trio Kindershow biografie, One Two Trio Kindershow boekingsburo, One Two Trio Kindershow boekingsbureau, One Two Trio Kindershow artiestenbureau, One Two Trio Kindershow prijzen, One Two Trio Kindershow inhuren, One Two Trio Kindershow offerte, One Two Trio Kindershow bookings, One Two Trio Kindershow boekingskantoor, One Two Trio Kindershow boekingen, One Two Trio Kindershow kosten.   One Two Trio Kindershow boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)