Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Magic Unlimited

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Magic Unlimited
De spectaculaire illusieshow van Oscar Kazàn, Renzo Kazàn & Mara is een onvergetelijke belevenis. De jonge entertainers worden wereldwijd gerespecteerd vanwege hun dynamische en originele shows. Hun talent en liefde voor theater en illusie hebben deze sympathieke artiesten tot internationale sterren verheven die zowel in Europa als in Las Vegas graag geziene gasten zijn. Magie, illusie, muziek, romantiek en humor vormen de basis van hun bijzondere show.

Marc-Marie Huijbregts

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts, de cabaretier aan wiens stem je altijd eventjes moet wennen, is met recht een multitalent te noemen. Hij begon zijn carrière begin jaren '90 met toneel, theater en opera maar werd een paar jaar later door Raoul Heertje uitgenodigd om bij de Comedytrain eens zijn ding te doen. Dat deed hij en zijn cabaret-kant kwam tot opbloeien.   Zijn televisiedebuut maakte hij bij 'Dit Was Het Nieuws', waarna de KRO hem een eigen praatprogramma gaf. Dat programma werd neergesabeld en niemand kan eigenlijk nog vertellen hoe het er ongeveer uitzag. Na het spelen van de Sorrypiet bij de intocht van Sinterklaas nam zijn carrière een positievere wending. Hij ontmaskerde Yvon Jaspers in 'Wie Is De Mol', werd vaste tafelgast in 'De Wereld Draait Door', verkocht alle zalen uit met zijn theaterprogramma's, zoende met Jan Mulder in 'Barend en Van Dorp', trouwde met zijn vriend Karim en speelde in de 2006-editie van 't Schaep met de Vijf Pooten'.

Marcell & Company

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Een vernieuwde en snelle kindershow door Marcell & Company. Deze traditionele circus clown en zijn assistant weten als geen ander het publiek te boeien. Verrassende acts met jongleren, goochelen, sketches en interactie met publiek.Marcell is al jaren vaste man in het trio Los Ginos bij Circus Royal. Hiermee hebben ze al vele theaters, plaatsen en landen bezocht. Professionele en verrassende kindershow door twee personen. Incl. geluid.

MastTango

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
MastTango is het verhaal van de Argentijnse straatmuzikant Joaquin en de uitdagende Rosita. Als Joaquin op een zwoele zomeravond losjes op zijn gitaar aan het spelen is voor een terrasje, komt Rosita langs gewandeld. Hij volgt haar en probeert haar met zijn muziek voor zich te winnen. Rosita echter, speelt "hard to get" en als Joaquin haar even de rug toekeert om een indrukwekkend stuk muziek uit zijn gitaar te toveren, klimt zij een hoge mast in om buiten zijn bereik uitdagend haar neus te poederen, lippen te stiften en tot overmaat van ramp de liefdesbrief van een rivaal te lezen. Er ontspint zich een met tango en luchtacrobatiek doorspekt spel van aantrekken, afstoten, passie, en jaloezie. Pas als Joaquin zijn macho-gedrag laat varen en door middel van wondermooie, gevoelige gitaarmuziek zijn hart laat spreken kan Rosita niet anders dan zich aan hem overgeven.

Men Against Women

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Men Against Women Gameshow Er zijn mannen die denken dat vrouwen niet kunnen inparkeren. Er zijn ook mannen die denken dat vrouwen niet kunnen kaartlezen. Vrouwen laten hen in die waan. Zoals vrouwen mannen ook graag laten geloven dat zij de belangrijkste beslissingen nemen. En in alles echt de beste zijn. De strijd tussen mannen en vrouwen gaat  in "Men against women gameshow’ verder dan wat meningsverschillen thuis of op het werk. Door middel van leuke filmpjes krijgen de beide teams heel wat vragen waar zij het passende antwoord op moeten vinden. Ook het publiek in de zaal doet actief mee. In 2 groepen verdeeld spelen de mannen en de vrouwen van het publiek mee op stemkastjes en kunnen door middel van hun stem de kandidatenteams krachtiger maken. Het spel is aan te passen waardoor het een eigen persoonlijke uitstraling krijgt. Dit kan zijn d.m.v. een logo of aangepaste vragen die betrekking hebben op uw bedrijf. Op het podium staat een presentatiedesk en 2 kandidatendesks. D.m.v. een groot beeldscherm kan iedereen alles goed volgen.  

Meneer Kaktus en de Pepernotencode

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Meneer Kaktus en de Pepernotencode
Sinterklaas komt dit jaar met meneer Kaktus langs om feest te vieren met de Pepernotencode show. Ieder kind en ouder krijgt bij aanvang van de voorstelling een vuistdikke pepernoot met daarop een code. Kraak je de code, dan krijg je alvast een cadeautje van Sinterklaas. Meneer Kaktus verrast jong en oud en Sinterklaas met liedjes en sketches uit de Grote Meneer Kaktus Show. Bovendien wordt er een aanval gedaan op het wereldrecord Sinterklaasliedjes zingen. Het Sinterklaasfeest zoals het gevierd moet worden, met elkaar en genietend van elkaar. 'Want,' om het met Sinterklaas te zeggen, 'als je samen geniet dan slijt je niet!' Puur jeugdsentiment voor de oudere jeugd, huidige papa’s en mama’s, en voor de kinderen van nu een spectaculaire show, waar jong en oud van zal genieten.

Miss Flora Gattina

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Miss Flora Gattina
Miss Flora Gattina oftewel Floortje Laan, leeft om te dansen. Ze is een professioneel acroyoga-, burlesque -en paaldanslerares. Na vele jaren intensief verschillende dansstijlen beoefend te hebben (zoals Latijns-Amerikaans stijldansen, Argentijnse tango) besloot ze zich te specialiseren in Burlesque, de kunst van het verleiden. Al haar danservaring gecombineerd met de kracht van paaldanseres en de uitstraling van een showgirl maakt elke act (van Hollywood tot Buenos Aires stijl) van Miss Flora Gattina een lust voor het oog. Als finaliste van Hollands Got Talent heeft ze persoonlijk uiting geven aan haar wens dat alle vrouwen op de wereld zich vrij genoeg voelen om ten alle tijden hun vrouwelijke kracht te laten zien en zich te sensueel voelen. Miss Flora Gattina is met haar stijlvolle voorkomen zeer geschikt voor vele evenementen. Vraag ons naar de mogelijkheden! In de woorden van gerespecteerd jurylid Dan Karaty: you are spectacular…..in every way…classy and sexy.

MonsterMania

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
MONSTERMANIA boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via  info@itb-entertainment.com   Monstertruck, brullende motoren, spectaculaire stunts en een rijdende barkruk. Het zijn maar een paar elementen uit de show Monstermania.   Negentig minuten lang  een groot aantal spectaculaire hoogstandjes. Ze komen met Amerikaanse voertuigen, waaronder een Monstertruck met 1500 pk,   een Legend Car om te driften,  de motor met een V8 en 1000 pk en de rijdende barkruk met V8.    Configuratie :   - Monstertruck - Motorbike - Jet quad - Topgun tank - Eurol tank - Surfwheel - Schoolbus - Legend car - Crossmotoren   Incl. :   - Personeel/technici/chauffeurs - Verzekering - 4 sloopauto’s. - Brandblussers - Omroepinstallatie - Dranghekken  - Absorptiekorrels/zeil  en ander materialen eventueel voor ondergrond.   MONSTERMANIA is te vinden via; MONSTERMANIA regelen, MONSTERMANIA arrangeren, MONSTERMANIA huren, MONSTERMANIA boeken, MONSTERMANIA  informatie, MONSTERMANIA biografie, MONSTERMANIA boekingsburo, MONSTERMANIA boekingsbureau, MONSTERMANIA artiestenbureau, MONSTERMANIA prijzen, MONSTERMANIA inhuren, MONSTERMANIA offerte, MONSTERMANIA bookings, MONSTERMANIA boekingskantoor, MONSTERMANIA boekingen, MONSTERMANIA kosten.   MONSTERMANIA boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)    

Mooi was die tijd

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Mooi was die tijd
"Mooi was die tijd" is een nostalgisch muziekprogramma naar aanleiding van het grote succes van de gelijknamige 5-CD Box. In een twee uur durend programma presenteert Chiel Montagne een lange rij Hollandse nummer één hits met o.a. Koos Alberts, Jaques Herb, Corry Konings, Arie Ribbens, Arne Jansen en de Havenzangers. (Deze line-up is algemeen, check voor de line-up per concert Aangevuld met een showballet en diverse medleys, herleven gouden en platina tijden. Voor een ieder die zich wil onderdompelen in het sentiment of een avondlang uit volle borst wil meezingen is "Mooi was die tijd" de aangewezen gelegenheid.  

Mov(i)e on the dancefloor

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Mov(i)e on the dancefloor
In voor een superorigineel feest? Een interactieve party met live muziek en actuele filmbeelden van de dansvloer. Modern licht, geluid, video- en laserapparatuur waarbij zelfs de mogelijkheid wordt geboden om verzoeknummers per sms aan te vragen. De sms-berichten verschijnen tijdens de avond op een groot videoscherm. Misschien wordt u nog wel door die charmante collega uitgenodigd voor een rendez-vous op de dancefloor ! Dit alles met een uitstekende band die deze hightech ingrediënten weet te combineren en het publiek op een uitgekiende wijze weet te entertainen. Tegen een kleine meerprijs bestaat de mogelijkheid om van het feest een professionele filmregistratie te maken. Afhankelijk van uw wensen maken wij een “trendy” clip of een attractieve film met alle hoogtepunten van het evenement.

Pagina's