Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

La Familia

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
LA FAMILIA boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comLa Familia is in verschillende aantallen dansers inzetbaar voor openingsshows, entre-acts, workshop streetdance of breakdance (voor jong & oud), campagnes, beurzen, Sinterklaas- en Kerstshows, productpresentaties, flashmobs, guerrilla acts, black light shows en als onderdeel van dansproducties en maatwerk. Naar wens van de opdrachtgever en passend bij het evenement, kleden zij zich stijlvol sportief, zakelijk, klassiek, in thema of in uw bedrijfskleding. De crew is afkomstig uit de dansgroep de Groove Kings van welke zij jarenlang de basiscrew vormden. Met elkaar en op individuele basis, hebben de dansers hoge ogen gegooid tijdens verschillende talenten-, dans en televisieshows evenals in videoclips en publieksevenementen. U kent de verschillende dansers wellicht nog uit de DINO-show, Hollands got Talent, Move like Micheal Jackson, So you think you can dance en vele andere producties.De kracht van de dansers en de groep als geheel ligt niet alleen binnen het hoge dansniveau en de variatie in de choreografie. Het enorme charisma, de ‘drive’ en de positieve energie die de groep uitstraalt en op publiek overbrengt, is zeker zo belangrijk en groots! De jongens zijn jong, professioneel, zeer ervaren op alle mogelijke podia in Nederland en Internationaal en de mannen zijn uiterst flexibel.LA FAMILIA is te vinden via;LA FAMILIA regelen, LA FAMILIA arrangeren, LA FAMILIA huren, LA FAMILIA boeken, LA FAMILIA  informatie, LA FAMILIA biografie, LA FAMILIA boekingsburo, LA FAMILIA boekingsbureau, LA FAMILIA artiestenbureau, LA FAMILIA prijzen, LA FAMILIA inhuren, LA FAMILIA offerte, LA FAMILIA bookings, LA FAMILIA boekingskantoor, LA FAMILIA boekingen, LA FAMILIA kosten.LA FAMILIA boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Laser Illusions

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
LASER ILLUSIONS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comUniek in Nederland, presenteren Illusionist Luc en LaserX de nieuwe evolutie op het gebied van innovatief theater: Laser Illusions. De nieuwste lasertechnieken in combinatie met illusies, vormen een visueel verhaal met bewustwording als thema. Een innerlijk reis, uitgebeeld in magische symbolen: Een spectaculaire belevenis!Ook zeer geschikt voor de zakelijke markt, ter ondersteuning van het presenteren van een nieuw logo, volledig aan te passen naar uw eigen verhaal en inzetbaar als apotheose tijdens een groot event of festival.LASER ILLUSIONS is te vinden via;LASER ILLUSIONS regelen, LASER ILLUSIONS arrangeren, LASER ILLUSIONS huren, LASER ILLUSIONS boeken, LASER ILLUSIONS  informatie, LASER ILLUSIONS biografie, LASER ILLUSIONS boekingsburo, LASER ILLUSIONS boekingsbureau, LASER ILLUSIONS artiestenbureau, LASER ILLUSIONS prijzen, LASER ILLUSIONS inhuren, LASER ILLUSIONS offerte, LASER ILLUSIONS bookings, LASER ILLUSIONS boekingskantoor, LASER ILLUSIONS boekingen, LASER ILLUSIONS kosten.LASER ILLUSIONS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Laser Silhouettes

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Met de Laser silhouettes haalt u een verrassend, muzikaal en showspektakel in huis! Een gegarandeerd wow!-effect Spontaan vliegen er met laser geprojecteerde woorden voorbij. Deze zijn loepzuiver gechoreografeerd op een steeds heftiger wordende beat. De woorden, evenals de animaties, zijn altijd bedrijfs- en/of themagericht. Het absolute klapstuk van dit verhaal is de transformatie. Plotseling transformeren de woorden en/of animaties in een menselijk silhouet. Hierbinnen verschijnt plotseling een menselijke gedaante met dezelfde contouren. Het gevolg is een unieke pas-de-deux waarbij het lasersilhouet zich opeens scheidt van de mens en een eigen leven gaat leiden. Met veel dramatiek herenigt de silhouet zich weer met de mens. Lasersilhouttes is zeer geschikt voor openingen en aankondigingen. De wisseltruc De Lasersilhouettes is ontwikkeld als openingsact voor een evenement. In de regel wordt dit moment opgevolgd door iemand van de directie of een gastspreker. Om deze reden hebben wij standaard een moment ingebouwd waar de danser en spreker ongemerkt van positie wisselen. Een al verrassende show krijgt daardoor een nog verrassender einde. Ineens staat daar je directeur op de plek waar de laserdans plaatsgevonden heeft. Heeft hij de show gedaan of ........

Led's dance party

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Led's dance party
Een seventies/eighties disco show in stijl van het feest. Een zeer strakke uitstraling door het keurig wegwerken van de kabels en een design dj meubel. Voor het meubel bevinden zich twee led panelen die meedraaien op maat van de muziek. Tevens zal er voor het meubel een led vloer geplaatst worden van 24 meter2. Deze vloer kan zowel op maat van de muziek bewegen, gewoon stilstaan in 1 of diverse kleuren of zachtjes van kleur veranderen. Deze vloer werkt als een magneet voor ieders feest.

Led's Fly

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Flyboard boeken is mogelijk voor een clinic maar ook als demonstratie op uw evenement. Een spectaculaire manier om op en met water uw publiek te verrassen!Het Flyboard is een compleet nieuw watersportproduct dat is ontwikkeld door de Franse Jetski kampioen Franky Zapata. Franky racet al jaren mee in de top van het jetski circuit en heeft het voor elkaar gekregen tegen de grote fabrieksteams op de boksen met zijn eigen jetski. Flyboard demonstaties zijn publiekstrekker en bovenal spectaculair.Informeer naar een Flyboard demonstratie boeken of Flyboard workshop boeken bij ITB Active in Nederland op 073-6440773 | 020-4970391 en Belgie 014-439436 of mail naar info@itb-entertainment.comFlyboard is te vinden via;Flyboard regelen, Flyboard arrangeren, Flyboard huren, Flyboard boeken, Flyboard informatie, Flyboard biografie, Flyboard boekingsburo, Flyboard boekingsbureau, Flyboard artiestenbureau, Flyboard prijzen, Flyboard inhuren, Flyboard offerte, Flyboard bookings, Flyboard boekingskantoor, Flyboard boekingen, Flyboard kosten.

Lemon Dance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
“Lemon Dance” is een geheel nieuw fris, fruitig en trendy concept dat voor elke smaakvolle locatie geschikt is. Wanneer de gasten binnen komen, ontvangen zij een kleurrijke cocktail van onze mooie “Lemon Ladies”. Dat het een concept is voor alle zintuigen blijkt wel uit het feit dat een ‘light jockey’ zorgt voor een kleurrijk lichtspektakel met intelligent licht. Een VJ die de mooiste videoclips naadloos in elkaar over mixt en een “Geuren-DJ” die de juiste nuance weet aan te brengen. Dat het een avond met “live-spektakel” wordt blijkt uit het feit dat een percussionist een attractieve show opvoert met de DJ. Ook de “Lemon Ladies” zullen dit geheel ondersteunen als ze plaats nemen op de 2 danspodia die zijn opgesteld. Een interactief schouwspel volgt. The Lemon Ladies will invite the guests for a “Lemon Dance”. Lemon Dance boeken bij ITB entertainment group 073-6440773

Licht, Camera, Actie!

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Bart Juwett presenteert na ziijn succesvolle show Dolle Pret met Bart Juwett en Toverschool on Tour een geheel nieuwe en unieke show: LICHT, CAMERA, ACTIE! Licht, Camera, Actie is een gloednieuwe interactieve show voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. In deze show neemt Bart de kinderen mee naar de magische wereld van de televisie en film. Neem een kijkje achter de schermen en beleef de specials effects. Een grappige regisseur verteld allemaal hoe het werkt. Een verwarde professor haalt wat experimenten uit… Buikspreken is een talent dat je niet veel meer tegenkomt. Bart is een van de weinige echte buiksprekers in Nederland en daarom zal er ook veel buikspreken in deze show te zien zijn. Zo is er een pratende aap, een levende tekening, een euh… tja… een raar figuur en zullen zelfs een aantal kinderen uit het publiek voorzien worden van een andere stem. Er wordt natuurlijk veel nagesynchroniseerd bij de televisie, dus ook in deze show. Al met al een gevarieerd spektakel om niet snel te vergeten. Voorzien van een prachtig decor, licht en geluid. Werktijd: 2 x 45 minuten (met pauze) of 1 x 70 minuten (zonder pauze) Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! is te vinden via;   Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! regelen, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! arrangeren, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! huren, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boeken, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie!  informatie, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! biografie, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boekingsburo, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boekingsbureau, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! artiestenbureau, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! prijzen, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! inhuren, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! offerte, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! bookings, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boekingskantoor, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boekingen, Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! kosten.   Bart Juwett’s Licht, Camera, Actie! boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)  

Lingo

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Lingo  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Het authentieke decor is omgebouwd tot discomeubel en dient als basis voor de 3 spectaculaire LINGO-spelrondes die gepresenteerd worden door niemand minder dan Lucille Werner en haar side-kick JP! Lingo boeken kan voor zowel bedrijfsfeest, opening of evenement. Informeer naar de vele uiteenlopende mogelijkheden die Lingo op lokatie kan bieden. Lucille Werner is natuurlijk de vertrouwde presentatie van Lingo en samen met JP haar side-kick maken ze er een wervelende show van. Zelfs de grootste chagrijn krijgen Lucille Werner en JP met de Lingo show op de dansvloer.   Lingo  is te vinden via; Lingo  regelen, Lingo  arrangeren, Lingo  huren, Lingo  boeken, Lingo  informatie, Lingo  biografie, Lingo  boekingsburo, Lingo  boekingsbureau, Lingo  artiestenbureau, Lingo  prijzen, Lingo  inhuren, Lingo  offerte, Lingo  bookings, Lingo  boekingskantoor, Lingo  boekingen, Lingo  kosten.   Lingo  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Livin' la vida loca

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Livin' la vida loca
Een vrije vertaling van ‘ lang leve de lol ‘ de titelsong van de razend populaire Latijns-Amerikaanse zanger Ricky Martin. Ook wel genoemd de koning van de “Latinpop”. Een zinsnede die zeker van toepassing is op deze gloednieuwe avondvullende productie. De “Latin Sound” is hot. Denk aan de grote namen als Ricky Martin, Jennifer Lopez, Enrique Iglesias en Jody Bernal. Op dit moment continue hoog in de hitparade en veel gedraaid op de radio en in menige uitgaansgelegenheid. In Livin ‘la Vida Loca laten we u kennis maken met deze toppers van de nationale en internationale Latin. Muzikale reis in een exotisch paradijs. Stelt u zich eens voor: U met uw vrienden of relaties op een welverdiende trip naar een exotisch paradijs. Dit is vanaf nu mogelijk. Wij nemen u mee op een muzikale reis op de ritmes en klanken afkomstig uit Zuid & Midden Amerika. Livin ‘la Vida Loca is een paradepaardje als het gaat om afwisselende en boeiende showblokken vol met zang, dans en variété. Afwisselende latin showblokken passeren de revue. Onze drie amigo’s zingen de “Bolero” geassisteerd door drie hele mooie señorita’s. Onze muzikale reis gaat van Mexico naar de Caribean. Hits van Jamaica en de voormalige Nederlandse Antillen zorgen er voor dat de dansvloer van het begin tot het einde gevuld is. Ook aan de nodige interactie met het publiek zal het verder niet ontbreken. Een heuse limbo-, cocktail- en vuurshow zorgt er voor dat ook diegene die niet op de dansvloer te vinden is niet wordt vergeten. De avond wordt afgesloten met een spetterende “Rio Carnaval” . Schaars geklede dames, ………………………… up tempo “Latino Music”. Naar onze mening de juiste ingrediënten voor een mix cocktail. LIVIN‘ LA VIDA LOCA Een super swingende zang en dans show. Livin‘ la Vida Loca is een exotische show met veel afwisseling gerealiseerd door professionele dans, uitstekende zang, snelle kledingwissels en boeiende acts . Geschikt voor alle leeftijden, nationale en internationale gasten. Het is een nieuwe productie die zowel voor personeelsfeesten, besloten en openbare feesten wordt geboekt.

Loco Loco Discoshow

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Loco Loco Discoshow
De heren van de Loco Loco Discoshow gaan verder waar andere Dj’s stoppen, want wat moet een Dj met korfbalbekers en bladblazers? De gebroeders Feniel graaien in hun eindeloze platenbakken om het publiek als een flipperbal heen en weer te schieten tussen Disco, New Wave en Rock. Maar ook verrassende feestplaatjes, vette partypoepers van nu en dansplaten van de jaren ’90 komen veelvuldig voorbij. Onder leiding van Mc Stevie Starlight presenteren ze tussen de muziek door in hoog tempo nutteloze maar vermakelijke interactieve spelletjes, waaronder de inmiddels wereldberoemde ‘Sambaballen wedstrijd’ en ‘The allround dancing championships’. Het publiek kan bij deze en andere wedstrijden ouderwetse sportprijzen winnen of zo’n handgeslagen Loco Loco gouden medaille. Deze mannen zijn al jaren de ongekroonde koningen van het onbezonnen dansfeest dankzij optredens op de Zwarte Cross, Pinkpop, Lowlands, Paaspop, 4daagse feesten Nijmegen,Terschellings Oerol en tal van grote bedrijfsevenementen. Bij elk optreden wordt het repertoire aangepast aan het publiek dat op de dansvloer staat. De loco’s schakelen moeiteloos tussen ouderwets niet hip en moderne vette shit. De voetjes gaan gegarandeerd van de vloer! Kortom, alles Loco? Maatwerk door de Loco Loco Discoshow De Loco Loco Discoshow is ook uitermate geschikt om in te zetten als rode draad bij uw festival. Daarbij kondigen ze de artiesten aan en draaien tussendoor feestelijke pauzemuziek. Maar ook een avondvullend programma voor uw evenement met artiesten, bands, workshops, prijsuitreikingen of wat u ook maar wenst, behoort tot de mogelijkheden. Door hun flexibiliteit, jarenlange ervaring en meedenkend vermogen zijn de loco’s een absolute aanvulling voor uw evenement. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden!