Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Kapitein de Slimme 'Workshopshow'

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kapitein de Slimme 'Workshopshow'
Kapitein De Slimme is de “allerslimste” piratenkapitein die er maar is. Sociaal en vriendelijk als hij is, wil hij maar wat graag al zijn piratenkennis overbrengen aan wie het maar horen wil! Als je piraat wil worden moet je natuurlijk heel veel weten van de piraterij; je moet kunnen slapen als een piraat, het piratenlied leren, je moet hartstikke slim zijn, kunnen zwaard vechten, een schip kunnen enteren en ga zo maar door. Gelukkig treft de kapitein een zaal vol kinderen. Natuurlijk komt het onder leiding van de superslimme piratenkapitein allemaal goed, maar of het allemaal aan hem of aan de kinderen ligt…dat weet niemand!?! Een geweldig actieve en spectaculaire workshopshow met veel spelletjes, liedjes, goochelen en ballonnen. In het tweede deel (na de pauze), gaan alle piraten het geleerde in praktijk brengen als Kapitein De Slimme de geest van de Caribische piraat Arashi treft. Ongeveer 400 jaar geleden verging Arashi’s schip in de woeste zee, daar waar nu Nederland ligt. De allergrootste wens van Kapitein De Slimme is het vinden van de sleutel van de schatten van Arashi! Ineens klinkt daar een geheimzinnige stem. Is dat de geest van Kapitein Arashi? Gaat het dan eindelijk gebeuren?! Staat Kapitein De Slimme nú toevallig op de plek waar al 400 jaar de sleutel van de Caribische schatten ligt? Als we de geheimzinnige stem mogen geloven wel. Zelfs nu Kapitein De Slimme er bovenop staat, weet hij het nog bijna te verprutsen. Gelukkig zijn de kinderen – het “schorriemorrie” – bij Kapitein De Slimme om hem te helpen en al het geleerde in de workshop in praktijk te brengen. De show van Kapitein De Slimme is een geweldig kinderspektakel met het Kapitein de Slimmelied, spelletjes, ballonfiguren, goochelkunsten, muziek en ga zo maar door.

Kikker - mini voorstelling

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
KIKKER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comKikker, bekend van de kinderboekjes van Max Veldhuijs, is al ruim 25 jaar favoriet onder kinderen. Samen met zijn vriendjes Haas en Eend is Kikker nu ook te zien in de vrolijke minishow ‘Kikker is verliefd’. Kikker voelt zich vreemd. Hij moet lachen en huilen tegelijk en zijn hartje doet boem, boem, boem. Gelukkig staan zijn vrienden altijd klaar om hem te helpen. Maar wat zou er met kikker aan de hand zijn?Deze ontroerende, 20 minuten durende, minishow zit vol muziek en humor. De voorstelling wordt gespeeld met handpoppen die door de acteurs op magische wijze tot leven worden gebracht.KIKKER is te vinden via;KIKKER regelen, KIKKER arrangeren, KIKKER huren, KIKKER boeken, KIKKER  informatie, KIKKER biografie, KIKKER boekingsburo, KIKKER boekingsbureau, KIKKER artiestenbureau, KIKKER prijzen, KIKKER inhuren, KIKKER offerte, KIKKER bookings, KIKKER boekingskantoor, KIKKER boekingen, KIKKER kosten.KIKKER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Knife & Gun Show

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
KNIFE & GUN SHOW boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comKnife & Gun Show is een sensationeel stukje entertainment. Concentratie, perfectie en blind vertrouwen zijn de ingrediënten van deze fascinerende act. Een act die bij de dames waardering oogst en bij de heren respect afdwingt. Een vurig spel tussen man en vrouw van internationale klasse!Een unieke combinatie, beide hebben zij zich de kunst van het messenwerpen eigen gemaakt. Vlijmscherpe Messen en Bijlen, een bloedstollende keelworp, brandende messen of door een voorgespannen krant heen. Knallende zwepen, slechts millimeters verwijdert van de hand van de partner. Schieten met geweer en pijl en boog. Een boeiende show, waarbij vuur het geheel completeert! Spannende interactie met het publiek! Aan presentatie, kostuums en presentatie is veel aandacht besteed.  Kortom, een temperamentvolle Westernshow met: Indianen, Cowboy’s, Saloondames of een combi hiervan.KNIFE & GUN SHOW is te vinden via;KNIFE & GUN SHOW regelen, KNIFE & GUN SHOW arrangeren, KNIFE & GUN SHOW huren, KNIFE & GUN SHOW boeken, KNIFE & GUN SHOW  informatie, KNIFE & GUN SHOW biografie, KNIFE & GUN SHOW boekingsburo, KNIFE & GUN SHOW boekingsbureau, KNIFE & GUN SHOW artiestenbureau, KNIFE & GUN SHOW prijzen, KNIFE & GUN SHOW inhuren, KNIFE & GUN SHOW offerte, KNIFE & GUN SHOW bookings, KNIFE & GUN SHOW boekingskantoor, KNIFE & GUN SHOW boekingen, KNIFE & GUN SHOW kosten.KNIFE & GUN SHOW boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Koffie op Wielen

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
‘KOFFIE OP WIELEN’ boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comNiemand weet waar ze vandaan komen, deze brabbelende koffiekletsers. Hun vernuftig gebouwde  machine doet er ruim twintig minuten over om 1 kop koffie te zetten.Niet meteen geschikt voor de koffietafel na een begrafenis, maar wel leuk om deze heren op uw  evenement hun uitvinding te laten demonstreren. ‘KOFFIE OP WIELEN’ is te vinden via;‘KOFFIE OP WIELEN’ regelen, ‘KOFFIE OP WIELEN’ arrangeren, ‘KOFFIE OP WIELEN’ huren, ‘KOFFIE OP WIELEN’ boeken, ‘KOFFIE OP WIELEN’  informatie, ‘KOFFIE OP WIELEN’ biografie, ‘KOFFIE OP WIELEN’ boekingsburo, ‘KOFFIE OP WIELEN’ boekingsbureau, ‘KOFFIE OP WIELEN’ artiestenbureau, ‘KOFFIE OP WIELEN’ prijzen, ‘KOFFIE OP WIELEN’ inhuren, ‘KOFFIE OP WIELEN’ offerte, ‘KOFFIE OP WIELEN’ bookings, ‘KOFFIE OP WIELEN’ boekingskantoor, ‘KOFFIE OP WIELEN’ boekingen, ‘KOFFIE OP WIELEN’ kosten.

Konfetti - Sint

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Het vrolijkste duo van Nederland heeft dit najaar ook een wervelende Sinterklaasshow! Tijdens dit 45 min. durende spektakel zingen Aaron en Kim de meest feestelijke Sinterklaasliedjes, afgewisseld met de grootste Kinderhits en een heuse skippybal en gilwedstrijd! Met dit voor- of hoofdprogramma met liedjes als 'Zie ginds komt de stoomboot', 'SpongeBob SquarePants' en 'Zie de maan schijnt' gaat het dak er zéker af! Ook zullen zij hierbij hun nieuwste single 'KonFetTi barst los' ten gehore brengen. Zij en natuurlijk Sinterklaas zijn er klaar voor … jullie ook? Dan kan het avontuur beginnen.   KonFetTi bestaat uit Kim en Aaron. Kim scoorde eerder al enige bekendheid met meidengroep Twizzle, waarmee zij meerdere malen te zien was op televisie waaronder bij X-Factor en Carlo & Irene. Aaron is ook actief onder de naam Aaron D. en scoorde onlangs met meerdere singles in de landelijke Mega Top 100.

KonFetTi MiniPretPark

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
KonFetTi MiniPretPark
Dagdeelvullend programma. Aaron D. zorgt met KonFetTi voor een spetterend optreden. Een vrolijk- en strakke show met visuele geintjes en talloze bekende kinderhits. Met de kindersongs 'Mijn Skippybal', 'WaterPret', en 'Ik Lust Geen Spruiten (Spierpijn In M'n Kuiten)' is de show nog leuker geworden. Samen met Kim wil Aaron de ‘kidz’ van tegenwoordig meer in beweging krijgen en het nut van buitenspelen onderstrepen. Het motto is 'kom achter je pc vandaan en beweeg'. Dit veelbesproken en unieke concept is naast een show om naar te kijken ook een dans- en spelprogramma. In de show zitten diverse nummers waar de kinderen actief aan mee kunnen doen. Daarnaast kunnen ze onbeperkt suikerspinnen en popcorn eten. Wat een feest! En dat is nog niet alles …. Ze kunnen zich uitleven op een springkussen, limbo dansen, 4 op een rij spelen en ... kunnen zij de zenuwen in bedwang houden bij de zenuwspiraal?? Vier kindervrienden zullen dit gehele minipretpark begeleiden en zorgen dat alles keurig verloopt.