Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Hall of Fame live!

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
      Bent U klaar voor een avond vol prominente sterren! Geniet van de sfeer en de sensatie van supersterren met showballet en een live orkest. Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van diverse showelementen, maar ook de onnavolgbare sfeer die wordt gecreëerd door het enthousiasme waarmee de musici de (wereld)sterren begeleiden tijdens hun mooiste en grootste hits. MARCO BORSATO, ARETHA FRANKLIN, JOE COCKER, GEORGE MICHAEL, ROBBIE WILLIAMS, STING, VONDA SHEPARD en the queen of pop; MADONNA Al bijna twintig jaar is Madonna wereldberoemd en opzienbarend. In haar muzikale carrière kon Madonna zich ontwikkelen tot een veelzijdige artiest: zangeres en danseres en geweldige performer in haar shows . De manier waarop ROBBIE WILLIAMS opkomt, is typerend: springend, grote ogen opzettend, het publiek uitdagend. En zo gaat het aan één stuk door. Maar naast Robbie Williams de showman, de narcist, de joker.. is er ook MARCO BORSATO de zanger. Die dus opvallend sterk en zuiver zingt, plezier heeft in wat hij doet en dat uitdraagt in zijn songs en iedereen wil vermaken, maar tegelijkertijd zorgt dat het licht, de bandleden en de achtergrondzangeressen hun werk doen. HALL OF FAME live! een avondvullende productie waarbij de mogelijkheid wordt geboden dat de niet van echt te onderscheiden look a’ like virtuozen bij u optreden. Opzwepend, broeierig, soms emotioneel, sexy en zeker dansbaar kortom; PARTY TIME!

HALLO WERELD

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
HALLO WERELD boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Een interactief leerzaam muzikaal programma ‘Hallo Wereld ‘van de Kinderboekenweek 2012. Muziek zonder grenzen een avontuurlijke, reis met entertainment en een twintigtal muziek-instrumenten uit de verschillende continenten van de wereld, waarin het publiek ook mee kan doen. Deze levensgenieters spelen al meer dan 25 jaar professioneel muziek die geen grenzen kent. Een combinatie van cultuur en entertainment. Bestaat voor merendeel uit sfeervolle eigen composities en sprankelende muziek van rond de wereld.   En wordt op een humoristische wijze gepresenteerd. De optredens kenmerken zich door gebruik van meer dan verschillende muziek instrumenten, de grote verscheiden aan muziekstijlen, gebracht met enthousiasme die ze overbrengen op hun publiek. Ze hebben een uniek en kleurrijk geluid. Reis rondom de Wereld Tijdens dit multiculturele schoolconcert beleven de leerlingen een spectrum van verschillende muziekinstrumenten en stijlen uit de diverse continenten van de wereld. We presenteren twintig instrumenten en hun culturele achtergronden en nodigen de kinderen uit om actief mee te doen. Het programma is educatief, boeiend en onderhoudend. Deze programma’s zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 16 jaar. We kunnen met een lesbrief werken.     HALLO WERELD is te vinden via; HALLO WERELD regelen, HALLO WERELD arrangeren, HALLO WERELD huren, HALLO WERELD boeken, HALLO WERELD  informatie, HALLO WERELD biografie, HALLO WERELD boekingsburo, HALLO WERELD boekingsbureau, HALLO WERELD  artiestenbureau, HALLO WERELD  prijzen, HALLO WERELD inhuren, HALLO WERELD offerte, HALLO WERELD bookings, HALLO WERELD boekingskantoor, HALLO WERELD boekingen, HALLO WERELD kosten. HALLO WERELD  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)  

Hans Kazan

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma´s die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen. Naast presentator en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven.     Stand-up magic Een optreden boordevol verbluffende interactieve magic en voor.... veel humor. Magic entertainment waarover nog lang wordt gesproken! Table-magic exclusief Hans Kazan presenteer zijn exclusieve en ongeëvenaarde table-magic. Met onbegrijpelijke trucs persoonlijk bij uw gasten aan tafel creëert hij een unieke en ontspannen sfeer tijdens party of diner. Gastheer Presentator Hans Kazan is veel gevraagd als gastheer en presentator tijdens zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Samen met de opdrachtgever wordt de juiste sfeer van het evenement bepaald en indien gewenst creatief ingevuld.     Hans Kazàn & Magic Unlimited Oscar en Renzo Kazàn vormen samen met Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Deze talentvolle jonge internationale entertainers presenteren een swingende show boordevol energie, humor, romantiek en natuurlijk verbijsterende illusies. U kunt ook een combinatie boeken van Hans Kazàn samen met Magic Unlimited. 2 generations in magic!

Holland Got Disco

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Gebaseerd op het succes van o.a. Holland’s Got Talent heeft ITB Entertainment Group een avondvullend programma voor u samengesteld. Onder het genot van een heerlijk diner genieten u en uw gasten van een zeer gevarieerd en hoogstaand programma vol swingende discomuziek en entertainment van Hollandse bodem. Bij de ontvangst worden u en uw gasten verwelkomt door Jan Wijdbeens. (imitatie André van Duin door Bart Juwett, beste André van Duin imitator)  Een DJ (voorzien van een prachtig DJ-meubel) draait de lekkerste platen van dit moment.  Een heerlijk aperitief, gevolgd door een voorgerecht. De komische kok zal hierbij het nodige stof doen opwaaien (figuurlijk dan!) Tussen de diverse gangen door is het tijd voor de meest uiteenlopende acts.  Tweede prijswinnaars ELASTIC DOUBLE van Holland’s Got Talent zorgen voor een spetterende opening. Hun bewegingen zijn ongeëvenaard!   Buikspreker Bart, u weet wel van de hilarische act ‘BART EN BERTUS’ laat u lachen met zijn act. Wie weet bent u wel onderdeel van de act! Je weet het nooit met deze buikspreker. Alles en iedereen praat! Nog vers in het geheugen staat BOY, de finalist van Holland’s Got Talent 2011 ! Met zijn rad zorgt hij voor een spetterende show als afsluiting van de avond. Natuurlijk sluiten we af met een heerlijk dessert en wordt er op vrolijke wijze afscheid van u genomen door alle artiesten. Een unieke gelegenheid om de sfeer van Holland’s Got Talent van dichtbij te proeven.

Hustlekidz

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Hustlekidz
The Hustlekidz, Nederland's beste breakdance-crew, is een groep met daarin een aantal top-breakdancers uit Nederland. The Hustlekidz wonnen het afgelopen jaar twee officieuze NK-titels breakdance en 2 jaar op rij hét NK breakdance (DutchBboy Championships 2006-2007 en 2007-2008). Ook buiten Nederland maakt de groep furore door daar veel wedstrijden te winnen en top-wereldcrews te verslaan. Zo werd Menno van Gorp in 2007 wereldkampioen! In maart 2008 won de groep het prestigieuze Bboy Unit Benelux (voorronde voor het WK). De Hustlekidz hebben op het podium gestaan bij o.a. Talib kweli, Rza, Jamai, AliB, maar ook in Tv programma´s als Jensen, Life and Cooking en de Serie Tilburg´s Trots waren zij te zien. Internationaal is de crew inmiddels razend populair. Daarnaast stonden ze in de finale van het SBS6 programma 'Holland's Got Talent'. Bovenstaande is slechts een greep uit het omvangrijke palmares van The Hustlekidz.   Het team van The Hustlekidz bestaat uit 8 dansers met ieder een specialiteit. Tijdens hun shows worden alle disciplines binnen breakdance onder het licht gebracht (van footwork tot powermoves). Een showcase van The Hustlekidz betekent een showcase vol dans, energie en waanzinnige moves!   The Hustlekidz Showfacts: • Diverse acts mogelijk • Gage en beschikbaarheid op aanvraag