Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Erico's doldwaze show

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Knotsgekke clown voor jong en oud presenteert in deze doldwaze kindershow een mix van humor, magie en verbazing.Clown Erico laat hier zijn wereld op eigen wijze aan het publiek zien, waarbij hij iedereen boeit, verbaast en betrekt bij de show. De show zit boordevol met  goocheltrucs, humor, muziek en natuurlijk zijn welbekende ballonnen, die hij in razendsnel tempo maakt. Dit alles met eigen decor, geluid en dieren waaronder een echte kaketoe. Deze show vol met humor, magie en spektakel is verzekerd van een lach van zijn publiek die ze niet snel vergeten. Clown Erico: een rasartiest met jarenlange ervaring in binnen en buitenland en voor elk publiek, van theater tot bedrijf en van instelling tot school en privé feesten. Clown Erico: ongelooflijk snel met zijn modelleer ballonnen en meer dan 400 verschillende figuren. Van hond tot zeemeermin en van motor tot aap in palmboom. Clown Erico: past zich geheel aan en is inzetbaar voor elk feest en evenement.

Erico's Show What!

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Show What kindershow is entertainment en show van de bovenste plank. De Knotsgekke Clown Erico en DJ's presenteren een wervelende show voor jong en oud.  Clown Erico laat hier zijn muzikale wereld op eigen wijze aan het publiek zien. Deze kids entertainers nemen het hele publiek mee op een onvergetelijke muzikale reis met; Humor, muziek, magie, Games en heel veel spektakel.Clown Erico en DJ's weten iedereen te boeien, verbazen en betrekken bij de show. Samen met het publiek maken ze er een fantastisch feest van. Dansen op house en swingen, strijden om mooie prijzen, kortom samen gaat het dak eraf. Natuurlijk ook in deze spetterende show niet te vergeten een super spannende gameshow waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Natuurlijk zorgen Clown Erico en DJ's ervoor dat de show en muziek altijd actueel is. Onze dj's draaien vanuit een sfeervolle en jeugdvriendelijke disco stellage met een zeer uitgebreide professioneel decor, geluid en licht installatie. Voor zowel jong als oud is de show een ware traktatie. Show What boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) | 020-4970391 (NL) | 014-1439496 (B)   Show What is te vinden via; Show What regelen, Show What arrangeren, Show What huren, Show What boeken, Show What informatie, Show What biografie, Show What boekingsburo, Show What boekingsbureau, Show What artiestenbureau, Show What prijzen, Show What inhuren, Show What offerte, Show What bookings, Show What boekingskantoor, Show What boekingen, Show What kosten.

Event Piano's

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Onze witte, licht glinsterende, pianovleugels lenen zich als geen ander om een perfect gedecoreerde kerstsfeer te creëren. Wij hebben zeer veel zorg besteed aan zeer representatieve pianovleugels, waardoor deze ook zonder bezwaar tijdens high-class evenementen ingezet kunnen worden.Onze zangers/pianisten zullen uw gasten vermaken met uiteraard Kerstmuziek, maar ook heerlijk in het gehoor liggende muziek.  Alles live gespeeld en gezongen. En mocht de situatie het toelaten, dan kunnen zij uiteraard ook de sneeuw van de daken spelen met opzwepende dansmuziek en heerlijk entertainment. Maar ze zullen zeker in het Kerstthema blijven. Deze show is een direct afgeleide van de, inmiddels bij vele bekende, Event-Piano’s dueling pianoshow. Een show met twee pianovleugels, waar entertainment, feest, dansen en meezingen de boventoon voeren. Dat onze twee zangers/pianisten eventueel ook avondvullend relaxte luistermuziek kunnen maken is nog niet zo bekend, maar dat kùnnen ze wel! Zo zijn er bijvoorbeeld vele Sinatra nummers in het repertoire aanwezig.