Hans Kazan | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Hans Kazan

Hans Kazan

€2500 — €5000

Hans Kazàn is in Nederland een begrip door de vele televisieprogramma´s die hij door de jaren heen presenteerde en de talloze optredens in theaters en tijdens evenementen. Naast presentator en magic entertainer is Hans Kazàn een veelgevraagd motivational & inspirational speaker in het bedrijfsleven.  
 
Stand-up magic
Een optreden boordevol verbluffende interactieve magic en voor.... veel humor. Magic entertainment waarover nog lang wordt gesproken! Table-magic exclusief Hans Kazan presenteer zijn exclusieve en ongeëvenaarde table-magic. Met onbegrijpelijke trucs persoonlijk bij uw gasten aan tafel creëert hij een unieke en ontspannen sfeer tijdens party of diner.

Gastheer Presentator
Hans Kazan is veel gevraagd als gastheer en presentator tijdens zowel zakelijke als feestelijke evenementen. Samen met de opdrachtgever wordt de juiste sfeer van het evenement bepaald en indien gewenst creatief ingevuld.    

Hans Kazàn & Magic Unlimited
Oscar en Renzo Kazàn vormen samen met Mara de illusionistengroep Magic Unlimited. Deze talentvolle jonge internationale entertainers presenteren een swingende show boordevol energie, humor, romantiek en natuurlijk verbijsterende illusies. U kunt ook een combinatie boeken van Hans Kazàn samen met Magic Unlimited. 2 generations in magic!

Video