HALLO WERELD | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

HALLO WERELD


HALLO WERELD boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

Een interactief leerzaam muzikaal programma ‘Hallo Wereld ‘van de Kinderboekenweek 2012. Muziek zonder grenzen een avontuurlijke, reis met entertainment en een twintigtal muziek-instrumenten uit de verschillende continenten van de wereld, waarin het publiek ook mee kan doen.

Deze levensgenieters spelen al meer dan 25 jaar professioneel muziek die geen grenzen kent. Een combinatie van cultuur en entertainment. Bestaat voor merendeel uit sfeervolle eigen composities en sprankelende muziek van rond de wereld.   En wordt op een humoristische wijze gepresenteerd.
De optredens kenmerken zich door gebruik van meer dan verschillende muziek instrumenten, de grote verscheiden aan muziekstijlen, gebracht met enthousiasme die ze overbrengen op hun publiek. Ze hebben een uniek en kleurrijk geluid.

Reis rondom de Wereld
Tijdens dit multiculturele schoolconcert beleven de leerlingen een spectrum van verschillende muziekinstrumenten en stijlen uit de diverse continenten van de wereld.
We presenteren twintig instrumenten en hun culturele achtergronden en nodigen de kinderen uit om actief mee te doen. Het programma is educatief, boeiend en onderhoudend. Deze programma’s zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 16 jaar.
We kunnen met een lesbrief werken.  

 

HALLO WERELD is te vinden via;
HALLO WERELD regelen, HALLO WERELD arrangeren, HALLO WERELD huren, HALLO WERELD boeken, HALLO WERELD  informatie, HALLO WERELD biografie, HALLO WERELD boekingsburo, HALLO WERELD boekingsbureau, HALLO WERELD  artiestenbureau, HALLO WERELD  prijzen, HALLO WERELD inhuren, HALLO WERELD offerte, HALLO WERELD bookings, HALLO WERELD boekingskantoor, HALLO WERELD boekingen, HALLO WERELD kosten.

HALLO WERELD  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via
email: info@itb-entertainment.com
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)
tel: 014-1439496 (B)
 

Video