Hall of Fame live! | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Hall of Fame live!


 

 

 

Bent U klaar voor een avond vol prominente sterren! Geniet van de sfeer en de sensatie van supersterren met showballet en een live orkest. Niet alleen de unieke en aanstekelijke combinatie van diverse showelementen, maar ook de onnavolgbare sfeer die wordt gecreëerd door het enthousiasme waarmee de musici de (wereld)sterren begeleiden tijdens hun mooiste en grootste hits.

MARCO BORSATO, ARETHA FRANKLIN, JOE COCKER, GEORGE MICHAEL, ROBBIE WILLIAMS, STING, VONDA SHEPARD en the queen of pop; MADONNA

Al bijna twintig jaar is Madonna wereldberoemd en opzienbarend. In haar muzikale carrière kon Madonna zich ontwikkelen tot een veelzijdige artiest: zangeres en danseres en geweldige performer in haar shows . De manier waarop ROBBIE WILLIAMS opkomt, is typerend: springend, grote ogen opzettend, het publiek uitdagend. En zo gaat het aan één stuk door.

Maar naast Robbie Williams de showman, de narcist, de joker.. is er ook MARCO BORSATO de zanger. Die dus opvallend sterk en zuiver zingt, plezier heeft in wat hij doet en dat uitdraagt in zijn songs en iedereen wil vermaken, maar tegelijkertijd zorgt dat het licht, de bandleden en de achtergrondzangeressen hun werk doen.

HALL OF FAME live! een avondvullende productie waarbij de mogelijkheid wordt geboden dat de niet van echt te onderscheiden look a’ like virtuozen bij u optreden. Opzwepend, broeierig, soms emotioneel, sexy en zeker dansbaar kortom; PARTY TIME!

Video