Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen


JEFFREY WIJKHUISEN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via 
info@itb-entertainment.com

Goochelaar Jeffrey Wijkhuisen verzorgt al ruim 10 jaar goochelshows voor kinderen.

De kinderen beleven een unieke ervaring. De shows zit vol met interactie en humor. Hierdoor liggen ze in de show helemaal in een deuk van het lachen. Tijdens de show mogen de kinderen meehelpen en maken ze samen een mooie herinnering die de kinderen nog lang met zich mee zullen dragen! 

Jeffrey is hij al diverse malen op TV geweest. Waaronder Wedden dat ik het kan, Holland's Got Talent en De Wereld Draait Door.

TOVENAAR PINPADINA

Een goochelshow voor kinderen met een verhaal over Tovenaar Pinpadina. Lang geleden was deze tovenaar druk bezig met het bedenken van goochelraadsels. Op een dag was Tovenaar Pinpadina verdwenen.

Niemand heeft hem ooit nog terug gezien. Het enige wat bekend is, dat de goochelraadsels verstopt zijn in een schatkist....... Tijdens deze goochelshow gaat Jeffrey Wijkhuisen met hulp van de kinderen de goochelraadsels/mysteries proberen te ontrafelen, die uit de  schatkist komen!. Zal dit gaan lukken???

Een show met veel interactie, humor en gezelligheid! Een show waarbij de kinderen meegaan in een nieuw 'sprookje'!

Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur show: 60 minuten

THE WOW FACTOR

In deze goochelshow zitten vooral trucs met kaarten, getallen, magische balletjes en meer! In deze show bepalen de kinderen welke truc de WOW Factor krijgt. Ook een aantal kinderen krijgen een belangrijke rol in deze show! Deze kinderen mogen namelijk de goochelaar meehelpen.

Advies Leeftijd: vanaf 9 jaar | Duur show: 60 minuten

BETOVERD SPEELGOED....

Goochelaar Jeffrey wordt tijdens zijn speciale Sinterklaasshow gestoord door een Piet. De Piet is in paniek.... Hij heeft een cadeau gevonden met daarin speelgoed voor pakjesavond. Maar dat speelgoed is betoverd.
De Piet en de goochelaar bekijken het speelgoed. En daar gebeuren rare dingen mee.... Samen met de kinderen proberen ze het speelgoed weer normaal te krijgen. Maar gaat dat wel lukken voordat sinterklaas er is? 
Een interactieve goochelshow met humor, speciale effecten en muziek.

Advies Leeftijd: 4-8 jaar | Duur show: 40 a 45 minuten

JEFFREY WIJKHUISEN is te vinden via;
JEFFREY WIJKHUISEN regelen, JEFFREY WIJKHUISEN arrangeren, JEFFREY WIJKHUISEN huren, JEFFREY WIJKHUISEN boeken, JEFFREY WIJKHUISEN  informatie, JEFFREY WIJKHUISEN biografie, JEFFREY WIJKHUISEN boekingsburo, JEFFREY WIJKHUISEN boekingsbureau, JEFFREY WIJKHUISEN artiestenbureau, JEFFREY WIJKHUISEN prijzen, JEFFREY WIJKHUISEN inhuren, JEFFREY WIJKHUISEN offerte, JEFFREY WIJKHUISEN bookings, JEFFREY WIJKHUISEN boekingskantoor, JEFFREY WIJKHUISEN boekingen, JEFFREY WIJKHUISEN kosten.

JEFFREY WIJKHUISEN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via 
email: info@itb-entertainment.com 
tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) 
tel: 014-1439496 (B)