De kindershow van Michel | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

De kindershow van Michel

De kindershow van Michel

Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 st1\:*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Een veelzijdig en verrassende kindershow gepresenteerd door Michel.

Zijn show is absoluut afwisselend te noemen door zijn snelle wissels in het programma. Zijn programma bestaat onder andere uit goochelen, liedjes en een heuze buikspreekact.

Tijdens de goocheltrucs worden de kinderen constant betrokken bij het geheel. Verbazingwekkende en humoristische trucjes staan garant voor veel magische pret.

De vrolijke liedjes in het gevarieerde programma zetten de kinderen aan tot bewegingen en meedoen. De liedjes zijn telkens bedoeld om sfeer te creëren en de kinderen aan te zetten tot actief reageren.

Tijdens de buikspreekact weet Jeroentje de eigenwijze papegaai de harten van de kinderen te veroveren. Wie is de slimste? Michel of Jeroentje?
Met behulp van de aanwezige kinderen wordt het weer een vrolijke boel!

De kinderen worden direct bij het optreden betrokken en er is veel interactie.

Het optreden behoeft een podium of duidelijk herkenbare optreedplek van ongeveer 4 meter breed en 3 meter diep.

Er is de beschikking over een eigen geluidsset toereikend tot ongeveer 250 personen in binnenlocaties, een decor, en indien nodig een kleine lichtset.

Naast shows voor kinderen heeft Michel ook senioren programma's en is hij te boeken als presentator, sneltekenaar en goochelaar! Informeer naar de mogelijkheden.