Broadway Experience | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Broadway Experience

Broadway Experience
Broadway Experience_foto1

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 st1":*{behavior:url(#ieooui) } /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable { mso-style-parent:""; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}

Aankomst vanaf 17:00

Het sfeervolle hotel is het decor van uw verblijf. Voor de gelegenheid kleden wij het hotel natuurlijk extra feestelijk aan met fakkels, kaarsen etc. U wordt stijlvol begroet door onze entertainers die vanaf het balkon uw gasten toezwaaien en verwelkomen. Wanneer u uw auto geparkeerd heeft op een van onze ruime parkeergelegenheden voor of achter het hotel kunt u bij de receptie inchecken, waarna u uw kamer in gebruik kunt nemen. Daarna bent u van harte welkom om in onze lounge een drankje te nuttigen.

17:00 - 18:00

U wordt stijlvol ontvangen in onze lounge, waar onze gastvrouwen en gastheren u voorzien van een heerlijk glas champagne. Deze ruimte geeft u de kans om gezellig te socializen in een ongedwongen sfeer met de rustgevende achtergrond van pianomuziek. Om de eetlust op te wekken verrassen wij u met een tongstrelende amuse: een gegrilde coquillelolly met huisgemaakte sambal. Voor de gasten die niet van vis houden hebben we een amuse van heerlijke paté met granaatappel en kappertjes. Naast deze verwennerijen zal u vergezeld worden door ‘verborgen entertainment’ dat langzaam de sfeer van de jaren ‘30 introduceert.

18:00 – 18:15

De muziek zwelt aan, de kaarsen branden en uw gastheer en gastvrouw zullen u uitnodigen om plaats te nemen in onze dinerruimte, daar waar de schitterende tafels voor u opgedekt staan. De wijnen en eventuele andere dranken worden geschonken en u kunt alvast genieten van huisgemaakt Frans breekbrood met roomboter en ansjovis aïoli.


18:15 – 18:25

Licht uit, spot aan. De ouverture start en Broadway komt tot leven in een spetterende opening vol zang en dans waarna de Broadway Experience cast zich aan u voorstelt. Vervolgens zal een van onze entertainers de avond met u doornemen en wat tipjes van de sluiers oplichten die komen gaan!

18:25 – 18:45

Het showgordijn opent en daar verschijnt uw bediening met het voorgerecht: een heerlijke kalfsmuis carpaccio met ruccola salade en truffelmayonaise.

18:45 – 19:15

Wanneer het voorgerecht is uitgehaald en de glazen zijn bijgevuld komt ‘Disney on Broadway’ tot leven. Een luchtige scène gevuld met de prachtige muziek van Beauty and the Beast, Aladdin, The Little Mermaid, Tarzan en The Lion King. Een kleurrijk spektakel vol zang, dans en fleurige kostuums zet de toon voor de kwaliteit van het entertainment van deze avond.

19:15 – 19:30

Na ‘Disney on Broadway’ is het tijd voor een voor een heerlijk tussengerecht: een mosterdsoep met uitgebakken spekjes en room.

19:30 - 19:45

Zet u schrap voor een indrukkwekkende compilatie van hoogtepunten uit de meeslepende musical Les Misérables.

19:45 - 20:30

Zodra de klanken van Les Misérables zijn uitgedoofd kunnen uw smaakpapillen gereed gemaakt worden voor het hoofdgerecht: een hertenbiefstuk met rode kool, knolselderijpuree en ambachtelijke jus. U bent volop in de gelegenheid om te genieten van het diner en te praten over de mooie dingen van het leven. Rustige pianoklanken verzorgen het muzikale decor. 

20:30 – 21:15

Na het culinaire hoofdgerecht volgt het muzikale hoofdgerecht. De musicals Chicago, The Phantom of the Opera, Miss Saigon, Joe de Musical en Aïda passeren de revue. Laat u meevoeren naar en ontroeren door de geweldige muziek en de fantastische stemmen van onze vocalisten.

21:15 - 21:40

De kroon op uw diner is natuurlijk het dessert: een drieluik van chocolade mousse, crème brûlée en koek met kersenijs wordt aan u geserveerd.


21:40 - 22:10

Elk feest heeft zijn hoogtepunt. Wij zorgen ervoor dat u we hier samen met u naar toe werken. Onze entertainers brengen u swingende meezingers uit musicals als Mamma Mia, Grease, Hairspray en Saturday Night Fever. U bent van harte uitgenodigd om met ons mee te swingen! Tegelijkertijd wordt de koffie en thee gepresenteerd. Na de finale van deze wervelende dinershow nemen de entertainers afscheid van u en geven zij het muzikale stokje door een onze DJ die de avond swingend voortzet.

22:10 – onbekend

Onze DJ zal u de rest van de avond vergezellen en voorzien van swingende muziek uit van de jaren ’70 tot nu.

Video