American Delight | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

American Delight


 

 

 

American Delight laat de hoogtijdagen van de swing uit de Big Band periode herleven. Muziek waarbij de blazers kunnen uithalen… Muziek die de Amerikaanse jongeren in vuur en vlam zette... Uitdagend en verfrissend voor elk publiek d.m.v. fantastische, energieke “Tapdans” gecombineerd met show, zang en passie. Dit heerlijk nostalgisch muziekspektakel, gestoken in een compleet vernieuwd jasje en met een geheel eigen sfeer, maakt elke gelegenheid tot een swingend festijn.

De diversiteit van het American Delight repertoire stelt hoge eisen aan de muzikanten. Daarom werd gekozen voor Cat Ballou. Dit orkest beschikt over de allerbeste musici, biedt muzikale performance met stijl en is zelfs uit te breiden tot een complete “Big Band” bezetting.

Het bruist van de energie in deze meeslepende wereld van glitter en glamour.

Showgirls in indrukwekkende kostuums en de geweldige “Tap” performer “Raquel Abrahams” met Latijns-Amerikaanse roots zorgen samen voor een feestelijke en soms adembenemende sfeer.

U krijgt de unieke kans aangeboden om nog één keer lekker weg te dromen bij de specifieke ‘ Sinatra’ sound. Peter Douglas brengt op voortreffelijke wijze de allergrootste hits van “The Voice”.