Show | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Show

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

'Dolle pret met Bart Juwett'

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
 Kindershow boeken, dan is Bart Juwett's Dolle Pret met Bart Juwett een goede keus!Al ruim 25 jaar treedt Bart Juwett op met zijn unieke, spetterende en succesvolle kindershow Dolle Pret Met Bart Juwett. Uniek, dat is het juiste woord, zelden heeft u zo’n verrassend en veelzijdig optreden meegemaakt. Lachen, gieren, brullen: Bart Juwett maakt er een dolle boel van!!Kijken alleen, is er niet bij. Meedoen, dat is het sleutelwoord! Van het begin tot het eind is het één groot spektakel, waar kinderen helemaal uit hun dak gaan. Succes gegarandeerd!! Naast het goochelen, de wedstrijdjes, de echte robot-act, het gek doen, de komische typetjes, zal Bart Juwett in deze show meer laten zien van het bijna uitgestorven talent; BUIKSPREKEN.Rare vogels, een dinosaurus en een pratende tekening! De kinderen zullen zich werkelijk verbazen dat deze wezens echt kunnen praten…Vooral zijn optreden met een maffe, brutale vogel gooit telkens weer hoge ogen. Als daverend slot van deze bruisende show brengt Bart Juwett een weergaloos ballonnenfestijn met doldwaze figuren. Alles bij elkaar is een optreden van Bart Juwett een spetterend festijn. Voor kinderen een onvergetelijke feestdag!Uitermate geschikt voor theater, dorpshuizen, feesttenten, etc. Carnaval, Sinterklaas, zomerfeest, of voor wat u ook te vieren heeft!REACTIES:Optreden 8 februari in Hoensbroek - CarnavalJean Schoonbroodt: "Zeer leuk optreden! Kinderen hebben het super gevonden. Zeer leuke reactie's gekregen op het optreden."Cijfer: 9 Optreden 27 april in Oud-Beijerland - KoningsdagCobi Crucq: "We hebben heel veel positieve en enthousiaste reacties ontvangen op de twee optredens van Bart Juwett. Zeker voor herhaling vatbaar." Cijfer: 9Optreden 5 mei in Amsterdam - SpeeltuinverenigingVicky Tuil: "Zowel de kinderen als de volwassenen hebben enorm van Bart Juwett genoten. Zijn show was fantastisch."Cijfer: 9 Optreden 25 augustus in Amsterdam - KinderopvangJeanet Boot: "De kinderen hebben genoten van de show! Leuk repertoire en goede interactie met de kinderen. Het was een top middag!"Cijfer: 9Optreden 27 april in Oud-Beijerland - KoningsdagCobi Crucq: "Bart weet altijd weer de kinderen en hun ouders op een boeiende en leuke manier te amuseren. De tijd vliegt om als hij bezig is. Daarnaast is Bart ook nog gewoon een leuke gezellige vent. Super goed en zeker een aanrader." Cijfer: 10Optreden 27 april in Andijk - KoningsdagDorothy Schenk: "Het was weer geweldig."Cijfer: 10Optreden 19 juli in Schijdel - VakantieweekMaaike Veldhuis: "Erg leuke show voor jong en oud."Cijfer: 9

'Rap op Maat' show

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
'Rap op Maat' show
De naam zegt het al, er wordt een rap gecreëerd waarbij de inhoud van de raptekst afgesteld is op de informatie die U erin verwerkt wil hebben. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een rap over uw bedrijf, uw instelling, of een belangrijke conferentie. Dit kan bijvoorbeeld zijn in de vorm van promotie, het maken van een statement, of een aandenken voor het personeel U levert de informatie en wij verwerken dit tot een raptekst. Deze raptekst wordt vervolgens opgenomen in een professionele studio. Inclusief: -         tekst op maat -         muziek -         opname in studio -         repetities -         uitvoering professionele rappers Exclusief geluid. Referenties: Kamer van Koophandel, ING bank, Optioneel rapworkshop U gaat zelf met behulp van een rapdocent de raptekst creëren. Dit wordt gedaan in de vorm van een rapworkshop.  Het eindresultaat wordt opgenomen door een professionele rapper. Tot slot is het de bedoeling om het eindresultaat live als openingsacts op te treden voor bijvoorbeeld je collega's, afdeling of genodigden.

(Dinner)show The Greatest Showman

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMANHet thema van deze show is The Greatest Showman, geïnspireerd op de succesvolle bioscoopfilm met Hugh Jackman. Alle nummers uit de film worden op originele wijze gebracht en de gasten zullen meegenomen worden op een swingende ‘feel good’ reis naar het circus van toen en nu.Come join the circus!(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN is te vinden via;(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN regelen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN arrangeren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN huren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN  informatie, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN biografie, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingsburo, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingsbureau, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN artiestenbureau, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN prijzen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN inhuren, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN offerte, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN bookings, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingskantoor, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boekingen, (DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN kosten.(DINNER)SHOW THE GREATEST SHOWMAN boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

3d Lasershow

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
3D lasershow is nu te boeken! Uniek in Nederland!! Voor boekingen en inlichting bel +31.73.644.0773 of email naar info@itb-entertainment.com Begin 2011 lanceerde ITB Events de nieuwe experience, 3D illusies. Dit concept heeft nu al gezorgd voor zeer bewogen reacties uit de branche. 3D is een beleving die wordt gegeven door een stereoscopische laserprojector en shutterbrillen. Dit systeem werkt in principe hetzelfde als de 3D film in de bioscoop. Alleen gebruiken we hier laserstralen, dit zorgt voor een geweldige 3D ervaring die op elke mogelijke achtergrond te projecteren is, denk bijvoorbeeld aan, flatgebouwen, kerktorens, berghellingen, rotswanden en nog veel meer. 3D laser is met verschillende randmedia mogelijk denk bijvoorbeeld aan HD 3D video, dansers, spreker(s) of een artiest. Zo wordt de kijker overspoeld met een golf van 3D media met de sound in Dolby 5.1 wat zorgt voor een ongekende beleving. Deze nieuwe ervaring is geschikt voor attractieparken, (sport)evenementen, bioscopen, clubs, bedrijfsmatige toepassingen zoals produktpresentatie, opening, beurzen, tentoonstellingen etc. Het systeem zal ook zijn intrede doen bij architectenbureaus, engineering en constructiebureaus, automotive- en transportbedrijven, productiebedrijven en media & entertainment bedrijven. We hebben een range van modellen ontwikkeld die beschikbaar zijn vanaf mei 2011. 3D illusies voorstellen worden op maat gemaakt en daarom prijs op aanvraag. Wij zijn een totaalpartner en zullen ons bezighouden met het gehele proces van idee ontwikkeling, installatie van de apparatuur tot en met onderhoud en het uitvoeren van de show. Voor de creatie van de show hebben wij verschillende partners beschikbaar. Neem contact op met ons voor meer informatie!   3d laser boeken kan bij ITB Events via email info@itb-entertainment.com of bel NL +31.73.644.0773, NL +31.20.497.0391 of B +32.14.439.496   Andere spectaculaire programma’s met laser zijn; Laser silhouette, Beambox of standaard lasershow.

Acrobaat kok's

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Acrobaat kok's
Hoe kan het ook anders zijn: buiten koken leidt tot gebakken lucht. In deze knettergekke show, dekken drie eigengereide koks zelf de tafel en presenteren hun nieuwe recept. Gaandeweg slaat hun fantasie volledig op hol. Van Zorro en het vrijheidsbeeld, terroristen en Maria, Ghostbusters en Chinese leeuwen, tot messenwerpen en superman. Alles komt tussen tafeldekken en groente snijden in razende vaart voorbij. Met flitsende achtervolgingen, spectaculaire stunts, dynamische acrobatiek en komische slapstick houden zij het publiek non-stop geboeid. Verbazend eigenlijk dat er op het einde toch werkelijk soep is. Een driedimensionaal haute-cuisine spektakel met comfortabel stuntwerk en een snufje zout.

Acrobatie Acts

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Acrobatie Acts
Acrobatie Acts is opgericht door drie vrienden met verschillende achtergronden in het artistieke milieu. Zij besloten om hun individuele krachten en ervaringen samen te brengen in producties waarbij dans, acrobatie en theater samenkomen en worden vermengd tot een nieuw geheel. In dit gezelschap hebben de spelers hun eigen stijl, kwaliteiten en persoonlijkheid en daardoor duidelijke meerwaarde voor presentaties. Ook samen kunnen ze daardoor een verrassende performance geven waar nog lang over nagepraat zal worden. Zowel hun technische en fysieke, als hun artistieke bijdrage is belangrijk, om via deze interactie het creatieve vlak steeds meer te stimuleren. Tijdens het creatieproces zijn we op zoek naar de momentane balans tussen vloeiende organische en rauwe dynamische bewegingen, grote snelle sequenties en fysieke nuances, tussen muziek en de stiltes ertussen, die kenmerkend en bepalend zijn voor de stijl van de choreografie.Laat u verrassend en informeer naar de veelzijdige mogelijkheden van de acrobaten van ITB entertainment Group.

Alle 13 Jaanke

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Super(goed)fout, Hilarisch, Tranentrekkend, Indrukwekkend en vooral...FEEST ! Welkom bij Ciska, Guan en Knee : ALLE 13 JAANKE ! ALLE 13 JAANKE neemt U mee in hun hilarische Smartlappen-Foute-Feest-Show waarmee zij in alle uithoeken van ons kikkerlandje, en ver daarbuiten, een overweldigende indruk achterlaten ! Een haast onwaarschijnlijke combinatie van twee Brabantse Maffioso's en een knotsgekke stadse blondine, die enorm scoren bij jong én oud ! Zij brengen eigenzinnige versies van historische smartlappen, maar schuwen ook zeker niet de Partyhits uit de hedendaagse popmuziek ! FEEST in combinatie met hoogstaande muzikale kwaliteiten sieren deze toppers ! Dé artiesten die o.a. de feesthits ‘Arrogante Kwal', ‘In ons Dafke' en ‘Jaank Jodel' naar een groot succes wisten te bezingen ! Hun single ‘Witte Eend' wordt zelfs gezien als één van de grootste carnavalskrakers van 2010. Dat zij veel meer in hun mars hebben, bewijzen onze smartvrienden met hun nieuwe single (dubbele a-kant) ‘Playa' en ‘Doelpunt voor Oranje'! Heerlijke zomerse klanken, in een Jaanksausje gegoten en ook nog eens een steun in de rug voor ons Oranjelegioen tijdens het WK van 2010! Hiermee bewijzen de Jaankers hét ultieme Smartlappen-Feest-Trio van de lage landen te zijn ! Ludiek, Hartverscheurend, Theatraal, Enthousiasme en Humor zijn de sleutelwoorden waarmee deze drie ras-artiesten het publiek overhalen om uit volle borst te zingen en te feesten in hun Smartelijk-Meezing-Spektakel ! Maarrrrrr......... U bent Gewaarschuwd !

Alma de Andalucia

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Alma de Andalucia
Alma de Andalucia een " Dansrijk " spektakel dat u meevoert naar de eeuwenoude cultuur van Spanje. Kracht en expressie, muziek, ritme, gebaar en gratie vormen samen een verrassende eenheid. Een optreden dat vele toeschouwers dan ook als zeer spectaculair zullen beschouwen. ALMA DE ANDALUCIA presenteert een programma met een impressie van alle facetten; Klassiek, flamenco, en regionaal van de rijke muziek, - en danstraditie uit Spanje.Kortom, een wervelend spektakel wat op elk bedrijfsfeest, braderie, of op elk evenement het " verloren " gevoel voor cultuur weer zal doen opleven.    

American Delight

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
      American Delight laat de hoogtijdagen van de swing uit de Big Band periode herleven. Muziek waarbij de blazers kunnen uithalen… Muziek die de Amerikaanse jongeren in vuur en vlam zette... Uitdagend en verfrissend voor elk publiek d.m.v. fantastische, energieke “Tapdans” gecombineerd met show, zang en passie. Dit heerlijk nostalgisch muziekspektakel, gestoken in een compleet vernieuwd jasje en met een geheel eigen sfeer, maakt elke gelegenheid tot een swingend festijn. De diversiteit van het American Delight repertoire stelt hoge eisen aan de muzikanten. Daarom werd gekozen voor Cat Ballou. Dit orkest beschikt over de allerbeste musici, biedt muzikale performance met stijl en is zelfs uit te breiden tot een complete “Big Band” bezetting. Het bruist van de energie in deze meeslepende wereld van glitter en glamour. Showgirls in indrukwekkende kostuums en de geweldige “Tap” performer “Raquel Abrahams” met Latijns-Amerikaanse roots zorgen samen voor een feestelijke en soms adembenemende sfeer. U krijgt de unieke kans aangeboden om nog één keer lekker weg te dromen bij de specifieke ‘ Sinatra’ sound. Peter Douglas brengt op voortreffelijke wijze de allergrootste hits van “The Voice”.

Anders met Sander!

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Anders met Sander boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comSANDER is toonaangevend op het gebied van kinderentertainment. Deze kindershow onderscheidt zich door hoogwaardig vermaak waarbij originaliteit, kwaliteit en interactie centraal staan.   Een gevarieerd en interactief programma door SANDER waarin verbluffende goocheltrucs, buikspreken, dansen en een spetterende ballonnenfinale wordt afgewisseld door leuke en herkenbare mee-zing liedjes. Een programma in een hoog tempo.   Met het boeken van SANDER maakt u de juiste keuze. De show duurt standaard 60 minuten of 2x 45 minuten en is voorzien van een showdecor en professioneel licht en geluid tot 350 personen. Op verzoek kunnen een eigen podium leveren.De show van Sander kan ook worden uitgevoerd door Clown BabelloAnders met Sander is te vinden via; Sander regelen, Sander arrangeren, Sander huren, Sander boeken, Sander  informatie, Sander biografie, Sander boekingsburo, Sander boekingsbureau, Sander  artiestenbureau, Sander  prijzen, Sander inhuren, Sander offerte, Sander bookings, Sander boekingskantoor, Sander boekingen, Sander kosten. Sander  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)    

Pagina's