Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Ulrike - harpiste

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ulrike - harpiste
Ulrike von Meier is een harpiste met een internationale achtergrond: ze werd in 1967 in Pretoria (Zuid-Afrika) geboren, groeide op in Nederland en heeft de Duitse nationaliteit. Ulrike groeide op in een muzikale omgeving (haar vader speelde veel piano) en begon met harples op 9-jarige leeftijd. Al snel werd ze lid van het Haarlemmermeers Symfonieorkest, waarmee zij op 18-jarige leeftijd soleerde in het harpconcert van Ditters von Dittersdorf. Ulrike von Meier studeerde harp aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag bij Edward Witsenburg en aan het Brabants Conservatorium bij Ernestine Stoop. Ook volgde ze privé-lessen bij de Russische harpiste Tatiana Tauer. Tegenwoordig is Ulrike von Meier free-lance harpiste met een breed werkveld. Zij speelt vaak hedendaagse muziek bij Nederlandse ensembles waaronder het ASKO-ensemble en het Ives Ensemble en ensembles in het buitenland zoals Klangforum Wien en Champ d'Action in Antwerpen. Daarnaast speelt zij ook ouder repertoire bij o.a. de radio-orkesten en het Orkest van het Oosten. Ook ongedirigeerde kamermuziek komt aan bod in duo's met viool, fluit, of een tweede harp, vaak ten gehore gebracht in intieme huisconcerten. Tot haar werkzaamheden behoorde ook een zeer speciale geënsceneerde productie met Finse muziek van Kaija Saarihao tourend langs Helsinki, Londen, Parijs en Berlijn. Regelmatig verleent zij haar medewerking aan radio-, TV-, en CD-opnames. Verder presenteert zij zich als soliste waarbij ze zelf haar veelzijdige programma's toelicht. Daarnaast geeft zij met veel plezier en toewijding harples aan amateurs zowel als aan beroepsharpisten in wording.  

Unique

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
UNIQUE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comWie is duo Unique ?Een duo met onbeperkt veel mogelijkheden voor bijna alle soort evenementen.Niets is te gek!Wat is zo 'Unique' en wat zijn de mogelijkheden ?Wij kunnen op winkelcentra, braderieën en andere binnen/buitenactiviteiten door onze mobiele kwalitatieve versterking. Geen stroom en kabels nodig!Daardoor wordt op iedere plek de 'Perfecte Sound' gecreëerd.Met all-round repertoire wordt iedereen vermaakt door de herkenbaarheid van de liedjes uit de afgelopen 70 jaar.Op bruiloften en recepties kan er gekozen worden voor 'achtergrond muziek' op basis van professionele begeleidingstapes en geluid. Met 'Easy listening' & Golden Love Songs' kunt u rustig genieten en praten zonder muziek als stoorzender.Desgewenst kunt u er zelfs voor kiezen om met trompetgeschal u activiteit te laten openen.Zo hoeft u niet een aparte act te boeken, wat veel geld en geregel scheelt !!!Wilt u lekkere herkenbare dansmuziek?Ook dat is geen probleem.Met groot geluid en kwaliteitsbanden kunnen wij er een groot feest van maken!Heeft u een activiteit met een speciaal thema?Ook daar is een ruime keuze van aan kledij:UNIQUE is te vinden via;UNIQUE regelen, UNIQUE arrangeren, UNIQUE huren, UNIQUE boeken, UNIQUE  informatie, UNIQUE biografie, UNIQUE boekingsburo, UNIQUE boekingsbureau, UNIQUE artiestenbureau, UNIQUE prijzen, UNIQUE inhuren, UNIQUE offerte, UNIQUE bookings, UNIQUE boekingskantoor, UNIQUE boekingen, UNIQUE kosten.UNIQUE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Ute

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Violiste Ute laat zich van een verrassende kant zien. Op haar elektrische viool speelt zij van klassiek tot hyper modern en van lay-back tot dance of club. Ute beweegt zicht door alle sferen en creëert een relaxte atmosfeer.Ute past zich volledig aan op de wensen van de klant, zowel met haar kleding als haar repertoire. Ute speelt versterkt, zodat iedereen haar goed kan horen. Ook kan iedereen haar zien door haar lichtgevende viool…!!Indien gewenst speelt zij mee op de muziek van de DJ.