Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Sambaband

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Sambaband
Een spetterende sambaband bestaande uit dames en heren. Zij brengen de warme en swingende klanken op uw feest.   Doordat zij onversterkt werken kunnen zij zich gemakkelijk verplaatsen en dus op meerdere plaatsen verrassende Zuid-Amerikaanse ritmes laten horen.   Ca. 8 personen

Satisfy

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Satisfy
Het repertoire van Satisfy is constant in beweging. Steeds aangepast aan de huidige trends en toch optimaal allround. Steeds spelend wat u en uw gasten willen horen. Maar toch onderscheidt Satisfy zich door optimaal gebruik te maken van zes getrainde stemmen. Door de repertoirekeuze daarop aan te passen ontstaat een zeer gevarieerd programma. U zult zich keer op keer verbazen over de vocale hoogstandjes.   Het ene moment waant u zich terug in de 70er of 80er jaren tijdens het spelen van discodanceclassics en zelfs nummers uit de glitterrockperiode. Dan weer komt u spontaan van uw stoel om te dansen op een lekkere foxtrot, quickstep, weense of engelse wals. Meezingen met het nederlandse lied of nederpop. Of rustig ontspannen bij sfeervolle luistermuziek bij een eventueel diner. En wat denkt u van het echte gitaarwerk bij stevige rock, heavy metal of rock & roll uit de 60's.   Belangrijk voor u maar zeker ook voor Satisfy is dat het echt feest wordt. Daarom ook kompleet uit je dak gaan met bekende feestknallers en apres ski partyhits. Dit aangevuld met veel close harmony of a capella en bekende nummers uit de hitparade's zorgen voor een zeer compleet repertoire. Een stuk goed entertainment met een hypermoderne licht en geluidsinstallatie maken het voor u helemaal af. Wat kunt u nog meer willen. Op verzoek kan u een complete repertoirelijst worden gemaild

Saxofonist Boris

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BORIS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comBoris is op 14 juni 1985 geboren te Amstelveen en begon op zijn negende met het bespelen van de klarinet. Boris was er enthousiast  en maakte snel progressie. Een jaar later mocht hij al meedoen met een tv optreden voor de 1000e aflevering van Goede Tijden, Slechte Tijden. Boris won vele prijzen maar al snel werd Boris minder enthousiast voor de klassieke muziek en werd de muziek een tweede leven ingeblazen toen hij 18 was. Hij hoorde Hans Dulfer’s cd en wist meteen dat hij saxofoon wilde gaan spelen. Datzelfde jaar nog nam hij saxofoonlessen. Hij heeft les gehad van topsaxofonisten als: Dick de Graaf, Ben van den Dungen en Simon Rigter. Boris treedt vanaf medio 2006 regelmatig op en beheerst de verschillende muziekstijlen zoals: House, Pop, Blues en Jazz. Hij speelt dan ook regelmatig met dj’s en verschillende bands. Hij stond onder andere al met: the Trammps en Sax Gordon op het podium en in 2007 en 2009 op het North Sea Jazz festival.BORIS is te vinden via;BORIS regelen, BORIS arrangeren, BORIS huren, BORIS boeken, BORIS  informatie, BORIS biografie, BORIS boekingsburo, BORIS boekingsbureau, BORIS artiestenbureau, BORIS prijzen, BORIS inhuren, BORIS offerte, BORIS bookings, BORIS boekingskantoor, BORIS boekingen, BORIS kosten.BORIS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Schuurmans en Schuurmans

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Joris en René (Schuurmans & Schuurmans) zijn een uniek duo. Bij het publiek weten ze de juiste snaar te raken. Laat u verassen! En geniet van Hollandse smartlap tot Italiaanse opera. Van disco tot een rustige akoestische set. Door hun breed repertoire is niets te gek. En krijgt elk feest de juiste klank. U heeft ze al kunnen bewonderen in onder andere: De Efteling, Toverland, Centerparcs, Landal Greenparks en in de bekendste dinnershow van Brabant. Schuurmans & Schuurmans brengen op een sfeervolle wijze u en uw gasten een geweldige avond met een interactief muzikaal programma! U hoeft nergens meer naar om te kijken. Goed klinkende muziek in een modern jasje. Het ideale duo voor elke gelegenheid.

September

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
September
Martijn drumt en zingt. Hij speelde vroeger samen met Jolanda bij Tax Free. Dave speelt toetsen en zingt ook veel leadpartijen. Hij trad jarenlang op met de band Frank is met zijn stuwende baswerk de helft van de ritmesectie. Ook hij speelde vroeger bij Mona Lisa Gitarist Marc speelt de riffs en de solo's. Hij speelde eerder in showband Total Eclipse. September is de partyband bij uitstek voor elk feest, voor een bruiloft of een gezellige personeelsavond, September zorgt voor de juiste muziek en een spetterende show. Een dijk van een zangeres en vier topmuzikanten: dat is September! September biedt een uitgekiende show vol bekende nummers, swingende soulklassiekers, moderne hits en pakkende meezingers uit de top 100. Dankzij een flexibele licht- en geluidsinstallatie voelt September zich overal thuis.  September repeteert iedere woensdagavond in 's-Hertogenbosch. Wanneer u deze rasmuzikanten eens wilt ontmoeten en natuurlijk ook aan het werk wilt zien bent van harte welkom!  

Shantykoor Hoeksche Waard

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Shantykoor Hoeksche Waard
...is in het voorjaar van 2001 opgericht. Binnen enkele maanden groeide het koor van zeven naar vijfenveertig leden. Sinds de herfst van datzelfde jaar bestaat er een grote wachtlijst voor het koor. In de zomer van, nog steeds, 2001 is het eerste voorzichtige optreden van het Shantykoor in Piershil. Inmiddels is het een zeer ervaren en volwassen koor met gemiddeld zes optredens per maand van Zeeland tot Utrecht. Door het enthousiasme van de dirigent, de drie accordeonisten, de kunstfluiter en mondharmonicaspeler, een basgitarist en de zangers staat dit koor borg voor een optreden dat klinkt als de klok van Arnemuiden. Het repertoire bestaat vanzelfsprekend uit Shantyliederen (werkliederen uit de vroegere zeilvaart), maar ook krijgt het publiek heuse tranentrekkende zeemansliederen te horen.  

SINATRA JAZZ BAND

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
SINATRA JAZZ BAND boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comSinatra Jazz Band speelt klassiekers en nieuwe jazz songs. Swingende nummers van o.a. Frank Sinatra, Ray Charles, Miles Davis en Jamie Cullum.Een ervaren band met een geweldige zanger! Zang, Drums, Gitaar en ContrabasSINATRA JAZZ BAND is te vinden via;SINATRA JAZZ BAND regelen, SINATRA JAZZ BAND arrangeren, SINATRA JAZZ BAND huren, SINATRA JAZZ BAND boeken, SINATRA JAZZ BAND  informatie, SINATRA JAZZ BAND biografie, SINATRA JAZZ BAND boekingsburo, SINATRA JAZZ BAND boekingsbureau, SINATRA JAZZ BAND artiestenbureau, SINATRA JAZZ BAND prijzen, SINATRA JAZZ BAND inhuren, SINATRA JAZZ BAND offerte, SINATRA JAZZ BAND bookings, SINATRA JAZZ BAND boekingskantoor, SINATRA JAZZ BAND boekingen, SINATRA JAZZ BAND kosten.SINATRA JAZZ BAND boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

SLAM! on Tour

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
SLAM! on Tour boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comPublieksevenement, bedrijfsfeest, Birthday bash of een goed feestje gewoon omdat het kan, SLAM! On Tour maakt jouw event er een om nooit meer te vergeten!Vanaf 1 januari 2016 komt SLAM!  met een geheel vernieuwde show de beste beats door heel Nederland. Een avondvullend programma met de lekkerste platen van het moment en de beste dj’s van SLAM! staat garant voor een avond helemaal losgaan. Wat kan je verwachten?•Een volledige LED show bestaande uit een LED wall van 4x3 m dj-booth•2 CO2 shooters standaard geleverd bij iedere SLAM! On tour show•2 Promotion girls/danseressen bij iedere SLAM! On tour Show•De beste licht –en geluidsapparatuur van dit moment•Radiocommercials in de week in aanloop naar het evenement•Nieuwe merchandise die wordt weggegeven bij iedere SLAM! On tour Show•Een club show op maat voor kleinere zalen•Talloze uitbreidingsmogelijkheden o.a.: techniek uitbereiding, special effect en live artiesten SLAM! on Tour is te vinden via;SLAM! on Tour regelen, SLAM! on Tour arrangeren, SLAM! on Tour huren, SLAM! on Tour boeken, SLAM! on Tour  informatie, SLAM! on Tour biografie, SLAM! on Tour boekingsburo, SLAM! on Tour boekingsbureau, SLAM! on Tour artiestenbureau, SLAM! on Tour prijzen, SLAM! on Tour inhuren, SLAM! on Tour offerte, SLAM! on Tour bookings, SLAM! on Tour boekingskantoor, SLAM! on Tour boekingen, SLAM! on Tour kosten.SLAM! on Tour boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Small Talk

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Small Talk
Gekscherend “drie-jo”. Bekendere nummers in een eigen jasje gestoken. In 1993 ontmoetten  Emilio Helderman en Luciano Verstralen  elkaar. De twee begonnen te musiceren en al gauw  bleek dat beide heren dezelfde muzikale voorkeur hadden. Van latin tot funk, het kon en mocht allemaal. Emilio nam de vocals voor zijn rekening en begeleidde zichzelf op gitaar. Hierdoor kreeg Luciano een ongekende vrijheid om zich op de “bassen” uit te leven. De vrijheid en tevens uitdaging maakt dat de contrabas en de fretloze akoestische bas een belangrijke invloed op de uitvoering van de muziek kregen. Dit bracht bij Luciano weer het muzikale plezier terug wat hij was kwijtgeraakt in de begeleidingsgroepen van bekende artiesten waar hij tot dan toe in meedraaide. Rob de Nijs, Danny Christiaan, Marco Borsato, Bennie Nijman, Rene Froger, Albert West, noem maar op. Small Talk kwam terecht in het “feesten” circuit. Hiermee kon de band zich bedruipen en wat over bleef investeren. Singles werden in eigen beheer uitgebracht. “Julliet”, “Boat on the river”, “Love me for a reason”. De laatste haalde de tipparade maar bracht niet het succes waar de band opgehoopt had. In januari 1999 trad Oscar van Steenis in dienst van de groep. Deze free-lance percussionist had getoerd met The Tramps en Mai Tai maar had genoeg van korte tournees. Bij Small Talk werd hij “een van de drie” en zou hij zich verder kunnen ontplooien. Small Talk is een vreemde eend tussen alle popgroepen. Waarschijnlijk is dat te wijten aan het ongebruikelijke instrumentarium. Daardoor is de muziek van Small Talk moeilijk in te passen in een "programma". De band switched van latin naar funk naar jive naar………van alles wat ze leuk vinden.

Smartlappen duo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Smartlappen duo boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Smartlappen duo brengt een avondvullend feest programma met alle bekende smartlappen van toen en nu. Ze soleren als nooit tevoren, maar ook met prachtige en vaak ook hilarische duetten weten zij de gasten te boeien. Het smartlappen duo is ludiek, theatraal, humoristisch en hartverscheurend gezellig! Deze ras-artiesten zullen tijdens hun show ook het publiek proberen over te halen om lekker mee te zingen. Smartlappen duo wordt gebracht door een fantastische zanger en zangeres.   Smartlappen duo is te vinden via; Smartlappen duo regelen, Smartlappen duo arrangeren, Smartlappen duo huren, Smartlappen duo boeken, Smartlappen duo informatie, Smartlappen duo biografie, Smartlappen duo boekingsburo, Smartlappen duo boekingsbureau, Smartlappen duo artiestenbureau, Smartlappen duo prijzen, Smartlappen duo inhuren, Smartlappen duo offerte, Smartlappen duo bookings, Smartlappen duo boekingskantoor, Smartlappen duo boekingen, Smartlappen duo kosten.   Smartlappen duo boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com

Pagina's