Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Nachteind

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
“Nachteind, een band uit Brabant welke met ervaren muzikanten is samengesteld rondom de, met 10 studio-albums productieve, liedjesschrijver Dennis Wels. Dennis is in 2018 van koers veranderd en heeft zich toegelegd op een Nederlandstalig repertoire met mooie luisterliedjes. Zijn nieuwe liedjes werden zeer goed ontvangen. Zo goed, dat Dennis besluit een breder publiek aan te willen spreken door de band “Nachteind” op te richten! Qua genre is het moeilijk te duiden, maar met een omschrijving als ‘Nederlandstalige Damien Rice’ kom je aardig in de buurt. Eigenlijk moeten we aan Nachteind geen genre koppelen. Het is een mix van vele stijlen door elkaar. Pop, folk, jazz en blues met zelfs Arabische en Turkse invloeden. Dit alles aangevuld met krachtige en poëtische Nederlandstalige teksten. Akoestische luisterliedjes, met mystieke wereldse klanken. Spannend en energiek, zowel op plaat en tijdens de liveshows. Nachteind is een uniek kwartet met een zak vol intense en bijzondere liedjes” Filmpjes: Enkele weken geleden speelde we (COVID-proof) op een mooi terras, in de bossen op een heerlijk zomeravond; https://www.youtube.com/watch?v=6a586vfXFVo De soundcheck wordt door ons vaak gebruikt om wat dingetjes te 'proberen', hierbij een kijkje achter de schermen bij Soundcheck (lege zaal) optreden Boxtel Jan-2020; https://www.youtube.com/watch?v=jZct5CyVcD0 Nummer 'Smeekbede' tijdens de EP presentatie bij Paradox Tilburg: https://www.youtube.com/watch?v=2HvbPyS9JfM

Nikkelen Nelis

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Nikkelen Nelis
Al lopend tussen het publiek door, treft u deze rasechte straatmuzikant aan. Van verre kun je hem aan horen komen door het ongelofelijke geluid wat hij met zich meebrengt. Hij is namelijk voorzien van een accordeon, trommel, bekkens, toeters en bellen! Uitgedost in zijn boerenoutfit en op klompen voorzien van belletjes is hij een ware publiekstrekker.

Noah

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Noah
Het was rond de eeuwwisseling dat Noah voor het eerst het podium zag. Met 100 % live muziek en topentertainment als uitgangspunt, verwierf Noah in een recordtempo een prestigieuze plaats tussen de gevestigde namen in het coverband circuit. Anno 2007 volgde na 4 jaar stabiliteit een bandwisseling. Zangeres Nikki besloot haar vleugels uit te slaan en deel te nemen aan Idols 4. De microfoon werd overgenomen door Chantal van Brummelen die een aantal jaren ervoor nog haar debuut maakte met Barry Hay’s meidenband ‘Bad Candy’. In het afgelopen decennia is Noah gestaag uitgegroeid tot een superact ! En hoe kan het ook anders, alle ingrediënten zijn aanwezig ! Een superstrakke ritmesectie aangevuld met dito muzikanten, een verbluffend goede zanger als frontman en een oogverblindende zangeres.

Nobilis

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Live muziek is meer dan muziek alleen. Het gaat niet alleen om goede muziek, maar ook om goed apparatuur, flexibiliteit en gevoel voor show en entertainment. Wij beseffen ons dat al te goed en gaan tot het uiterste om u dit te bieden en uw feest tot een ongekend hoogtepunt te brengen. Nobilis brengt U de beste hits van toen en nu, en gebruikt de nieuwste snufjes aan apparatuur waardoor hun muziek volledig tot zijn recht komt. Kortom, U hebt een uiterst moderne band met eigen professionele geluids-en lichtinstallatie die met veel plezier op het podium staat en de energie over brengt aan het publiek.