Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Manilla Coverband

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Manilla band boeken bij ITB entertainemnt group. Bel of email naar info@itb-entertainment.com of 073-6440773. Manilla coverband behoort al 5 jaar tot de top van het Nederlandse covercircuit. Manilla orkest combineert vakmanschap met entertainment en een stijlvolle, enthousiaste presentatie. Of het nu gaat om een bruiloft, een bedrijfsevenement, een festival of een stampvolle feesttent: coverband Manilla weet het publiek te verleiden met haar muziek en zo elk event tot een onvergetelijk feest te maken. Repertoire coverband Manilla. Het repertoire van coverband Manilla is divers en verrassend; van de laatste Top 40 hits tot de mooiste disco-dance classics en van de dampende rock tot de Nederlandstalige feestknallers. Manilla is niet alleen een geweldige band met heel veel interaktie maar ook een band die direct de aansluiting met ieder publiek weet te vinden. Voor iedere opdrachtgever is het werken met coverband Manilla altijd weer een feest. De uiterst bekwame crew van technici, een band die zich zeer flexibel altijd en overal opstelt, een fantastische geluid- en lichtshow, allemaal ingrediënten die van ieder optreden van Manilla een succes maken! Bezetting; 5 heren en 1 dame    

Marc Hul

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Marc Hul
Professionele pianist. Marc brengt een sfeervol repertoire. De mogelijkheid bestaat dat deze pianist op uw eigen piano speelt. Belangrijk daarbij is te vermelden dat de opdrachtgever voor een gestemde piano in goede staat dient te verzorgen.

Marco Polo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Marco Polo
MARCO-POLO is een enthousiast allround duo van beroepsmuzikanten. Het muzikale gehalte van MARCO-POLO mag vergeleken worden met dat van gerenommeerde bands. Het duo heeft een zeer gevarieerd muziekaanbod. Het omvat klassiek party-werk tot meer eigentijdse disco. Het repertoire is zo divers dat het feilloos op de wensen en verwachtingen van het aanwezige publiek kan worden afgestemd. Of het nu gaat om een intieme receptie of een uitbundig bedrijfsfeest, MARCO-POLO weet altijd de juiste toon te raken. Het duo beschikt over een eigen moderne geluidsinstallatie die afgestemd wordt op de wensen van de klant. Met een geheel eigen sound en een perfecte uitstraling swingt MARCO-POLO keer op keer. Met hun succesformule zijn ze uitgegroeid tot een veelgevraagde formatie.

Melem trio

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Melem trio
Als duo of als trio kunnen zij optreden. Ze komen uit de Balkan en dus weten ze hoe de melodieën de lucht in geslingerd moeten worden. De teksten zijn bijna altijd zeer dichterlijk en als u geluk heeft, zullen ze worden vertaald. Melem, kruidenbalsem, heelt gebroken harten, verlaagt het cholesterol en stimuleert de vitale functies van het lichaam. Melem is lekker. Melem. Professioneel Gipsy, Balkan trio bestaande uit top muzikant gitarist/zanger/arrangeur Mile, saxofonist/fluitist Stanislav en accordeonist/toetsenist Nermin. Zowel akoestisch als licht versterkt mogelijk.

Merry x-Mas Tunes

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Merry X-Mas Tunes - Close harmony Kerstkwartet Merry  X-Mas Tunes verwelkomt de gasten muzikaal en biedt gedurende uw bijeenkomst een 'musical menu' aan. Kleine priveconcertjes voor een groepje borrelende mensen, of aan de tafels tijdens een diner. De gasten krijgen muziek a la carte. Zo goed zijn ze nog nooit bediend! Van klassieke kerstcarols als 'Oh come all ye faithfull', tot de opgepimpte beatbox-versie van 'Joy to the world'. Maar ook all time favourites als 'All I want for christmas is you' en 'Last Christmas'. 

Meuk

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Met de fonkelnieuwe cd en kneiter strakke nieuwe show "Hard voor weinig" timmert MEUK lekker aan de weg! Naast eigen werk staat een nieuwe selectie van dé klassiekers van Normaal, Jovink, WC-experience, BZB, Pater Moeskroen, Rowwen Hèze, etc in de propvolle setlijst. De kroeg of tent staat gegarandeerd op z'n kop wanneer deze Brabanders het podium trotseren. Intiem en compact of juist een weergaloze show met alle toeters en bellen? De keuze is aan u ! Een mooie balans van vette rock en vrolijke feestmuziek zorgt er voor dat het publiek keer op keer verrast, geprikkeld en vermaakt wordt met voor ieder wat wils.Dit in combinatie met een visueel aantrekkelijke show zorgt voor een onvergetelijke avond voor het publiek. 

Midi

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Midi
Swingend, temperamentvol en veelzijdig. Het zijn maar enkele van de vele positieve eigenschappen van deze Caribean Party band. Een van origine Antilliaanse show- en muziekband die steeds weet te boeien met een gevarieerd repertoire, waarin we naast Zuid-Amerikaanse muziek ook soul, disco, rock 'n roll en sfeervolle ballades tegenkomen. Dat Midi is samengesteld uit onder andere zes broers is terug te vinden in de muziek. De familiebanden lijken van MIDI een hechter collectief te maken. Een optreden van MIDI straalt daarom veel enthousiasme uit. Een vonk die al snel overslaat naar het publiek. De formatie geniet daarom grote bekendheid in Nederland en in het Caribische gebied. De muziek- en showband MIDI komt tot haar recht tijdens uiteenlopende feestelijke gelegenheden. Of het nu gaat om grote festivals, themafeesten, dansavonden, personeels-feesten of meer intieme bruiloften. MIDI is een allround orkest met veel gevoel voor decorum. Er wordt daarom ook veel zorg besteed aan de podiumpresentatie.

Mile

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Mile begon zijn carrière als veelbelovend muziek- en tekstschrijver in het voormalige Joegoslavië. Diverse grote hits van hem kwamen terecht in de top van de internationale hitlijsten, in totaal goed voor een verkoop van meer dan 1 miljoen singles. Als zanger ontpopte Mile zich als een innemend vocalist, maar in eerste instantie blijft hij een technisch ontwikkelde gitarist. Hij maakt gebruik van diverse gitaren en eigen orkestbanden waardoor het repertoire zeer breed en internationaal is. Ook is Mile akoestisch in te zetten voor de ontvangt van uw gasten.Deze  veelzijdige virtuoos brengt muziek uit alle hoeken van de wereld en uit alle tijden: Mediterranée, Gipsy, Latin, easy listening, Russisch, Grieks, Italiaans, rock ‘n’ roll, jaren 60/70, the eighties...Natuurlijk behoort popmuziek ook tot het repertoire van deze topmuzikant.  Sluit de ogen en u hoort Eric Clapton, Mark Knopfler (Dire Straits), Santana, Sting, Phil Collins, … Met zijn warme stem kan Mile elk van deze beroemdheden sterk benaderen.  Verder zijn Pink Floyd, Billy Joel, Prince en David Bowie ook voor hem geen onbekenden.Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile. 

Mile Lukic Trio

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Mile Lukic Trio
Het Zigeunertrio Mile Lukic trio weet op fantastische wijze de sfeer te vertolken die in Oost-Europese landen heerst. Men waant zich dan ook in het hartje van Hongarije, Roemenië en Rusland, daar waar romantiek en temperament hand in hand gaan.Als geen ander weet het trio Mile Lukic trio de passie van de zigeunermuziek op geheel eigen akoestische wijze over te brengen op het publiek. Geen enkele muziek kan vergeleken worden met Zigeunermuziek. Mile Lukic trio is uitermate geschikt voor uw receptie, dinerdansant maar ook op feestavonden boeken zij veel succes. De mooiste melodieën worden met een enorme virtuositeit en energie neergezet en laten deze van zichzelf al sprankelende muziek nog meer swingen. Ook gemakkelijk in het gehoor liggende klassieke worden door Mile Lukic trio stijlvol gebracht. Kleding kan worden aangepast aan de wensen van de opdrachtgever (o.a. traditioneel en smoking mogelijk) Bezetting; Viool, Accordeon, Gitaar.   Klik hier voor Mile solo  

Mini DJ auto

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Mini DJ Auto is vers uit de spuitcabine in Metalflake Gold! Mini Dj auto boeken is mogelijk voor uiteenlopende evenementen. Denk aan uw bedrijfsfeest, braderie, jaarfeest of winkelcentrum.. De Mini Disco! Uitgerust met complete licht en geluidsinstallatie is het de kleinste mobiele disco van het land en misschien wel de wereld! Zonder disco uitrusting is het een zeer opvallende promotiewagen en passen er 4 prachtige promodames in! Voor meer informatie over de mini dj auto neemt u kontakt op via info@itb-entertainment.com   Informatie over Mini DJ auto   Mini DJ auto regelen, Mini DJ auto arrangeren, Mini DJ auto huren, Mini DJ auto boeken, Mini DJ auto informatie, Mini DJ auto biografie, Mini DJ auto boekingsburo, Mini DJ auto boekingsbureau, Mini DJ auto artiestenbureau, Mini DJ auto prijzen, Mini DJ auto inhuren, Mini DJ auto offerte, Mini DJ auto bookings, Mini DJ auto boekingskantoor, Mini DJ auto boekingen, Mini DJ auto kosten.

Pagina's