Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Gene Travis

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De meest veelzijdige artiest van Nederland. Wie eenmaal zijn stem gehoord heeft is aan zijn lippen gekluisterd. Grappen en grollen of juist stijlvol, dit alles is Gene niet onbekend. U zult genieten van zijn Pavarotti act en nog veel meer. Onbekend maakt onbemind. Sta mij daarom toe de zanger-entertainer Gene Travis aan u voor te stellen.  Gene Travis is een rasartiest. Met hart en ziel stort hij zich telkens weer in het vrolijke avontuur om zijn publiek te vermaken. Wie eenmaal zijn stem heeft gehoord, is aan zijn lippen gekluisterd.  Bij Gene Travis ontmoeten muziek en humor elkaar op ludieke wijze. U zult verstelt staan van zijn uitgebreide Top 100 repertoire en u zult lachen, gieren, brullen om o.a. Zijn Phantom of the Opera act. Tevens heeft Gene voor een dame uit het publiek een leuke verrassing. Zij wordt tot Miss Holland gebombardeerd en krijgt een speciaal voor haar geschreven lied cadeau.  Gene maakt tijdens zijn optredens gebruik van keyboards, gitaar en orkestbanden. U huurt één man in en u krijgt het geluid van een compleet orkest. Aan het volume wordt veel aandacht besteed. Een uniek Master Blaster geluid systeem zorgt ervoor dat het geluid nooit te hard of te zacht zal zijn.

Gin Fizz

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Gin Fizz
Gin Fizz is een professioneel allround showorkest dat van uw evenement een spetterend feest weet te maken. De band bestaat uit Ineke (zang), Hein (toetsen en zang). Martin (gitaar en zang), Corné (basgitaar en zang) en Wijnand (drums en zang). Alle vijf hebben zij hun opleiding gehad aan het conservatorium en hun muzikale achtergrond is divers. In de eerste jaren van Gin Fizz bestond het repertoire voornamelijk uit jazzy easy listening. Inmiddels bestaat de band zo’n vijftien jaar en is het repertoire flink uitgebreid. Zo voert een avondje Gin Fizz u langs dansmuziek, discoclassics en hedendaagse hits. Uitera ard geheel aangepast aan de sfeer van uw feest. Naast de repertoirekeuze hecht Gin Fizz ook veel waarde aan de presentatie. Op technisch gebied gebruikt de band een systeem dat zorgt voor optimale geluidskwaliteit op iedere locatie. Verschillende kledingsets, verrassende publieksinteractie, gitaarsolo’s en een zangeres van wereldklasse zorgen ervoor dat uw oren en ogen niets te kort komen.

Gipsy orkest

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Gipsy orkest
Het Gipsy Orkest Istvan is de mini-versie van de Hajra Gipsies met een zigeunermuziek-repertoire uit Hongarije, Roemenie en Rusland. Hoewel zij ook in theaters thuis en op hun plaats zijn, is het Gipsy orkest een veelgevraagd sfeer-orkest door hun ongedwongenheid, intieme sfeer, mobiliteit en professionaliteit. De cymbaal is het zigeunermuziekinstrument pur sang en fascineerd velen. Toch is het Gipsy orkest Istvan ook mobiel inzetbaar omdat Janos Kekenj behalve cymbaal ook nog gitaar speelt. Behalve primas Istvan en Janos, is Zoltan op contrabas en balalaika te horen. Deze formatie is vanaf trio te boeken.

Glamourama

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Glamourama boeken kan voor bedrijfsfeest, festival, bruiloft of uw maatwerk evenement. Informeer vrijblijvend info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773 (NL)| 020-4970391 (NL) | 014-439496 (B) Glamourama is de ultieme showband van Nederland met 12 man op de bühne! Eind 2011 is het alweer 10 jaar geleden dat Glamourama! voor het eerst de repetitieruimte in ging. In al die jaren is er ontzettend veel gebeurd, de band heeft op talloze festivals en evenementen in alle uithoeken van het land gespeeld, maar een ding is in al die jaren onveranderd gebleven: het tomeloze enthousiasme waarmee het originele en vrolijke repertoire-met-hoog-meezing-gehalte wordt gebracht, staat nog steeds als een huis! Deze 12-mans formatie valt meteen op door de 4 (!) zangeressen die over het podium rennen en met het grootste gemak de ene na de andere vrolijke meezinger de zaal in slingeren. Spontaan, enthousiast en energiek, en voor elk wat wils. De dames en heren van Glamourama! lachen wat af tijdens het spelen en het plezier dat van het podium af spat, slaat meteen over op het aanwezige publiek. De dames schromen niet om, gesteund door de acht heren van de band, medleys van Abba, Luv, Boney M en zelfs K3 te spelen. Maar ook Normaal, Ray Charles en Status Quo komen voorbij. En van de Achterhoek tot Amsterdam, het publiek zingt uit volle borst mee. Van sjieke congressen tot dampende feesttenten, Glamourama! is dè garantie voor een perfect geslaagd feest!   ENKELE REFERENTIES: Nijenrode Gala, Breukelen - Heineken Music Hall, Amsterdam - Efteling, Kaatsheuvel - Roze Maandag, Tilburg - Groenoordhallen, Leiden - TT Nacht, Assen - Zwarte Cross Festival, Lichtenvoorde - Nijmeegse Vierdaagse Feesten, Nijmegen - IJsselhallen, Zwolle - Ministerie van Financiën, Den Haag - MECC, Maastricht - Heeren van Aemstel, Amsterdam en vele andere gerenommeerde locaties en evenementen van onder andere ITB entertainment Group.   Glamourama boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B) Glamourama is te vinden via; Glamourama regelen, Glamourama arrangeren, Glamourama huren, Glamourama boeken, Glamourama informatie, Glamourama biografie, Glamourama boekingsburo, Glamourama boekingsbureau, Glamourama artiestenbureau, Glamourama prijzen, Glamourama inhuren, Glamourama offerte, Glamourama bookings, Glamourama boekingskantoor, Glamourama boekingen, Glamourama kosten.

GO IRISH

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
GO IRISH
Ooh yeah, We play Irish! For your enjoyment, party and convenience.

Gospel Flavor

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Gospel Flavor
Deze jonge, getalenteerde formatie is de ideale, muzikale traktatie tijdens uw bedrijfsfeest. Er is een uitgebreid repertoire waaruit een passende invulling per gelegenheid kan worden gekozen. Tevens bieden wij de mogelijkheid om een bekend nummer te herschrijven zodat het aansluit op uw thema. Een gedreven groep, professionele zangers die een hart hebben voor gospel.   4 dames, 2 heren en 1 pianist

Groove Line

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Groove Line boeken kan eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel een van de vestigingen in Nederland 073-6440773 | 020-4970391 of België 014-439496 Groove Line afelopen jaar één van de meest succesvolle bands in het evenementencircuit, gaat in 2012 nog grootser uitpakken. De band heeft zanger Roan [finalist X-Factor 2009] aangetrokken als medebepalend gezicht en sound van de groep. Samen met zangeres Renske vormt hij het front van deze swingende band. Door de komst van Roan telt de band nu 3 leadzangers en een fantastische zangeres waardoor deze bezetting alle genres beheerst en het publiek daardoor een ongekend breed repertoire te horen krijgt. Van de grote discokrakers uit de jaren '70 en "big" hits uit de jaren '80 en '90 maar uiteraard ook hedendaagse dance/popmuziek waaronder, Rihanna, Lady Gaga, David Guetta etc., etc. en daarnaast niet te vergeten, belangrijke Nederlandstalige hits die ons kikkerlandje heeft voortgebracht. Over allround gesproken! Zowel muzikaal, als ook qua uitstraling, kleding en hightech faciliteiten haalt u met de Groove Line de absolute top in huis. Maar dat is nog niet alles. Een Complete video-wall wordt toegevoegd aan het decor van de band. Deze video-wall kan in praktisch elke locatie worden geplaatst omdat de afmetingen variabel zijn, variërend van een breedte 2,50 meter tot 7,50 meter. Op deze spectaculaire video-wall worden tijdens het optreden verschillende visuals getoond, variërend van toepasselijke video-clips tot logo's van de opdrachtgever, actuele foto's van het evenement, etc. Een VJ zorgt voor een mix van beelden, welke geheel in de sfeer van de muziek en de avond passen.