Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Back on Track

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Back on Track is een Vocal Harmony Group en bestaat uit 6 enthousiaste zangers en zangeressen. Back on Track brengt een zeer gevarieërd repertoire, van balads tot pittige swingers, waaronder nummers van o.a. James Taylor, Phil Collins, Crosby Stills Nash & Young, George Michael, Manhattan Transfer, The Eagles, Queen, ect. De instrumentale begeleiding wordt door leden van de groep zelf ingespeeld en opgenomen. Dit geeft de groep de mogelijkheid om er een geheel eigen draai aan te geven. Back on Track  brengt ook nummers ten gehore met live gitaarbegeleiding en ook wordt er a capella gezongen. Het plezier in samen muziek maken straalt van de leden af, en zij brengen dit natuurlijk graag over aan het publiek. We zijn inzetbaar bij diverse gelegenheden, aansluitend of in kortere sets,  en zijn in het bezit van een eigen zanginstallatie.

Balance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Balance
Balance behoort tot de top van de allround orkesten van Nederland. Niet alleen muzikaal, maar ook door hun opstelling en instelling. Sympathiek, klantvriendelijk, professioneel en met oog voor details. En dat geldt niet alleen voor de bandleden maar ook voor de technici. Naast een goed uitgebalanceerd repertoire is ook het begeleiden van artiesten zoals The Three Degrees, Lee Towers, Guus Meeuwis , Edsilia Rombley, Xander, Grad Damen en vele anderen een sterk punt van deze uitstekende muzikanten. Balance & Wings De uitbreiding met drie blazers geeft de band nog meer body. Zeker voor de grotere feesten is de uitbreiding met Wings een aanrader. De swingende blazerspartijen en de indrukwekkende bühneperformance zorgen voor een perfecte uitstraling! Balance is een professioneel orkest met allure. Voor elk optreden staan ze garant voor kwaliteit. De combinatie van een perfecte licht- en geluidsinstallatie, vakkundig bediend door correct gelede technici en de fantastische sfeer die zij weten te creëren zorgt steeds weer voor een ongeëvenaard spektakel.

Band Bluf

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BAND BLUF boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Band Bluf is een akoestische coverband uit Vlaanderen. Deze ongewone formatie bestaat uit drie professionele muzikanten en is al verscheidene jaren een veelgevraagde band op tal van zeer uiteenlopende evenementen. Band Bluf brengt aanstekelijke live-muziek in een hoogst origineel concept. Deze unieke coverband reist doorheen de meest diverse muziekgenres en garandeert een volle dansvloer dankzij de opmerkelijke percussie en de mix van akoestische gitaren met hippe, moderne instrumenten. Band Bluf staat garant voor een ongezien dynamische show. Door het gebruik van draadloze gitaren en micro's begeven de drie muzikanten zich in het publiek en is deze opzichtige live-band volledig mobiel.Band Bluf geeft het publiek de mogelijkheid om de setlist samen te stellen. De band voorziet lege setlisten waarop iedereen suggesties voor nummers of artiesten kan noteren. Op deze manier bepaalt het publiek deels hoe het optreden zal verlopen, een interactief concept dat inslaat als een bom.  Het trio staat er ook op om de muzikale trends op de voet te volgen, zodat de nieuwste hits onmiddellijk in de set gebracht kunnen worden.  BAND BLUF is te vinden via;BAND BLUF regelen, BAND BLUF arrangeren, BAND BLUF huren, BAND BLUF boeken, BAND BLUF  informatie, BAND BLUF biografie, BAND BLUF boekingsburo, BAND BLUF boekingsbureau, BAND BLUF artiestenbureau, BAND BLUF prijzen, BAND BLUF inhuren, BAND BLUF offerte, BAND BLUF bookings, BAND BLUF boekingskantoor, BAND BLUF boekingen, BAND BLUF kosten. BAND BLUF boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)  

Banda Latina

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Banda Latina boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773 Banda Latina is een bijzonder sfeervolle formatie. Door de combinatie van de Paraguyaanse harp met de semiakoestische gitaar en contrabas krijgt het Latijns-Amerikaanse repertoire een warme klank. Mexicaanse bolero’s, swingende cha cha’s, Spaanse rumba’s, Colombiaanse cumbia’s en Cubaanse son bepalen het repertoire grotendeels. Op de Paraguayaanse harp worden ook melancholische Argentijnse zamba’s, Paraguayaanse polka’s en romantische guarania’s ten gehore gebracht. Bezetting : Contrabas,  Paraguayaanse harp en Spaanse gitaar. De meerstemmige zangpartijen geven de muziek een extra cachet. Deze formatie staat garant voor een gezellige, feestelijke sfeer. Banda Latina is uitermate geschikt voor kleine feesten in familie sferen, recepties maar ook voor grote events en festivals. Een perfecte combinatie van luistermuziek en dansbare nummers. Banda Latina speelt zowel akoestisch als versterkt en is daardoor op iedere locatie inzetbaar, zowel op een podium als mobiel tussen de gasten. Banda Latina kan eventueel uitgebreid worden met een percussionist     Banda Latina boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)   Banda Latina is te vinden via; Banda Latina regelen, Banda Latina arrangeren, Banda Latina huren, Banda Latina boeken, Banda Latina informatie, Banda Latina biografie, Banda Latina boekingsburo, Banda Latina boekingsbureau, Banda Latina artiestenbureau, Banda Latina prijzen, Banda Latina inhuren, Banda Latina offerte, Banda Latina bookings, Banda Latina boekingskantoor, Banda Latina   boekingen, Banda Latina kosten.

Beat It

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
BEAT IT is de nieuwe sensationele band/act waar Nederland niet om heen kan! Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren sound van internationale allure, dat is BEAT IT! BEAT IT beschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel top-entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleidt. De meeste leden van BEAT IT zal je ook herkennen van de bekende formatie Beethoven. Professionaliteit, jonge energie en een vernieuwende visie zorgen ervoor dat BEAT IT in staat is om zeer doeltreffend in te spelen op alle wensen van het publiek. Beleef een spectaculaire show van BEAT IT en je waant je bij een internationaal popconcert! De sprankelende persoonlijkheden, gecombineerd met een wervelende lichtshow en luxueuze sound, BEAT IT is in staat ieder evenement succesvol te laten slagen.Laat je meevoeren tijdens één van onze shows, THEN YOU KNOW…... JUST BEAT IT!

Beethoven

Photo Video Audio
Price: 
€5000 — €10000
Beethoven boekt u via ITB Entertainment Group. Mail naar info@itb-entertainment.com of bel 073-6440773 of 020-4970391Beethoven staat inmiddels al jaren aan de top van het nationale en internationale entertainmentcircuit. In die tijd heeft Beethoven zich steeds geprofileerd als een uiterst professionele, trendsettende en vooruitstrevende band/act, die elk optreden tot een spraakmakende sensatie maakt. Of het nu in Nederland, Duitsland, Portugal, Curaçao of Azië is, de spirit van de groep werkt magnetiserend op haar publiek.Inspiratie en vernieuwing staan bij Beethoven hoog in het vaandel. De bandleden vinden elkaar in hun plezier voor de muziek en houden elkaar scherp in hun vak. Deze instelling heeft de band elk jaar weer doen groeien en groeien. Door de enorm professionele benadering van hun vak, zorgen de zes leden van Beethoven ervoor dat uw evenement ook op het gebied van de muziek en het entertainment, tot in de puntjes verzorgd wordt. Het enthousiasme van de band werkt aanstekelijk en haar flexibiliteit en creativiteit zorgen ervoor dat aan al uw wensen kan worden voldaan. Beethoven voelt zich betrokken bij uw feest en voelt elke sfeer feilloos aan. De leden van Beethoven hebben een schat aan ervaring, zodat uw vertrouwen in hen volkomen terecht zal blijken.The Ultimate Music InvasionMet The Ultimate Music Invasion is Beethoven uitgebreid van band/act tot een totaalconcept als het gaat om entertainment. Ze brengt een grote nationaal en internationaal aansprekende multimedia show, waarin gebruik wordt gemaakt van verschillende plasmadisplays en projectieschermen en live cameraregistratie door meerdere, op afstand bedienbare, roterende camera’s. De live- en sfeerbeelden worden ter plekke gemixt door een VJ. Wat Beethoven echt uniek maakt binnen de entertainmentwereld zijn de vele mogelijkheden die ze met haar show biedt. Buiten dat het een wervelende muzikale en visuele show is, kan The Ultimate Music Invasion heel goed worden ingezet bij productpresentaties, beurzen, jubilea, modeprogramma's, enzovoort. Zij is met geluid tot ± 1500 personen, uitermate geschikt voor openbare evenementen en bedrijfsfeesten.REACTIESDick Van der Leun: Prima OptredenDick Van der Leun geeft cijfer: 8,5  

Belgreco

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Belgreco
Belgreco kent een steeds groeiende internationale reputatie met hun gevarieerd Grieks repertoire gaande van het populaire genre over ballades tot de typische rebeticamuziek en veel originele eigen nummers. Op virtuoze wijze bespelen ze de bouzouki, gitaar, fluit, klavier, accordeon en xylofoon. De attractieve show doorweven met meertalige poëzie ademt een betoverende sfeer uit. Naast de driestemmig gezonden liederen en instrumentale nummers, verrast Belgreco u met enkele typische Griekse dansen. Belgreco verwierf reeds en sterke live reputatie en wordt veel gevraagd voor; gala's , concerten, prive- en bedrijfsfeesten, academische zittingen en festivals. Belgreco inmiddels bekend in ; België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.

Benny's Big Show Orchestra

Photo Video Audio
Price: 
> €10000
Benny's Big Show Orchestra
Dit groot showorkest bestaat uit ruim 40 musici, waaronder een vaste vocalgroep van 7 zangers en zangeressen. Het begeleiden van gastartiesten is voor het orkest geen probleem. Al eerder begeleidde het orkest artiesten als o.a. The Gibson Brothers, Liesbeth List, Albert West, Laura Vlasblom,Thijs van Leer, Peter Koelewijn, Donna Lynton ,Marco Bakker, Mai Tai, Grad Damen en Frans Duijts. De omvang van het orkest maakt op het publiek een enorme indruk. Het orkest zorgt voor een bijzondere ambiance en sfeer. Wanneer het orkest zijn openingsnummer inzet is het publiek direct verrast en overdonderd door de presentatie, kleding, belichting en natuurlijk door de spetterende muziek! De toon is gezet en uw feest of evenement kan niet meer stuk. Het repertoire van het orkest is zeer uiteenlopend en afgestemd op uw feest of evenement. Of het nu gaat om Pop, swing, ballads,rock of dansmuziek, u gaat het allemaal horen. Geen eenzijdig en traditioneel Big Band repertoire maar een breed scala van de meest uiteenlopende nummers van Elvis tot Robbie Williams en van Frank Sinatra tot Tina Turner. Onze vaste vocals staan garant voor kwaliteit en een flitsende presentatie. Gezien de omvang van het orkest kunnen wij ons voorstellen dat u ons niet direct vandaag of morgen nodig heeft. Maar er zal zeker voor u een moment komen dat u op zoek gaat naar iets bijzonders. Iets wat afwijkt van hetgeen men doorgaans gewend is. Dan bent u bij Benny’s Big Show Orchestra aan het juiste adres. Anders dan anderen en spraakmakend! Voor Nederland uniek in zijn soort.

Best 4

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
BEST 4 een live band die perfect muzikaal vakmanschap en enthousiasme met elkaar verbindt. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd. Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening, Rock & Roll, Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Tirol / Duits, Pop, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt BEST 4 de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor BEST 4 sleutelwoorden. Ook kunt u BEST 5 boeken, in dat geval wordt de band uitgebreid met een saxofonist! BEST 4 staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. Best 4 is uit te breiden naar Best 5 met extra blazer.

Big Nick

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Big Nick
Big Nick, een fascinerende band! Niet alleen omdat ondanks 120 optredens per jaar hun enthousiasme weten te behouden maar vooral door de uiteenlopende karakters binnen de band. Juist dit laatste maakt de band zo uniek maar vooral een hechte club. Om dit te kunnen beoordelen moet je deze band een keer hebben gezien. Kortom een sympathiek clubje mensen met een zeer uiteenlopend repertoire, krachtige vocalen en veel show. Het altijd up to date repertoire en de enthousiaste jonge uitstraling maakt Big Nick uitermate geschikt voor discotheken. Wij beschikken over een krachtige geluidsinstallatie en moderne lichtshow, die garant staat voor een te gekke show. Natuurlijk houden wij rekening met het repertoire wat betreft het soort evenement; kermissen, braderiën, feestenten enz., wij staan garant voor een oergezellig feest voor jong en oud. Op wat de mooiste dag van je leven moet worden, hoort een band die weet wat feesten is. Zo´n band is Big Nick. Wij hebben een repertoire waarop iedereen lekker uit zijn dak kan gaan. Waarbij wij ook zeker de oudere gasten niet vergeten, die zich gerust aan een tango, engelse wals, of zelfs een veleta kunnen wagen.

Pagina's