Paul van Braak | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Paul van Braak

Paul van Braak

Op jonge leeftijd begon Paul van Braak met het bespelen van instrumenten. Als eerste een gitaar. Hierna een drumstel en uiteindelijk een keyboard. Na een aantal jaren in een vriendenbandje voor de lol te hebben gespeeld, begon hij in 1994 als toetsenist bij een dansorkest. Na een jaar spelen en zingen bij dit orkest wilde Paul graag zelf met het publiek aan de slag en besloot alleen verder te gaan als toetsenist/zanger. Het resultaat: - Volle zalen bij openbare dansgelegenheden. - Zeer tevreden opdrachtgevers Paul van Braak zorgt voor muzikaal entertainment van hoog niveau. Of het nu gaat om rustige achtergrondmuziek tijdens een sjiek diner of uitbundige feestmuziek in een feesttent, Paul kan het allemaal.

Kies voor het beste, Paul van Braak Paul van Braak is voor de 'betere' partijen te boeken onder de naam Paul Richard. Met een mooie digitale vleugel geeft hij uw party een sjieke uitstraling.

Onder de naam PAUL RICHARD verzorgt Paul van Braak op gepaste wijze achtergrond, sfeer en dansmuziek. Zijn unieke intelligente digital piano is voorzien van een kleine geluidsinstallatie aan boord en geschikt voor kleine partijen tot 50 personen. Voor grotere partijen kan tegen een meerprijs een grotere geluidsset meegenomen worden.