Paul - gitarist | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Paul - gitarist

Paul - gitarist
Paul - Gitarist2
Paul - Gitarist3
Paul - Gitarist_duo
Paul - gitarist_foto1
Paul - gitarist_foto1

Paul zingt voornamelijk eigen werk in het Nederlands, toch beschrijft een Engelse term het beste wat hij is: singer-songwriter. Paul de Graaf heeft landelijke bekendheid gekregen met de enige Nederlandstalige inzending van het Nationaal Songfestival in 2001: 'Laat je zien', uitgebracht door Sony. Op zijn lovend ontvangen debuut-cd 'Puur', uit januari 2000, staan prachtige liedjes, voornamelijk van eigen hand. Het akoestische album doet de titel alle eer aan. Paul werkt nu aan een nieuw album, met als werktitel 'Allemaal gestolen'. En hoewel die titel anders doet vermoeden, wordt het geen cover-album.

Solo of met een band treedt Paul de Graaf op in theaters, muziekcafés en op festivals. Maar ook op een feest of een receptie kan hij perfect laten zien waar hij goed in is. Naast performer is Paul presentator. Hij presenteerde o.a. het Bevrijdingsfestival in Wageningen, maar is hij ook bij vele andere festivals en evenementen als presentator gesignaleerd.

Kortom: " Repertoire: covers, easy-listening tot dans repertoire " Combinatie tussen akoestisch en versterkt optreden mogelijk " Veelzijdigheid is het sleutelwoord