Paul | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Paul


Paul boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement! Paul brengt als entertainer een afwisselend programma als background functie of a la Crazy Piano's. Roep een nummer en Paul speelt het!

Hij zingt moeiteloos alle genres, hij bespeelt diverse instrumenten (waaronder saxofoon, keyboard en gitaar) en hij weet door zijn jarenlange ervaring exact wat er op elke gelegenheid van hem wordt verwacht. Dit is One Man Band PAUL.
Na Greenlight Express en Big Nick beleefde Paul samen met zijn Petra een aantal zeer succesvolle jaren met het duo Party & Co. Daarnaast wilde hij als One Man Band ook graag aan het Nederlandse publiek laten zien wat hij in zijn mars had.

PAUL zet met zijn ervaring van de afgelopen jaren een prima product neer als One Man Band, waarmee hij u en uw klanten meer dan goede diensten kan bewijzen. Die ervaring heeft hij opgebouwd bij verschillende bedrijfsevenementen en partijen en natuurlijk de businessclubs van de topvoetbalclubs van Nederland.

Naast zijn muzikale kwaliteiten is PAUL flexibel en professioneel. Door zijn spontane en enthousiaste uitstraling én het feit dat hij kan putten uit een enorm bestand allround repertoire (van easy-listening tot de recente hits) is een optreden van One Man Band PAUL altijd geslaagd!
 
Zie ook de videodemo bij Paul's duo Party & Co

Video