Party & Co | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Party & Co


Party & Co boeken voor uw evenement kan online via info@itb-entertainment.com

Dit allround duo, met zangeres en zelfs echt blaaswerk, kunt u zorgeloos boeken voor elke gelegenheid. Door een bijzonder breed repertoire, van o.a. feestmuziek, easy listening, klassieke dansstijlen tot de nieuwste top 40 nummers, de moderne housebeat en de stevige top 100 klassiekers, is Party & Co voor ieder publiek een streling voor het oor.

Dat Party & Co over meer dan voldoende ervaring beschikt om op elke situatie moeiteloos in te kunnen springen is te danken aan het feit dat Paul en Petra jarenlang het gezicht bepaalden van het toporkest Big Nick. Naast Petra die met haar prachtige stem elk muziekgenre aan kan speelt Paul die ook het nodige zangwerk voor zijn rekening neemt toetsen gitaar en saxofoon

Party & Co is dan ook niet zomaar een duo, maar een moderne, professionele tweemansformatie met een, niet van een compleet orkest te onderscheiden, volwassen sound. Een up to date, op elke locatie aan te passen geluidset en een prachtige lichtshow, Completeert het geheel en maakt Party & Co ook een lust voor het oog. Dit is inclusief onze moderne licht-en geluids-instalatie.


Party & Co boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) | 020-4970391 (NL) | 014-1439496 (B)

Party & Co is te vinden via;

Party & Co regelen, Party & Co arrangeren, Party & Co huren, Party & Co boeken, Party & Co informatie, Party & Co biografie, Party & Co boekingsburo, Party & Co boekingsbureau, Party & Co artiestenbureau, Party & Co prijzen, Party & Co inhuren, Party & Co offerte, Party & Co bookings, Party & Co boekingskantoor, Party & Co boekingen, Party & Co kosten.

Video