Funky D | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Funky D

Funky D

€1250 — €2500
Genres: 

FUNKY D is geen gewone alledaagse coverband!
FUNKY D is een live act waarbij een leuke DJ in het midden van het publiek staat op een mooie lichtgevende DOMINO-blok.

Verspreid in de zaal staan 5 professioneel opgeleide muzikanten/artiesten die een interactieve show geven tussen het publiek. Een saxofonist, trompetist, zangeres en beatboxer. Alle muzikanten en de DJ zijn trendy gestyled in een kleurrijk (funky) DOMINO-pak en de podia zijn ook voorzien van dezelfde kleuren. Dit alles wordt dan nog eens aangevuld met een mooie en stijlvolle zangeres die het publiek in een mum van tijd kan entertainen in samenwerking met de kleurrijke muzikanten.

Zij brengen kwaliteitsmuziek voor jong en oud, zeer dansbaar en aangenaam voor het oog en oor.

Jazzy songs, hedendaagse pop, dance, Latino, soulhits en andere genres komen in een flitsend tempo aan bod. Van de pink panther tot Tina Turner of Aretha Franklin, maar ook James Brown, Jackson's, Lionel Ritchie, Jenifer Lopez, Daftpunk ontbreken niet in de set. De percussionist trommelt op potten en pannen en ecomateriaal met een vuurwerk- en watershow. De beatboxer is een sympathieke atleet in een roze tenue en is de gastheer van de FUNKY D's Bovendien is hij een uitstekend breakdancer!! Zowel vanaf de DOMINO-blokken als tussen het publiek wordt er interactief en live gemusiceerd.

De set duurt 2 uur afwisselend tussen DJ en live muziek met show.
Mocht Funky D bezet zijn kunt u ook kijken naar Domino!

FUNKY D boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)

Reacties:

Funky D was gewoon verpletterend goed. Wij hebben genoten en met ons alle bezoekers van het feest. Zovele complimenten aan jullie adres gekregen. Proficiat. Een heel professioneel optreden. Simply the best. Nogmaals hartelijk dank aan iedereen die daartoe heeft bijgedragen. Heel veel succes met de groep.
Cijfer: 10

 

FUNKY D is te vinden via;

FUNKY D regelen, FUNKY D arrangeren, FUNKY D huren, FUNKY D boeken, FUNKY D informatie, FUNKY D biografie, FUNKY D boekingsburo, FUNKY D boekingsbureau, FUNKY D artiestenbureau, FUNKY D prijzen, FUNKY D inhuren, FUNKY D offerte, FUNKY D bookings, FUNKY D boekingskantoor, FUNKY D boekingen, FUNKY D kosten.