Fluitsma & van Tijn Band | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Fluitsma & van Tijn Band


Fluitsma & van Tijn band boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com

In de wereld van radio, theater, televisie en reclame is het al lang een feit dat men voor de beste live band en artiestenbegeleiding een beroep doet op de Fluitsma & van Tijn band. Producenten van X Factor tot André van Duin, van Op zoek naar Evita tot de grote Van den Ende shows, benaderen van Tijn als eerste om hun muzikale wensen vorm te geven.

De Fluitsma & van Tijn band is beschikbaar voor live concerten in het land. Een 12 koppige band met ondermeer zangers, zangeressen en blazers welke is uit te breiden met extra strijkers en/of bijzondere instrumenten tot elke gewenste grootte. De band geeft vorm aan uw sterren concert waarin alle nationale en internationale artiesten door deze superband perfect worden begeleid.

Het concert wordt qua geluid, licht en podium als indrukwekkend totaal spektakel gepresenteerd. Zoals op TV maar dan live. Aan alles is gedacht met als doel de optredende sterren ook daadwerkelijk te laten schitteren. Binnenkort verschijnt hier de gastenlijst, alhoewel er amper artiesten te bedenken zijn die niet optreden met de Fluitsma & van Tijn band.

Bij het publiek is Eric van Tijn vooral bekend als jurylid van de televisieprogramma's Idols en X Factor. Maar de ware reden waarom hij is benaderd voor deze plek is dat hij al meer dan 30 jaar een succesvol producer en componist is. In de muziek en showbusiness wordt sinds jaar en dag een beroep gedaan op zijn mening en kwaliteiten als producer en hitsschrijver. Samen met Jochem Fluitsma produceerde hij meer dan 80 hits in Nederland, gespeeld en gezongen door oa. Glennis Grace, Guus Meeuwis, de Jazzpolitie, Danny de Munk, Ruth Jacott, Edsilia Rombley (songfestival), Henk Westbroek, Loïs Lane, De Kast, Willeke Alberti, Dolly Dots, Mathilde Santing, The Scene en vele andere. Onder hun eigen naam werd het oorspronkelijk als reclamelied voor de Postbank bedoelde "15 miljoen Mensen" een onverwachte nummer 1 hit en evergreen.

Fluitsma & van Tijn produceerden de orkestbanden en een groot deel van de singles en albums van winnaars en finalisten van oa. X factor, Idols, de op zoek naar: Evita, Joseph, Mary Poppins, Zorro uitzendingen van de Avro. Tevens verzorgt de Fluitsma & van Tijn band de live begeleiding op tv van gelijknamige programma’s.

Nu zijn nieuwste muzikale aanwinst Rochelle een nummer 1-hit te pakken heeft en het album van Glennis Grace goud is geworden kan Eric van Tijn zijn geluk niet op. Onlangs was er al volop vreugde bij Eric toen Rochelle het programma X-factor won. De producer laat via zijn Twitter weten vanavond de champagnefles open te gaan trekken van blijdschap: "Ja, hoe breng ik dit nog ingetogen?!? JAJAJAWHOEHOEHAHA!!! Album Glennis Grace GOUD!!!!! Nou......t gaat best lekker zo....HEERLIJK! Rochelle`s No Air binnen op 1!! Strong binnen op 6!! SENSATIONEEL!!!!!! Ik ga maar weer naar de slijter qua champagne, haha".

Fluitsma & van Tijn band boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

 

Fluitsma & van Tijn band is te vinden via;

Fluitsma & van Tijn band regelen, Fluitsma & van Tijn band arrangeren, Fluitsma & van Tijn band huren, Fluitsma & van Tijn band boeken, Fluitsma & van Tijn band informatie, Fluitsma & van Tijn band biografie, Fluitsma & van Tijn band boekingsburo, Fluitsma & van Tijn band boekingsbureau, Fluitsma & van Tijn band artiestenbureau, Fluitsma & van Tijn band prijzen, Fluitsma & van Tijn band inhuren, Fluitsma & van Tijn band offerte, Fluitsma & van Tijn band bookings, Fluitsma & van Tijn band boekingskantoor, Fluitsma & van Tijn band boekingen, Fluitsma & van Tijn band kosten.