2 Guys and Doll | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

2 Guys and Doll

2 Guys and Doll
2 Guys and Doll02

Een meerwaarde voor elk feest! Stijlvolle achtergrond muziek tijdens het diner of een swingende dansavond? Zuid-Amerikaans, Spaans, Country & Western,70tees, 80tees 90tees en de huidige tophits. "2 Guys & Doll" Met deze band kan uw avond niet mislukken! 2 Guys & Doll heeft vele mogelijkheden en is door de vele jaren ervaring inzetbaar voor elke gelegenheid. Met een scherp oog voor de wensen van de opdrachtgever en een feilloos gevoel hoe een muzikale opbouw de avond tot een succes kan maken. Een echt all-round orkest, dat in diverse stijlen optreedt, van chique tot vrije tijd.
Normal 0 21 MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standaardtabel; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman";}
 
Het repertoire is veelomvattend. Easy-listening , Rock & Roll , Zuid Amerikaans, Soul, Country, Nederlandstalig, Pop, Duits, Spaans, vrijwel alles is mogelijk. Aan de hand van het karakter van het feest maakt 2 GUYS & DOLL de juiste selectie uit het repertoire met altijd als resultaat dat iedereen een fantastisch avond heeft. Flexibiliteit en klantvriendelijkheid zijn voor 2 GUYS & DOLL sleutelwoorden.

2 GUYS & DOLL staat bekend om haar veelzijdigheid en perfecte geluid. Een eigen up to date geluids- en lichtinstallatie staat daar garant voor. De musici hebben inmiddels een groot repertoire opgebouwd van ongeveer 500 songs in verschillende genres en voor alle leeftijden. Door de grote ervaring die zij hebben opgedaan in de jaren weten zij op een gepaste manier van elk feest een feest te maken.