Music | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Music

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

't Gelag

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
't Gelag
Een avond vol ouderwetse gezelligheid, met middeleeuwse klanken, dat is waar 't Gelag een grote specialist in is. Deze volksmuziekgroep heeft een zeer authentiek repertoire dat varieert van middeleeuwse tot traditionele Nederlandse, Vlaamse of Franse volksmuziek. Het instrumentarium van 't Gelag is naast mooi om naar te luisteren ook zeer bezienswaardig. Draailier, doedelzak, ruispijp, gitaar, mandoline, harmonica, accordeon, cornemuse, fluit en kromhoorn zijn de instrumenten die tijdens hun optredens worden bespeeld. Uiteraard worden er naast instrumentale stukken ook liederen ten gehore gebracht. 't Gelag heeft een CD uitgebracht, "Dreun", die in de vakbladen lovende kritieken ontving. Daarnaast is 't Gelag te zien en te horen geweest bij verschillende programma's van de KRO en bij het NOS programma "'t Klokhuis".

538 DJ's on Tour

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
538 DJ’S ON TOUR boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comPublieksevenement, bedrijfsfeest, bruiloft of een goed feestje gewoon omdat het kan, 538 Dj’s On Tour is dé dj-show that makes you celebrate like never before!538 Dj’s On Tour reist vanaf 1 januari 2016 met een geheek vernieuwde show door het land. De dikste beats, leukste dj’s en gaafste show van hét nummer één radiostation van Nederland zet ieder feest op zijn kop. Wat kan je verwachten?•Een volledige LED show bestaande uit een LED wall van 4x3 m dj-booth•2 CO2 shooters standaard geleverd bij iedere 538 Dj’s On tour show•De beste licht –en geluidsapparatuur van dit moment•Radiocommercials in de week in aanloop naar het evenement•Nieuwe merchandise die wordt weggegeven bij iedere 538 Dj’s On tour Show•Een club show op maat voor kleinere  zalen538 DJ’S ON TOUR is te vinden via;538 DJ’S ON TOUR regelen, 538 DJ’S ON TOUR arrangeren, 538 DJ’S ON TOUR huren, 538 DJ’S ON TOUR boeken, 538 DJ’S ON TOUR  informatie, 538 DJ’S ON TOUR biografie, 538 DJ’S ON TOUR boekingsburo, 538 DJ’S ON TOUR boekingsbureau, 538 DJ’S ON TOUR artiestenbureau, 538 DJ’S ON TOUR prijzen, 538 DJ’S ON TOUR inhuren, 538 DJ’S ON TOUR offerte, 538 DJ’S ON TOUR bookings, 538 DJ’S ON TOUR boekingskantoor, 538 DJ’S ON TOUR boekingen, 538 DJ’S ON TOUR kosten.538 DJ’S ON TOUR boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

70-99 Band

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
70-99 Band
70-99 Band is een stevige allround cover- en partyband die voor u de perfecte muzikale omlijsting van uw feest verzorgt.  Vier enthousiaste muzikanten met een degelijke opleiding en een geweldige zangeres brengen de grootste hits van vroeger en nu ten gehore. Of het nu om een stevig rocknummer, swingende disco, hot soul, of een Nederlandstalig lied gaat, het uitgebreid repertoire omhelst het allemaal.   Dankzij jarenlange ervaring kunnen ze snel inspelen op de wensen van het publiek. Dit alles natuurlijk op een gepast volume waarbij geluidskwaliteit voorop staat en gewaarborgd door een eigen PA installatie. Na al die jaren staat enthousiasme nog steeds voorop: muziek maken zij tenslotte voor uw en hun plezier en dát kun je zien en horen!!!!!

A Capella Christmas style

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
A Capella  Christmas style
Velen van ons bekruipt een overweldigende behoefte aan candlelight, lekker eten en mooie muziek. En als u denkt aan kerst, dan denkt u daarbij wellicht aan Silent Night, The First Noel, Jingle Bells en veel meer van die prachtige Christmas Carols. U kent misschien niet alle titels, maar u kent zeker deze wereldberoemde, traditionele kerstmelodieën. Een a capella groep die gehuld in feestelijke kerstoutfit, de mooiste van deze carols ten gehore brengt. U kunt deze groep (8 personen) inhuren voor ieder kerstevenement, variëren van kerstkoopavond en kerstborrel tot kerstmarkt of entree-act voor een groots kerstfeest. Er wordt opgetreden in smaakvolle “Charles Dickens”-stijl.

Aad

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
AAD boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comZijn optredens spetteren van enthousiasme en spontaniteit. Ongetwijfeld één van Aad’s beste kwaliteiten is het aanvoelen van het publiek. De mensen op de juiste manier bespelen. Iedereen laten meezingen, entertainen. Gewoon een lekker feestje bouwen. Andy verbaast velen met de kwaliteit van zijn stem. Het donkere geluid van bijvoorbeeld Froger, het Nederlandse lied in de stijl van Bauer, een echte Country stem of Joe Cocker. Eigenlijk verbaast Andy het publiek keer op keer. Met zijn stem maar zeker met zijn vingervlugge pianospel. Zijn meer dan 24 jaar ervaring op het podium zorgen voor een onmiskenbare sensatie.AAD is te vinden via;AAD regelen, AAD arrangeren, AAD huren, AAD boeken, AAD  informatie, AAD biografie, AAD boekingsburo, AAD boekingsbureau, AAD artiestenbureau, AAD prijzen, AAD inhuren, AAD offerte, AAD bookings, AAD boekingskantoor, AAD boekingen, AAD kosten.AAD boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Absurdo

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Absurdo
U wilt zomerse klanken horen? Ter opluistering van uw evenement, festival, presentatie of feest? Een stil verlangen naar zwoele nachten en dansen op exotische ritmes? Niet meer denken aan werk en dagelijkse beslommeringen, maar swingen op klanken van Braziliaans slagwerk........

Accordeonist Hans

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hans zingt met passie het Franse chanson. Daarnaast is hij een bevlogen vertolker van het Nederlandse zeemanslied, beweegt hij zich moeiteloos door het instrumentale accordeonrepertoire (musette, tango) en is ook het Engels/Amerikaanse gitaarrepertoire bij hem in goede handen. En bovenal: hij is een prettige entertainer, bij elk publiek feilloos schattend op welke toon het aangesproken wil worden. Een geintje op z'n tijd, maar ook een aankondiging van een spreker, act of buffet, het is hem toevertrouwd.

Acoustic

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Acoustic
Een band die de elektrische gitaren thuis heeft gelaten. Acoustic brengt een repertoire, dat varieert van de jaren vijftig tot heden.   Het mooie zanggeluid van de groep is het eerste dat opvalt. Maar ook de presentatie, die anders is dan u gewend bent, zorgt voor een sfeervol optreden. Het prachtige geluid van de akoestische gitaren is een onderdeel van Acoustic.   Acoustic bestaat uit: Edu              : Zang Stanley         : Gitaar/Zang Jörgen          : Gitaar/Zang Cyriel            : Basgitaar/Zang Jeroen          : Drums   Tot op heden is de band wekelijks actief in binnen en buitenland. Acoustic treedt bij allerlei gelegenheden op. Denk hierbij aan recepties, bruiloften, (bedrijfs)feesten, kroegen/café’s, festivals, beurzen, congressen, boottochten etc.   Kortom: voor elke soort gelegenheid biedt Acoustic gepaste muziek, maatwerk en kwaliteit.

Acoustic Unlimited

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele muzikaal gezelschap bestaande uit accordeonist, gitarist/percussie, trompettist/saxofonist/fluit en meerstemmige zang. Zij kunnen een zeer gevarieerd repertoire brengen van Rock & Roll, dance classics, seventies/eighties, zeemansliedjes, Duits-, Nederlandstalig etc. Kleding en repertoire aangepast aan de wensen van de opdrachtgever. Akoestisch optreden! Wellicht op zoek naar andere muziek? Bekijk ook eens;Knappe koppen, Acoustic unlimited, Mister Right, Allez Allez, Les Troubadours,  Best 4 akoestisch, Dimitry of Mile.  

Alderliefste

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  Alderliefste boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com of bel 020-4970391 of 0736440773 Drie Nederlandse jongens en de Franse slag; dat is Alderliefste. De band bestaat sinds 1993 en heeft naam verworven door de jarenlange succesvolle optredens in vaderlandse kroegen en grandcafé’s van Amsterdam tot aan Maastricht. Optredens in ‘De vrienden van Amstel live’ geven het trio meer nationale bekendheid. In 2004 verschijnt het zelfgecomponeerde en Franstalige album “Je Maintiendrai.” Alderliefste maakt een soort ‘powerchanson’: nostalgie en rock, melodrama met een vleugje funk. Met een verblijf van 34 weken in de vaderlandse album top-100 wordt het album een zeer geslaagd debuut. De band wordt tweede op het Concours de la chanson van de Alliance Française in 2005. Samenwerkingen met de topartiesten Ramses Shaffy, Liesbeth List en Paul de Leeuw leveren twee top 10 hits op: “Laat me / Vivre” en “Une belle histoire / Een mooi verhaal”. (Laat me/ Vivre staat hoog in de top 2000 allertijden van 2006 en 2007) De band verschijnt bij diverse televisie- en radioprogramma’s, zoals Ivo Niehe’s TV show, Mooi!Weer de Leeuw, Evers staat op, Giel Beelen, Tros muziekcafé, wordt tweemaal Paradeplaat op Radio 2 en tourartiest op Radio 1. Twee zomertournees door Frankrijk worden gedaan en steeds meer festivals weten de band te vinden. Zoals: Bevrijdingsfestival Haarlem en Almere, Rigter Live, Zomerparkfeesten Venlo, straatfestival Zwolle en nog veel meer. In 2006 is de band twee avonden te gast bij Liesbeth List op het vedettengala in Carré, samen met Frank Boeijen, Paul de Leeuw en Ramses Shaffy. Kidsrights zet de band in 2006 en 2007 met Shaffy op de DAM, in Nijmegen, Rotterdam en Carré, tevens live op TV. De Leeuw haalt het trio er weer bij in zijn Nieuwjaarsshow 2007 en 6 avonden in Gelredome’s Symphonica in Rosso. In april 2008 verschijnt het 2 e Franstalige album ‘De Franse Slag’, dat door CNR wordt uitgebracht. Het betreft producties met Temming/van Herk en T. Oosterhuis en bevat naast de hit “Une belle histoire/een mooi verhaal, een paar bijzondere samenwerkingen met Shaffy, List, the Mc. Garrigle sisters, Jacques Poels en Cor Bakker. Dan ontluiken de theatertournees onder impressariaat Senf: vanaf september 2008 draait twee jaar de Franse Slag, vanaf seizoen 2010-2011 “T3OIS” en vanaf 2012 “Carte Blanche.” Regie: Alderliefste en Bart Oomen. Gerard-Jan alderliefste – Gitaar, piano, zang Luc de Bruin – Drums, zang Robert Kramers – Bas, toetsen, zang     Alderliefste is te vinden via; Alderliefste regelen, Alderliefste arrangeren, Alderliefste huren, Alderliefste boeken, Alderliefste  informatie, Alderliefste biografie, Alderliefste boekingsburo, Alderliefste boekingsbureau, Alderliefste artiestenbureau, Alderliefste prijzen, Alderliefste inhuren, Alderliefste offerte, Alderliefste bookings, Alderliefste boekingskantoor, Alderliefste boekingen, Alderliefste kosten.   Alderliefste boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)  

Pagina's