Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Albert Einstein animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Albert EinsteinHij is pienter, grappig en informatief.Albert is voor elke gelegenheid inzetbaar.Voor de promotie van uw produkt op beurs ,bedrijf of andere gelegenheid, daar weet Albert een draai aan te geven die zeker bij u in uw gedachten zal blijven hangen.Albert is er voor u! REACTIES: Optreden 19 en 20 maart in Groot-Bijgaarden (B)Christophe Westerlinck: "Dit was echt super gedaan. Wij zijn zeer tevreden van onze Einstein – dit liep allemaal zeer goed. Interactie met de klanten was prima. Het opzet was zeer geslaagd".

André van Duin imitator

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
NIEUWE VIDEO'S TOEGEVOEGDImiteren is een gevoel. Om iemand exact na te kunnen doen, moet je je kunnen verplaatsen in die persoon. Het is BART JUWETT gelukt om op die manier een perfecte imitatie te brengen van Nederlands grootste komiek ANDRÉ VAN DUIN.Al ruim 35 jaar imiteert BART JUWETT zijn grootste idool. Hij kent van Duin van binnen en van buiten. Daarom is naast zijn goed lijkende uiterlijk ook de geïmiteerde stem van Bart niet te onderscheiden van het echte ‘van Duin geluid’.BART JUWETT imiteerde de bekendste typetjes van André van Duin zoals: Meneer de Bok, de Pizzabezorger, de Gezagvoerder, de Consumentenman, Jan Wijdbeens(report) en natuurlijk Koos Grandioos met zijn grote hit ‘Ajohee’In een act van een half uur met de nodige dosis André van Duin humor, liedjes en sketches komen de meeste typetjes voorbij en zorgen voor een heleboel lachsalvo’s. Ook het publiek wordt bij de show betrokken. Vrijwilligers wordt gevraagd te assisteren bij André’s nieuwste experiment...de guillotine.In 2015 deed Bart Juwett als André van Duin imitator mee aan het poppenprogramma Popster! op SBS6Zie ook:Bart Juwett (algemeen) Bart en Bertus (buikspreker) De Andere van Duin Show Wijdbeens ReportAndré van Duin imitator is te vinden via; André van Duin imitator regelen, André van Duin imitator arrangeren, André van Duin imitator huren, André van Duin imitator boeken, André van Duin imitator informatie, André van Duin imitator biografie, André van Duin imitator boekingsburo, André van Duin imitator  boekingsbureau, André van Duin imitator artiestenbureau, André van Duin imitator prijzen, André van Duin imitator inhuren, André van Duin imitator offerte, André van Duin imitator bookings, André van Duin imitator boekingskantoor, André van Duin imitator boekingen, André van Duin imitator kosten, André van Duin popster, André van Duin management. André van Duin imitator  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)

Bart en Bertus

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bart en Bertus  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Eén … nou ja… twee raskomieken op 1 podium. Buikspreker Bart Juwett presenteert een verrassende buikspreekact samen met Bertus. Een snel, afwisselende act met diverse maatwerk mogelijkheden. De buikspreekact is geschikt voor zowel jong als oud en kan in diverse hoedanigheden worden gepresenteerd. Kijk ook op www.bartenbertus.nl   Bart en Bertus  is te vinden via; Bart en Bertus  regelen, Bart en Bertus  arrangeren, Bart en Bertus  huren, Bart en Bertus  boeken, Bart en Bertus informatie, Bart en Bertus  biografie, Bart en Bertus  boekingsburo, Bart en Bertus  boekingsbureau, Bart en Bertus  artiestenbureau, Bart en Bertus prijzen, Bart en Bertus inhuren, Bart en Bertus offerte, Bart en Bertus bookings, Bart en Bertus  boekingskantoor, Bart en Bertus  boekingen, Bart en Bertus  kosten. Bart en Bertus  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

Circuspaardjes

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Circuspaardjes boeken is een komische animatie act van Erico! de Circuspaardjes zijn op verschillende manieren in te zetten. Informeer naar de vele mogelijkheden. De dolkomische Erico komt samen met zijn circuspaardje uw locatie bezoeken, op zoek naar van alles en nog wat. Dit zorgt voor veel hilarische momenten, die zeker door uw publiek opgemerkt zullen worden. Lopend over uw evenement, spreekt Erico iedereen aan en houd hij een gezellig praatje met het publiek, maar het circuspaardje is erg ongeduldig en loopt dus na een korte conversatie/act weer verder. Met zijn vrolijke, komische en onschuldige uitstraling weet hij iedereen voor zich te winnen. Kinderen en volwassenen zullen veel plezier beleven aan de gekke capriolen van deze opmerkelijke act, Kortom, volop vermaak voor jong en oud !! Erico en zijn circuspaardje vormen een bijzonder originele en komische attractie. Succes verzekerd!!!! Erico en zijn circuspaard zijn inzetbaar voor vele doeleinden op uw evenement/feest zoals oa: openingacts, rondlopende animatie, handjes geven, foto-actie, uitdelen van geschenkjes, etc. Ook mogelijk op aanvraag als duo act met 2 keer zoveel humor en 2 komische circuspaarden.    Circuspaardjes boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073-6440773 (NL) | 020-4970391 (NL) | 014-1439496 (B)   Circuspaardjes is te vinden via; Circuspaardjes regelen, Circuspaardjes arrangeren, Circuspaardjes huren, Circuspaardjes boeken, Circuspaardjes informatie, Circuspaardjes biografie, Circuspaardjes boekingsburo, Circuspaardjes boekingsbureau, Circuspaardjes artiestenbureau, Circuspaardjes prijzen, Circuspaardjes inhuren, Circuspaardjes offerte, Circuspaardjes bookings, Circuspaardjes boekingskantoor, Circuspaardjes boekingen, Circuspaardjes kosten.

De Zusjes Magenta

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
De Zusjes Magenta
De Zusjes Magenta & Don Piedro. Stijlvol - Fascinerend - Humoristisch. Ontvangst - Animatie - Dans - Beweginstheater. De zusjes Magenta instrueren, coördineren, evalueren, informeren, presenteren en verkeren altijd in opperste staat van paraatheid. Kortom, deze dames zijn op velerlei wijzen functioneel inzetbaar. Ze staan garant voor een theatrale aanpak en vormen dus een stijlvolle aanvulling voor Uw evenement. In combinatie met ‘Don Piedro’ brengen zij een openingsact

Dickens animatie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Dickens animatie
What the Dickens? De geur van dennenbomen en lekker eten. Pakjes onder de Kerstboom. Maretak in de deuropening. En natuurlijk: handenvol muziek. Kerstliederen oud en nieuw. Ze worden allemaal a capella gezongen door het duo "What the Dickens?". In stijlvolle kostuums uit Dickens tijd, met welluidend gezang en een kwinkslag hier en daar, brengen ze overal de juiste sfeer. Ze weten de gevoelige snaren te raken en brengen warmte en gezelligheid rondom kampvuren en in elke zaal en ruimte waar men maar Kerstmis wil vieren. "Deck the halls… En ook de tafel!"

Fietspieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fietspieten
  Deze acrobatische zwarte pieten halen doldwaze capriolen uit op hun éénwielers of BMX-fiets.  

Frederiko

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Frederiko
Met enorme vakkennis, door ruim dertig jaar ervaring in de meest uiteen lopende creaties is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen. Hij weet als goochelaar het publiek te boeien. Hij won het Grand Diplome D’Honneur, op het wereld-goochel-congres te Barcelona. Hij ontwikkelde zich van goochelaar tot jongleur, clown, dresseur en presentator; hetgeen nu prachtig van toepassing komt bij zijn vele optredens op internationaal niveau; voor iedere leeftijdsgroep en alle pluimages. Als mimespeler mag FREDERICO niet ontbreken op uw beurs, feestelijke opening, braderie of bruiloft. Mobiele acts zoals schaduwlopen, robotact, ballonmodelleren, grappige typetjes of wat u ook maar wenst te zien tovert hij uit één van de vele hoeden...die FREDERICO in zijn koffers heeft.. En wilt u uw gasten op ludieke wijze ontvangen!!?? Dan is weet Frederico met zijn stilstaande entree’pop’ act uw gasten zeker te verbazen. Tevens kan Frederico tijdens de avond een optreden verzorgen als ‘Magic Bartender’ waarbij hij de kunst van het jongleren en goochelen combineert in een flitsende Ober-act van ca. 30 min.

Herauten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
HERAUTEN DUO boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comHet Nederlands  “Herauten Trompet Duo”. Krijg het gevoel uit de riddertijd en geniet van de mooie klanken van het Nederlands Herauten trompet Duo.In Stijlvolle herautenkostuums kan dit duo zowel Korte Optredens als uitgebreide optredens verzorgen.Dit duo wordt veelal gevraagd bij openingen van grote feesten/en in kastelen met veel trompetgeschal en aankondigingen Ook te boeken met gewone trompetten, bij b.v. kerkdiensten van trouwerijen en noem maar op.De volgende mogelijkheden: Optochten (op een kar / auto / ect)ConcoursenBloemencorso'sMiddeleeuws FeestenBeurzenBruiloftenHistorische festivalsShowsHuldigingenFeesten & partijenParadesKerstmarktenPrijsuitreikingenNieuw 1 Trompettist en Gitaar/troubadour  ideaal voor bruiloften en/of ontvangst gasten van uw concert/evenement.HERAUTEN DUO is te vinden via;HERAUTEN DUO regelen, HERAUTEN DUO arrangeren, HERAUTEN DUO huren, HERAUTEN DUO boeken, HERAUTEN DUO  informatie, HERAUTEN DUO biografie, HERAUTEN DUO boekingsburo, HERAUTEN DUO boekingsbureau, HERAUTEN DUO artiestenbureau, HERAUTEN DUO prijzen, HERAUTEN DUO inhuren, HERAUTEN DUO offerte, HERAUTEN DUO bookings, HERAUTEN DUO boekingskantoor, HERAUTEN DUO boekingen, HERAUTEN DUO kosten.HERAUTEN DUO boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Jack Sparrow

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
de knotsgekke zeerover afkomstig van het spookschip De Vliegende Hollander.Deze klunzige piraat doorkruist uw evenement met zijn geslaagde, maar ook misschien gevaarlijke outfit, zal hij u op een hilarische wijze bespelen. Door vele voorbijgangers word hij gezien en opgemerkt als de dubbelganger van Jack Sparrow. Bekend van de film "Pirates of the Caribbean." 

Pagina's