Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1)

Tafeldames

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Twee prachtige tafeldames flaneren over uw evenement. Ze komen altijd sierlijk gekleed en kunnen eventueel met kleine aanpassingen in kleding of rekwisieten zich aanpassen aan het thema. In de kleding is een kleine geluidsinstallatie verwerkt waardoor stijlvolle muziek `onder de rokken’ vandaan komt.   De dames delen kleine hapjes uit of maken promotie voor bijvoorbeeld een produkt. Concreet: - 2 dames - 4 uur

The Angels

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
The Angels
The Angels waren onlangs te zien in het populaire televisieprogramma 'Hollands Got Talent '. Binnenkort zal bekend worden of ze ook door zijn naar de live shows. In ieder geval zijn ze te boeken voor indrukwekkende optredens. The Angels is een denderende en dynamische Magie & Dans-show. Een nieuwe eigentijdse show, 5 beeldschone topdanseressen zetten elke lokatie op z’n kop! Show: 1 x 25 minuten

The Art of Beauty

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Uw bedrijf heeft iets te vieren. Een jubileum, uw jaarlijkse personeelsevenement, of teambuilding. Graag horen wij welke reden u tot feesten heeft. Wie u ervoor wilt uitnodigen en welke sfeer u in gedachte heeft. Wij gaan met uw input aan de slag. Wij stellen een beauty concept op, speciaal afgestemd op uw evenement. Ieder bedrijf is in onze ogen uniek! ITB heeft jarenlang ervaring met beauty entertainment op oa: events, personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, etc. Wij denken en doen graag met u mee om van uw evenement een waar succes te maken! Alle events van klein tot groot zijn maatwerk en kunnen op uw event worden verzorgd of op onze eigen locatie.  Wij hebben een zeer divers aanbod op het gebied van beauty thema’s. Tijdens de bijeenkomst worden uw gasten vermaakt op het evenement, feest of  beurs met een beauty activiteit! Bij ITB draait het om  beauty, creativiteit en vermaak!! Voor velen een belangrijk aspect tijdens een evenement! De professionals zijn allen zeer creatief, of u nu kiest voor hairstyling, make-up, glittertattoos, art-nails of een totaal pakket; wij verstaan ons vak en leveren kwaliteit!! Uw feestelijke bijeenkomst wordt een regelrecht succes!

The Art of Glittertattoo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
The Art of Glittertattoo
Feestelijk, tijdelijk,  glitter & glamourous! Glittertattoos voor speciale gelegenheden, feestjes, kinderparty’s of op evenementen. Glitter tattoo’s zijn schitterende, fraaie versieringen die tijdelijk op de huid ( 3- 7 dagen) blijven zitten. Voor een bijzondere gelegenheid, uitje, verjaardagsfeestje of evenement. En voor diegene die niet hun hele leven lang vast willen blijven zitten aan een echte tattoo. De glitter tattoo's worden aangebracht met een sjabloon, speciale huidlijm en glitters. De fraaie, prachtige creaties laat je natuurlijk een even zitten, wil je de tattoos verwijderen dan kan dit met een huidolie of met alcohol!

The Art of Hair

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
The Art of Hair
Toonaangevend, verrassend, vernieuwend, compleet! Met onze professionals geheel gestyled in de sferen van uw evenement wachten zij de gasten met veel enthousiasme op. Onze creatieve stylisten staan klaar met vaardige hand, diverse haarversieringen, haarlak om kapsels om te toveren in een waar kunstwerk!! De adviezen zijn professioneel en de resultaten van onze werkzaamheden zijn betoverend en fantastisch om te ondergaan. In de wereld van evenementen, feesten is een (kleine) metamorfose, restyling van uw gasten amuserend en inspirerend! Thema’s kunnen zijn: trendy hair of rock & roll, gala, glamourous, kapsels aangepast aan de dresscode of kapsels uit andere tijden, werelden of culturen. Uw  gasten zijn welkom voor een complete of kleine metamorfoses of voor een finishing touch of een extra avagante make-up!! Het zal u zeker verbazen, het ITB team heeft voor ieder thema een beauty-act!! Een ultieme beleving waarbij u verrast zult zijn met het resultaat!

The Art of Make-up

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Met een fijne neus voor de juiste sfeer, aankleding garanderen wij een ultieme beauty beleving waarbij u alleen maar hoeft te genieten! Met onze professionals geheel gestyled in de sferen van uw evenement wachten zij de gasten met veel enthousiasme op. Onze creatieve visagisten staan klaar met alle kleuren van de regenboog en kwast om uw gasten een (kleine) metamorfose te laten ondergaan! Van heel natuurlijk tot extreem! Aangepast aan het thema van het evenement! Make-up in al zijn diversiteit! De ‘Beauty professionals ’ bestaan uit professionele visagisten. De adviezen zijn professioneel en de resultaten van onze werkzaamheden zijn betoverend en fantastisch om te ondergaan. In de wereld van evenementen, feesten is een (kleine) metamorfose, restyling van uw gasten amuserend en inspirerend! Thema’s kunnen zijn: smokey eyes, gala, glamourous, make-up aangepast aan de dresscode of make-up  uit andere tijden, werelden of culturen. Het zal u zeker verbazen, het ITB team  heeft voor ieder thema een beauty-act!! Uw  gasten zijn welkom voor een complete of kleine metamorfose of voor een finishing touch of een extra avagante make-up!! 

The Art of Nail-Art

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
The Art of Nail-Art
Toonaangevend, verrassend, opvallend, compleet! Echte blikvangers worden er van nagels gemaakt, dit middels door een bezoekje aan onze nailartist! De nagels worden fantasievol versierd, in verschillende kleuren, patronen, glitters en steentjes. Onze nagelstylisten kunnen toveren op een vierkante millimeter! Zij  staan klaar met tal van nagellakken, vijlen en glitters om van uw nagels een waar kunstwerk te maken!! De nagels worden in een basistint naar keuze gelakt en aansluitend gedecoreerd met behulp van kleine sieraccessoires zoals glitterpoeder, steentjes, sterretjes en veertjes! Of voorzien van een stijlvolle french manicure. De ITB nagelstylisten werken met alle kleuren van de regenboog! Voor een extra opvallend effect kan men onder andere kiezen uit verschillende printen: kleurenfeest, mozaïektechniek, bloemetjes, marmertechniek of dierenprint! In iedere geval het resultaat is een zeer opvallende, luxueuze nail art!! Uw  gasten zijn welkom meer dan welkom voor een complete nail-art of een natuurlijke french manicure.  Natuurlijk is nail-art ook te combineren met (kleine) metamorfoses een finishing touch of een extra avagante make-up!!  

The Best BORAT Look a Like

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
The Best BORAT Look a Like
De beste Borat Look a Like. Inzetbaar voor vele doeleinden. Als u op zoek bent naar een uitzonderlijke komische en unieke act dan kunnen wij u de act van ‘Borat’ of ‘Ali G’ aanbevelen. Dit is het ultieme eerbetoon aan comedy Sacha Baron Cohen's creaties,  Borat & Ali G. Een interactieve stand-up comedy show met daarbij een ‘op maat’ gemaakt interview met zelfs iemand van uw organisatie behoort tot de mogelijkheden. Inmiddels heeft hij al diverse gastoptredens verzorgt in diverse grote internationale televisieshows. (SKY, CNN) Uitstekend geschikt als stand-alone act met hele scherpe improvisatie komedie.   (Engelstalig)

The Blues Brothers Live-act

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Al meer dan 12 jaar scheuren deze 2 gabbers Ewey allias Joliet Jake Blues & Rene allias Elwood Blues met hun " Blues mobiel " door het gehele land, met een waanzinnige Live act The Waikse Blues Brothers On a mission from God!! Deze 2 gabbers zullen er zorg voor dragen , dat u  De Blues Nooit zult vergeten!!  Het voor iedereen zeer herkenbare duo, zet een uitermate indrukwekkende Blues Brothers  Live act voor u neer, die zeer geschikt is voor allerlei gelegenheden  o.a. bruiloft, evenement, back to the 80 party's, personeels feesten, bedrijfsfeesten etc etc.Zij hebben hun spectaculaire show al eerder mogen vertonen o.a Hotel Krasnapolsky, P.S.V Stadion,  Heineken Expierence Amsterdam, Amsterdamse RaiZij komen op met een geweldige mooie oude (1977) Chevrolet Police car en zetten een spetterend half uur durende Live act ( zang & mondharmonica) voor u neer.Onze songs zijn  ( act 30 minuten )Intro Every body need sombody Soulman She caught The katy Flip Flop Fly Almost Shake youre tailfeather Shotgun Blues Jail house Rock Outro Tevens is het mogelijk om deze fratsen voor u verder uit te breiden, naar 45 minuten of zelfs maar liefs  2x 30 minuten.

The Jetlegs

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
The Jetlegs  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com "Wij heten u hartelijk welkom aan boord van de muzikale cruise met dans en showband The Jetlegs "  Dit is de crew van deze muzikale showboot: Zangeres Shirley Taylor Zangergitarist Jason Zangerentertainer Gene Travis Zij kunnen niet wachten om u aan boord van hun showboot te verwelkomen. Dit wordt een muzikale avontuur worden om niet snel te vergeten. Bijna iedere showhaven zal aangedaan worden tijdens deze entertainment reis. In Italië zal de neef van Lucciano Pavarotti op een ludieke wijze een aubade brengen aan zijn wereldberoemde oom. In Las Vegas zult u zich afvragen of Elvis toch nog leeft tijdens deze spectaculaire Elvis act. In Zweden zal Shirley de ABBA klank weer doen herleven. En Jason zal u verrassen met een waanzinnige Rock 'n Roll act.   En dan is er nog Charley. Bij dit hilarische optreden zult u krom liggen van het lachen met deze tropische verrassing. U kan niet stil blijven zitten op deze Caribische muziek. U wordt zelf een artiest op de dansvloer met de muziek van The Jetlegs!   Met The Jetlegs haalt u een dans- en showorkest van Internationale allure in huis. U boekt The jetlegs als een avondvullende show of als 30 minuten durende muzikale act. The Jetlegs  is te vinden via; The Jetlegs  regelen, The Jetlegs  arrangeren, The Jetlegs  huren, The Jetlegs  boeken, The Jetlegs  informatie, The Jetlegs  biografie, The Jetlegs  boekingsburo, The Jetlegs  boekingsbureau, The Jetlegs  artiestenbureau, The Jetlegs  prijzen, The Jetlegs  inhuren, The Jetlegs  offerte, The Jetlegs  bookings, The Jetlegs  boekingskantoor, The Jetlegs  boekingen, The Jetlegs  kosten. The Jetlegs  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

Pagina's