Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Salmi

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
          De gelukkigen die ooit wel eens in de stoel van een karikatuurtekenaar hebben gezeten kunnen zich nog ongetwijfeld de schaamte en het ongemakkelijke gevoel herinneren. Het is misschien goed te weten dat velen u zijn voorgegaan en u echt niet alleen bent in de wereld van de chronische spiegelangst en de plastische chirurgie. Salmi tekent uw gasten zoals ze zichzelf nog nooit gezien hebben. Een getekende lachspiegel waarin de karakteristieke uiterlijkheden van uw familie, vriend of collega op komische wijze worden vastgelegd. Op verzoek tekent hij een karikatuur of een portret dat als blijvende herinnering meegenomen kan worden. Wat dacht u van een "teken workshop" waarbij Salmi een passend ontwerp maakt en uw gasten onder deskundige en enthousiaste begeleiding zelf een karikatuur op extra groot formaat kunnen maken. Doordat Salmi niet alleen op een vaste stek maar ook mobiel te werk kan gaan is hij werkelijk voor iedere gelegenheid in te zetten. Zijn kledij past hij aan de sfeer van het evenement. Mocht u op zoek zijn naar een goed alternatief voor Leonardo bekijk dan ook de biografie van Leonardo, Ballonkarikaturist of Waxhands. Ook blijft een casino op lokatie een groot succes op elk feest. Leonardo boeken kunt u online doen via info@itb-entertainment.com of bel naar 073-6440773.

SAURUS

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
SAURUS
kolossale wezens uit de prehistorie Ze zouden uitgestorven zijn. Maar deze kolossale wezens uit de prehistorie keren luidruchtig terug in de eenentwintigste eeuw. Met een oerklank stormen de Saurussen door de menigte, op zoek naar voedsel om hun grote magen te vullen. Mensen springen angstig opzij, zulke grote wezens heeft niemand ooit gezien. Opgelucht haalt iedereen adem als de Saurussen een boom leegeten. Het zijn vegetariërs! Nu hun honger is gestild durven de mensen de beesten dichter te benaderen. Speels laten de Saurussen zich bekijken, happend naar de uitgestoken handen, hun staarten zwiepend over het publiek. Dan trekken ze verder, hun koppen deinend in een ritmische cadans. Overrompeld kijkt iedereen de Saurussen na, terwijl hun muzikale klanken langzaam uitsterven... Beschrijving; Eén Saurus is ongeveer 5 meter hoog en 7 meter lang. Deze extreme grootte maakt de act uiterst geschikt voor grote pleinen en straten met veel publiek. De Saurussen zijn zilverkleurig, waardoor ze ook ’s avonds goed zichtbaar zijn. In de kostuums zitten geluidsinstallaties verwerkt die klanken en muzikale soundscapes afspelen.   De spelers op stelten gaan volledig verborgen  in de kolossale Saurussen. Ze bewegen op een natuurlijke en vloeiende manier, de menselijke verhoudingen zijn niet meer te herkennen. Nieuwsgierige toeschouwers verwachten hightech onderdelen in de kostuums. Massaal volgens zij de Saurussen tot het eind van hun spel en wachten tot de beesten zijn “ontmanteld” om achter het geheim te komen. De omvangrijke kostuums worden op een speciale stellage aan- en uitgetrokken. Dit gebeurt vaak onder grote belangstelling van het publiek. Soort act: Saurus is een mobiele act van minimaal 3 spelers. De act kan worden uitgebreid tot maximaal 9 Saurussen en daarnaast nog worden aangevuld met diverse extra personages, zoals Characters of Black Shapes

Shaun - Het Schaap

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Shaun - Het Schaap
Shaun het Schaap is een Stop-motion geanimeerde kinderserie die uitgezonden wordt door Nick Jr. in Vlaanderen en Nederland. Nick Park, de bedenker en maker van deze serie is best bekend door de eerdere productie van onder meer Wallace & Gromit, waarin Shaun ook voor het eerst verschijnt. Shaun is een intelligent schaap dat niet meegaat in de kudde, maar menselijk gedrag vertoont.

Silhouet knipster

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Silhouet knipster
In korte tijd knip ik uit de losse hand een uitstekend gelijkend silhouet van uw gast. Tegelijk trekt deze act de nodige aandacht, waardoor meerdere gasten tegelijk beziggehouden worden. Er zijn niet veel professionele silhouet-knippers in Nederland, terwijl een geknipt silhouet juist enorm gewaardeerd wordt door het publiek. De gelijkenis is verbluffend en men neemt met recht een klein kunststukje mee naar huis! Knipkunst Naast portretten knip ik in mijn atelier landschappen en fantasieën, al dan niet in opdracht. Denk bijvoorbeeld eens aan dat prachtige uitzicht dat u heeft, of aan uw woning of omgeving. Deze ambachtelijke kunstwerkjes worden - op verzoek - zorgvuldig ingelijst afgeleverd.

Snoopey

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Snoopey
Snoopy is een fictieve hond (Beagle) uit de Amerikaanse stripreeks Peanuts door Charles M. Schulz. Snoopy als stripfiguur verscheen voor het eerst op 4 oktober 1950. Wel verscheen er in Charles Schulz’ vorige stripserie, Li'l Folks, kwam echter ook al een keer een hond voor die sterk op Snoopy leek. Hij werd voor het eerst bij naam genoemd in de strip van november 1950. Oorspronkelijk wilde Charles Snoopy nog “Sniffy” noemen, maar hij ontdekte al snel dat die naam reeds gebruikt werd in een andere strip. In de strips praat Snoopy niet, wat op zich logisch is daar hij een hond is. Gedurende de eerste twee jaar dat hij meedeed in de strip had Snoopy geen tekst. Daarna begon hij zichzelf duidelijk te maken via denkballonnetjes. De andere karakters in de strip kunnen zijn gedachten blijkbaar lezen, daar ze altijd reageren op wat Snoopy denkt. Snoopy is de hond van Charlie Brown, hoewel dit aanvankelijk niet duidelijk was. In de eerste paar strips waarin hij meedeed beschuldigde Charlie Snoopy ervan hem overal te volgen, en werd Snoopy vaak samen gezien met Shermy en Patty. In de loop der jaren ontwikkelde Snoopy zich langzaam van een “normale” hond naar een meer antropomorfe hond. De eerste stap in deze verandering was toen Snoopy besloot voortaan op het dak van zijn hondenhok te gaan liggen; iets wat tegenwoordig een groot kenmerk is van het personage. Dit gebeurde in de strip van 9 augustus 1951. Tevens ging hij op zijn achterpoten lopen. Snoopy heeft een sterke fantasie, en trekt zich geregeld terug in zijn eigen droomwereld. Het contrast tussen Snoopy's bestaan in een droomwereld en dat van Charlie Brown in de echte wereld is de basis voor de humor en filosofie van Peanuts. Een bekende dagdroom van Snoopy is dat hij zich inbeeld de Vliegende aas te zijn ten tijde van de Eerste Wereldoorlog. Hiervoor zet hij altijd een pilotenbril op, doet een sjaal om, en gaat op het dak van zijn huis zitten alsof hij vliegt. Snoopy houdt van pizza en haat kokosnoten. Hij heeft een alter-ego genaamd “Joe Cool”, waarbij hij een zonnebril opzet. Hij is doodsbang voor ijspegels die boven zijn hondenhok hangen.

Sonia Fortes Carvalho

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Sonia Fortes Carvalho
Sonia Fortes Carvalho is geboren op 24 september 1974 in het Franse Commercy, ze is opgegroeid in Rotterdam. Naast haar studie Sociaal Juridische Dienstverlening heeft zij diverse acteer- en presentatiecursussen gevolgd. Sonia heeft zowel voor als achter de schermen ervaring opgedaan met fotografie, bedrijfsfilms, video clips, tv-series en commercials.Zij heeft haar medewerking onder andere verleend aan een commercial voor Lenen.nl en de videoclip ‘Sweet Honey’ van Gil Semedo. Sinds 2003 is Sonia als gastactrice te zien in Onderweg Naar Morgen. In 1999-2000 is Sonia presentatrice en redactrice geweest van een kinderprogramma op TV Rijnmond. Tevens was zij van 1999 tot 2002 verslaggever/presentatrice voor TV Rotterdam.

Steltlopers

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Professionele steltlopers door 2 acteurs. Zij kunnen zowel acteren als enkel figuratie acts invullen. Ook promotiewerkzaamheden zijn mogelijk. Deze hoge figuren hebben tevens een hele leuke muzikale act met slagwerk en accordeon. (minimaal 3 spelers)Hieronder een kort overzicht van enkele mogelijkheden:1)   Elvis2)   Wit Venetiaans3)   Zilver Venetiaans4)   Zwarte Piet5)   Paashaas6)   Kleurrijk7)   Kleurrijk Spring8)   Extra Vagant9)   Black & White10) Boselven11) Dickens stijl12) Valentijn13) Dr. Spoodles14) Oranje Boven15) Vleermuis16) Black tie17) Muzikale stelten (3) 

Stemmen Op Hoog Niveau

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
STEMMEN OP HOOG NIVEAU boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comOok de act ‘stemmen op hoog niveau’ is een geweldig spektakel. In het straattheater met humor en muziek vindt u een cello van maar liefst 3,70 meter hoog. De solo-celliste maakt er met haar cello altijd weer een geweldig stuk van. vol humor en muziek.De dirigent en een valse G-snaar zijn de belangrijkste ingrediënten. Op de klanken van de 5e symfonie van Beethoven wordt een absurd gekke act opgevoerd. Het wordt in ieder geval een acrobatische klus, om de snaar nog net voor het laatste slotakkoord te stemmen en de juiste toonhoogte te treffen. STEMMEN OP HOOG NIVEAU is te vinden via;STEMMEN OP HOOG NIVEAU regelen, STEMMEN OP HOOG NIVEAU arrangeren, STEMMEN OP HOOG NIVEAU huren, STEMMEN OP HOOG NIVEAU boeken, STEMMEN OP HOOG NIVEAU  informatie, STEMMEN OP HOOG NIVEAU biografie, STEMMEN OP HOOG NIVEAU boekingsburo, STEMMEN OP HOOG NIVEAU boekingsbureau, STEMMEN OP HOOG NIVEAU artiestenbureau, STEMMEN OP HOOG NIVEAU prijzen, STEMMEN OP HOOG NIVEAU inhuren, STEMMEN OP HOOG NIVEAU offerte, STEMMEN OP HOOG NIVEAU bookings, STEMMEN OP HOOG NIVEAU boekingskantoor, STEMMEN OP HOOG NIVEAU boekingen, STEMMEN OP HOOG NIVEAU kosten.STEMMEN OP HOOG NIVEAU boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

STING look a like

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
  Sting Look-a-Like boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Deze Look & sound-a-like van Sting zingt LIVE alle grote hits uit zijn solocarrière en classics van The Police. Roxanne, Message in a bottle, Every little thing she does is magic, Englishman in New York en Fields of gold staan op het repertoire met een hoog meezing ‘’ioh’’ gehalte. Met zijn ijle hoge stemgeluid is deze sound-a-like bijna niet te onderscheiden van de (ex)meester. Stings carrière bestrijkt nu zo’n 35 jaar daardoor zijn hele generaties zijn opgegroeid met zijn wereldhits. Deze Look a Like is net als Sting een doorgewinterde muzikant. Zo speelt hij bas en Spaanse gitaar mee, zoals met die prachtige gitaarsolo in het gevoelige Fragile.    Eventueel is onze Sting imitator te boeken in een live show Hall of Fame live! Hier zijn oa de volgende artiesten te zien en te horen;  MARCO BORSATO, ARETHA FRANKLIN, JOE COCKER, GEORGE MICHAEL, ROBBIE WILLIAMS, STING, VONDA SHEPARD en the queen of pop; MADONNA   Sting Look-a-Like is te vinden via; Sting Look-a-Like regelen, Sting Look-a-Like arrangeren, Sting Look-a-Like huren, Sting Look-a-Like boeken, Sting Look-a-Like  informatie, Sting Look-a-Like biografie, Sting Look-a-Like boekingsburo, Sting Look-a-Like boekingsbureau, Sting Look-a-Like artiestenbureau, Sting Look-a-Like prijzen, Sting Look-a-Like inhuren, Sting Look-a-Like offerte, Sting Look-a-Like bookings, Sting Look-a-Like boekingskantoor, Sting Look-a-Like boekingen, Sting Look-a-Like kosten.   Sting Look-a-Like boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)    

Surprise Shoot

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Futuristisch fototoestel met lounge-inrichting en muziek. Hoogglans wit uitgevoerd met zilveren elementen! Op het dak een scherm zodat iedereen buiten kan meegenieten van de voorbereidingen op de ideale shot! Stroboscoopflitser is enorme eyecatcher. Het luik achter het bankje zorgt dat je ook met meer dan 3 personen op de foto kunt. Kadertje (met evt. logo/tekst) wordt op de foto meegeprint. 7 seconden afdruktijd! (capaciteit ongeveer 100 shots per uur) Naast vrije uitgifte ook speciale SurpriseShoot-munten waar de camera op kan werken. Foto’s opgeslagen op memory-stick en dezelfde dag nog op de site. Plug and play: Door opdrachtgever zelf te bedienen, bijvoorbeeld op een beurs.