Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Olga Commandeur

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Olga Commandeur
ls topatlete, hardloopster en meerkampster, heeft zij tien jaar op het hoogste niveau gesport. “De Olympische Spelen van 1984 is mijn mooiste sportervaring, maar er zit wel een heel verhaal achter!”, aldus Olga. Zij wist deze topsportcarrière te combineren met een opleiding tot docente lichamelijke opvoeding aan de ALO in Amsterdam en heeft bij elkaar ook meer dan 14 jaar lesgegeven als “gymjuf”. “Een waardevolle periode, waarin ik veel aan, over en van pubers heb geleerd!”, zegt Olga . Eerst bij de radio, met het ochtendgymnastiekprogramma ‘NOS Sportief’ en later met het tv programma ‘Nederland in Beweging’, brengt Olga al meer dan 16 jaar iedereen die maar wil, in de huiskamer in beweging. “Een hele dankbare doelgroep om mee te werken. Ik krijg zoveel positieve reacties van mensen die lekkerder in hun vel zitten door hun dagelijkse portie bewegen”, geniet Olga. Bij grote en kleine evenementen staat Olga al jaren garant voor een enthousiaste warming-up, workout. Zij doet dit alleen of samen met haar mede presentator van Nederland in Beweging, Duco Bauwens. “Geweldig om een hele zaal, veld of plein met mensen een spetterende warming-up aan te bieden. Met een live band achter mij en het juiste ritme is het helemaal een happening”, vertelt Olga. Ook bedrijven en organisaties weet Olga in beweging te krijgen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Denk daarbij aan een workout tijdens een bedrijvendag en/of een presentatie op maat, toegespitst naar de bedrijfsfilosofie. Volgens Olga: “Met mijn (top)sportervaringen en de belangrijke link van plezier en motivatie kan ik organisaties in beweging brengen naar betere prestaties”.

Onze Piet geeft u een HAND

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Een ongelofelijke uitvinding die niet ongemerkt is gebleven in de periode rondom het bezoek van Sinterklaas aan Nederland. De WAX piet bedient een aantal units gevuld met vloeibare siliconenwas. Degene die een "Waxhand" wil laten maken zal eerst zijn/haar hand moeten insmeren met een speciale "seperatorcreme". Vervolgens dompelt de piet de hand een aantal keren in een vloeibare siliconenwas welke ogenblikkelijk stolt. De piet verwijderd de "Waxhand". Het resultaat, in nog geen twee minuten tijd, is een exacte kopie van uw eigen hand.De piet kan op verzoek de hand in zes verschillende kleuren vervaardigen of desgewenst in de kleur(en) van uw bedrijfslogo laten uitvoeren. 

Origami theater

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Een vrouw in het zwart, met een koffertje, beweegt zich door het publiek. Iemand spreekt haar aan, ze gaan er allebei even rustig voor zitten. Dan ontvouwt zich de ware toedracht van deze verschijning. Het koffertje is een Origami minitheater, het wordt stil, er klinkt zachte muziek; het theater op haar schoot, de voorstelling begint. Een stuk papier, nog onbeschreven, komt op…. En wordt in een "handomdraai" omgetoverd tot een "levend" figuur. KERST:   Het Kerst Origami Theater is ook dit jaar weer actief in het land. Op Kerstmarkten buiten, in winkelcentra, tijdens kerstbrunches binnen  en de kerstdagen zelf of aan tafel bij het kerstdiner. Veel mooie, kleine poëtische voorstellingen (met kerstmuziek)  waarbij men als toeschouwer niet ontkomt aan de magie van het blanco velletje papier dat transformeert tot een kunstig kerstfiguur. De smaakmaker, het kleine detail,  de gouden kerstbal in de kerstboom. Dat is het Kerst-origamitheater!