Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Nance

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Nance boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Op 15-jarige leeftijd wordt Nance ontdekt in een discotheek door dance-producer Ruud van Reijen. Ze wordt zangeres van de dance-act Twenty 4 Seven samen met rapper Captain Hollywood. Deze wordt later vervangen door rapper Stay-C. Voor TMF maakt ze haar debuut als presentatrice, als ze enkele malen voor Erik de Zwart invalt bij de Top 40. Later presenteert ze Liefde Is... voor RTL 5. In 1999 stapt ze over naar de TROS, om daar het spelletjesprogramma Rappatongo te presenteren. Na 200 uitzendingen valt het doek voor dit programma. Nance werd toen de opvolger van François Boulangé bij Lingo, dat ze tot september 2005 presenteert. Daarna gaat Nance aan de slag bij SBS 6. Hier presenteert ze o.a. Sterren dansen op het ijs en So You Wannabe A Popstar? (beide samen met Gerard Joling), Retourtje Geluk, Stay or Go, Dancing Queen en Domino Day. Sinds 22 augustus 2008 zijn Nance en Gerard Joling samen het nieuwe programma Popstars gaan presenteren. Nance boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)   Nance is te vinden via; Nance regelen, Nance arrangeren, Nance huren, Nance boeken, Nance informatie, Nance biografie, Nance boekingsburo, Nance boekingsbureau, Nance artiestenbureau, Nance prijzen, Nance inhuren, Nance offerte, Nance bookings, Nance boekingskantoor, Nance boekingen, Nance kosten.  

Niels Duinker

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Niels Duinker
Niels Duinker deed zijn eerste show op 13-jarige leeftijd. Niet lang daarna sloot hij zich aan bij het Rotterdamse Jeugdcircus om zijn vaardigheden uit te breiden. Gedurende de tijd bij het jeugdcircus trad hij op met een duoshow genaamd "Big Troubles". Op zijn 18 de verjaardag stond hij op het podium in Denemarken. Op het Europese Jongleer Festival in 2003 werd hij de eerste jongleur uit de Benelux die met 7 kegels op het podium jongleert.   In 2005 werd Niels uitgenodigd om in het Riveria Hotel in Las Vegas deel te nemen aan het WK Sport Jongleren. Deze competities werden uitgezonden op ESPN en Niels behaalde een 2de plaats in de "Intermediate Ball Championships". In 2005 nam Niels voor het eerst deel aan het Nederlands Kampioenschap Jongleren, waar hij dat jaar 2 gouden medailles won. In 2006 won hij een gouden medaille in de Extreme Juggling Championships in Amerika op het congres van International Juggler's Association.   In het voorjaar van 2006 trad Niels op in het programma van Nederlands grootste cabaretier Freek de Jonge. Recentelijk publiceerde Niels zijn eerste DVD met beelden uit diverse shows en een instructie voor beginnende jongleurs. Vanaf de zomer 2007 is Niels klaar met zijn studie Werktuigbouwkunde en zal hij werkzaam zijn als professioneel jongleur.  

Noddy

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Noddy
De ster van deze verukkelijke nieuwe serie is Noddy, het houten jongetje met het wiebelhoofdje en de blauwe muts met het rinkelende belletje, die door zijn onschuldig enthousiasme in allerlei lastige situaties terecht komt. Opzij voor Noddy is niet alleen een heel leuke televisieserie -met een liedje bij elke aflevering- maar leert de kleintjes ook op een vriendelijke manier wat waardevolle levenslessen. Noddy is een onschuldig ventje in een soms heel verwarrende en complexe wereld en maakt voortdurend fouten.   Door de manier waarop hij zich er door heen slaat, leren kinderen net als Noddy hoe belangrijk de waarden zijn van geduld, verantwoordelijkheid, teamwork, respect en vertrouwen.

Noo Noo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Noo Noo
Wie kent deze lieve, kleine, glanzende, blauwe stofzuiger niet? Al jaren de trouwe vriend van de Teletubbies. Als Po, Laa-Laa, Dipsy of Tinky-Winky weer eens iets hebben laten vallen of een troep hebben gemaakt, komt Noo-Noo de Teletubbies altijd te hulp. Hoewel hij zelf geen Teletubbie is, is hij inmiddels net zo zeer gewaardeerd door de kijkers van de show. Hij staat er om bekend heel erg veel van stofzuigen te houden. Soms wel eens iets te veel, als hij dingen opzuigt die hij niet op mocht zuigen.