Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Kabouter Plop

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kabouter Plop
Kabouter Plop wordt vertolkt door Walter de Donder. Zijn televisiedebuut maakt hij in 1990 als Burgemeester in het VRT-programma Samson & Gert. Sinds juli 1997 speelt hij Kabouter Plop. Het bekende Ploplied is het lied waar alles mee begint! Niet alleen het Ploplied is succesvol. Ook de kabouterdans is waanzinnig populair bij jong en oud.

Kelly Pfaff

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kelly Pfaff
Van kindsbeen af komt Kelly Pfaff (1977) in the picture. Eerst nog in de schaduw van haar vader Jean-Marie, tijdens haar tienerjaren als professioneel fotomodel. La Pfaff is een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Na een visagiste- en dansopleiding, volgt Kelly geruime tijd zangles en logopedie. Ze doet audities en wordt geselecteerd voor de musicalequipe van Studio 100. In weinig tijd maakt de durfal haar grote debuut als danseres en backing vocaliste in de Winterrevue van Luc Caals en Dirk Van Vooren. Het grote publiek leert Kelly pas echt kennen door de waanzinnig populaire VTM-realitysoap De Pfaffs. Ze heeft de smaak van het kleine scherm goed beet en presenteert lifestyle- en showbizzprogramma's én een eigen talkshow - samen met echtgenoot Sam Gooris.

Kerst adviseuses

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
KERST ADVISEUSES boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comHet zijn voor veel mensen vaak ingewikkelde dagen. Iedereen stuit op verschillende problematieken, zoals de keuze voor een menu, de keuze voor welk feestadres, welke cadeaus er gekocht moet worden, wie wel en wie niet uitgenodigd word, welke oude familievetes en welke verzoeningen er zijn. En natuurlijk wat je het beste kan doen met een volgevreten maag of een kater van de 1e kerstdag, terwijl de 2e er ook al aan komt. Kortom, een heleboel keuzes! De Kerst Adviseuses bieden tips en tricks om je te helpen.KERST ADVISEUSES is te vinden via;KERST ADVISEUSES regelen, KERST ADVISEUSES arrangeren, KERST ADVISEUSES huren, KERST ADVISEUSES boeken, KERST ADVISEUSES  informatie, KERST ADVISEUSES biografie, KERST ADVISEUSES boekingsburo, KERST ADVISEUSES boekingsbureau, KERST ADVISEUSES artiestenbureau, KERST ADVISEUSES prijzen, KERST ADVISEUSES inhuren, KERST ADVISEUSES offerte, KERST ADVISEUSES bookings, KERST ADVISEUSES boekingskantoor, KERST ADVISEUSES boekingen, KERST ADVISEUSES kosten.KERST ADVISEUSES boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Kerstelf

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kerstelf
Rond de feestdagen dwarrelt er een kerstelf rond. Delfie de kerstelf zal op een ludieke wijze uw vermaken, Kerst zal nooit meer saai zijn. Hij brengt u de kerstboodschap en is zeer behulpzaam. Niets is te veel voor hem en uw gasten vermaken zich prima met Delfie. Delfie kan geboekt worden als ontvangstact, en is ook heel behulpzaam in de bediening van uw restaurant of andere gelegenheid. Zelfs uw persoonlijke kerstboodschap kan hij voor u verkondigen.

Kerstman en Kerstelf

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Kerstman en Kerstelf
Eeuwenlang heeft iedereen gedacht dat de Kerstman op eigen kracht alle cadeautjes de wereld rondbrengt in zijn, door rendieren getrokken, vliegende slee. Maar de Kerstman heeft hulp. Naast honderden helpende elfenhanden die het speelgoed maken en inpakken, is er nog iemand… Eén van de laatste groene elfen is een eeuwtje of twee geleden op de Noordpool komen wonen. Zijn naam is Ilbereth en hij is de rechter- en linkerhand van de Kerstman. Hij helpt hem bij het opstellen van de zoet- en stoutlijsten en controleert die dan ook wel twee keer helemaal. Graag komen de Kerstman en zijn Kerst-elf bij u op bezoek om de Kerstvreugde te verhogen, met hun gulle aanwezigheid. Ilbereth heeft de laatste chocolade-blaadjes-boom mee naar de Noordpool genomen en in zijn magische tuin bloeit die volop elk jaar rond Kerstmis. Hij deelt dan ook graag chocoladeblaadjes uit, zodat je zelf een miniboompje zou kunnen kweken. De Kerstman en Ilbereth houden allebei ook ontzettend veel van zingen. Heerlijke Kerstliedjes waarbij uit volle borst meegezongen mag worden. Bovendien weten zij natuurlijk volop verhalen te vertellen. Mooie en spannende vertellingen over het leven op de Noordpool op al die dagen dat het geen Kerstmis is. Deze Kerstmis zal nooit meer hetzelfde zijn als al die jaren ervoor. Je komt ogen en oren te kort bij het bezoek van de Kerstman en Ilbereth…

Klik Klak Slak

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Klik klak slak boeken op uw evenement kan via 073-6440773. Er staat een mega-grote slak met een huisje op zijn rug. Kinderen mogen de klik klak slak naar binnen gaan om naar het verhaal te kijken/luisteren, dat door het grote fotoboek wordt verteld. Op het laatste plaatje van het verhaaltje zien ze zichzelf. Dat plaatje wordt afgedrukt en ligt 7 seconden later buiten in de brievenbus voor ze klaar! In het dakkapelletje kunnen verschillende filmpjes/reclame-uitingen worden getoond.  De klik klak slak is een prachtig decor en fraaie attractie voor jong (en oud). Voorstelling in de klik klak slak duurt 1 minuut. Capaciteit: 6 personen (luik achter het bankje) Kader om de foto kan worden voorzien van eigen logo/tekst. Het is zelfs mogelijk het verhaaltje dat het fotoboek verteld aan te passen. Doelgroep: 4-12 jaar. Maar ook volwassenen vinden de klik klak slak ook erg leuk. ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het  fotogastenboek, surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.

Knans

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
KNANS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comKnans is inmiddels geen onbekende meer in de wereld van feestelijk vermaak en entertainment. Zo is hij al jaren de helft van het duo Knans & Knees en werkt hij samen met Kabora. Uit andere samenwerkingen vloeide de Mobiele Eenheidsbrigade voort.Maar er is meer! Bij deze een kleine impressie van de verschillende kanten van Knans.REACTIES:Wij hebben opnieuw een zeer positieve samenwerking mogen ervaren met Hans. Wij hebben deze keer Hans gevraagd in de huid van een Franse gendarme te kruipen. Dit had absoluut totaal niks te zien met onze activiteit (verkoop van labo-apparatuur) en de verwondering bij de klanten werkte dan ook zeer positief, en uiteindelijk was dit het doel op zich. Mensen neiuwsgierig maken en uitnodigen op onze strand op de beurs Laborama. Zeer geslaagd dus.CIJFER: 9KNANS is te vinden via;KNANS regelen, KNANS arrangeren, KNANS huren, KNANS boeken, KNANS  informatie, KNANS biografie, KNANS boekingsburo, KNANS boekingsbureau, KNANS artiestenbureau, KNANS prijzen, KNANS inhuren, KNANS offerte, KNANS bookings, KNANS boekingskantoor, KNANS boekingen, KNANS kosten. KNANS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

Knuffeltantes

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Knuffeltantes
Vrolijk ontvangst door de Knuffeltantes!   Nog nooit bent u zo enthousiast ontvangen als door deze twee gezellige knuffeltantes. Ze verwelkomen uw gasten vrolijk en uitbundig en voor sommige een innige omhelzing. Altijd een vrolijke binnenkomer dus!    Een act van Leuke Gasten!

Koning Willem Alexander look a like

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via  info@itb-entertainment.com   Look a like Willem Alexanderwerd bij toeval ontdekt toen Joop in 2001 een andere opdracht had en zijn opdrachtgeefster die met hem meereed dat hem vertelde. Joop bestuurde de auto, had zijn blik strak op de weg toen zij hem en profiel bekeek en zei: "Ik heb hem gevonden". Daarna is het snel gegaan. De benodigde attributen die de look-a like tot op de dag van de dag gebruikt werden gezocht, verzameld, gevonden en hebben de look-a like van de koning gebracht tot waar hij nu is. De look-a like kroonprins en later koning heeft sindsdien vele opdrachten gehad bij: Stadionoptredens: Openingsact Toppers In Concert 2011 Kings and Queens 27, 28 en 29 mei 2011 Arena Amsterdam Binnenlandse tv-optredens: Dag oranje tompouce, Hallo Jumbol! april 2013 Hart van Nederland 29 januari 2013 - 8:25 Editie NL 29 januari 2013 Reclame Fair Trade, september 2012 RTL 4, Ik Hou Van Holland met Linda de Mol 30 april 2011 BNN, Man bijt hond TV-spot Dolfinaruim "Droomwens" SBS, Uschi & Van Dijk RTL 4, Staatsloterij Omroep Brabant FNV, met Agnes Jongerius voorlezen alternatieve troonrede Buitenlandse TV-opnames: ZDF Pro 7 Veel Binnenlandse optredens: Bataviastad, Lelystad Radio 538 Openingen gebouwen Opening kermissen en nog veel meer!   LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER is te vinden via; LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER regelen, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER arrangeren, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER huren, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boeken, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER  informatie, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER biografie, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boekingsburo, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boekingsbureau, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER artiestenbureau, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER prijzen, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER inhuren, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER offerte, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER bookings, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boekingskantoor, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boekingen, LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER kosten.   LOOK A LIKE WILLEM ALEXANDER boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)