Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Ice Queens

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
ICE QUEENS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDe animatie act is een vrolijk tafereel met prachtige Ice Queens op stelten die met hun verlichte hoepelrokken een sprookjes sfeer neer zetten op elk (kerst / winter)evenement. Ook zomer varianten zijn beschikbaar! Het bij behorende muzikale duo speelt uit een groot arrangement van (winter / kerst) nummers. De prachtige verlichte ICE Queens zijn bijna 3 meter hoog en ze kunnen op veel manieren worden ingezet bij (winter en kerst) activiteiten, zoals:Verwelkoming van uw gastenDansact op de dansvloerBegeleiden van publiek van de ene naar de andere locatieUitdelen van flyersAnimatie tussen het publiekVele andere (op maat) mogelijkhedenDe derde Ice Queen kan ook met extra ‘voorpoot’ stelten worden ingezet (viervoeter op stelten).Het bijbehorende muzikale duo heeft een breed repertoire o.a. aan kerstnummers en nummers in ‘wintersfeer’. Elk jaargetijde kan worden ingezet. Ook kunnen zij op verzoek diverse nummers in hun repertoire opnemen. De muzikanten zijn mobiel; al spelende wandelen ze rond, terwijl de hoge Ice Queens achter de muzikanten aan dansen. De muzikanten kunnen ook zonder Queens geboekt worden. Het vijftal (drie ijskoninginnen en twee muzikanten) – zijn ook in combinaties van solo, duo, trio of viertal te boeken. ICE QUEENS is te vinden via;ICE QUEENS regelen, ICE QUEENS arrangeren, ICE QUEENS huren, ICE QUEENS boeken, ICE QUEENS  informatie, ICE QUEENS biografie, ICE QUEENS boekingsburo, ICE QUEENS boekingsbureau, ICE QUEENS artiestenbureau, ICE QUEENS prijzen, ICE QUEENS inhuren, ICE QUEENS offerte, ICE QUEENS bookings, ICE QUEENS boekingskantoor, ICE QUEENS boekingen, ICE QUEENS kosten.ICE QUEENS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Interactieve Sesamstraat Games op uw event?

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Interactieve Sesamstraat Games op uw event?
Het event ‘Gamen met je Sesamstraat vrienden!’ bestaat uit 8 speciaal ontwikkelde, kindvriendelijke units met beeldschermen op kinderhoogte, WII-consoles, controllers, DSI-XL console en een leuke Sesamstraat decorwand. Sesamstraat heeft een groot assortiment aan actieve en educatieve spelletjes voor de kinderen voor zowel Nintendo DS als WII.  Al spelend leren over gezonde leefgewoonten waaronder lichamelijke oefening, goede voeding, hygiëne, rust en ontspanning met al je favoriete Sesamstraat sterren. Voor de WII afstandsbediening is een speciale Sesamstraat cover gemaakt die er uitziet als Grover. Deze verbergt de onnodige toetsen waardoor het voor het kind makkelijker is om de controller vast te houden en te bedienen. Zo kunnen ook de allerkleinste meespelen.   Bij het event ‘Gamen met je Sesamstraat vrienden!’ wordt meegeleverd: • 8x kindvriendelijke game unit • 1 x console met 6 x DSI-XL •  • Geluid voor achtergrondmuziek •  Sesamstraat decorwand op truss •  • Nieuwste Sesamstraat games met de originele Sesamstraat stemmen •  • Begeleiding •

Irene Moors

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Irene Moors is geboren op 18 juni 1967 in Alkmaar en is moeder van Rosalie (’98) en Tijn (’02). Na de Havo, een opleiding tot medisch secretaresse en het behalen van het diploma NIMA-A belandde Irene Moors op de marketingafdeling van het weekblad Donald Duck. In 1988 werd zij 'ondekt' door de NCRV, waar zij het televisie-programma 'Dit is Disney' ging presenteren. In 1989 is Irene bij RTL 4 terecht gekomen, waar zij het kinder-programma Telekids gestalte heeft gegeven. Na vier jaar het programma alleen te hebben gepresenteerd, kreeg Irene gezelschap van Carlo Boszhard. Al gauw bleken Carlo en Irene een perfect presentatieduo te zijn en sinds die tijd worden Carlo en Irene in één adem genoemd. Door het neerzetten van komische typetjes in o.a. 'Pittige Tijden' was Telekids niet alleen populair bij kinderen, maar ook bij studenten en volwassenen. In 1996 zijn Irene en Carlo vereeuwigd als wassenbeeld bij Madame Tussaud in Amsterdam. Ze zijn daar nog steeds te bewonderen. In 1997 ontvingen zij De Margiet Kinder TV Prijs. Een publieksprijs voor het beste kinderprogramma. Irene heeft samen met Carlo voor Telekids vier films gemaakt, te weten: Het Geheim van de Zonnesteen (1996), De Parel van de Woestijn (1997), De Vloek van Griebelstein (1998) en Het Monster van Toth (1999). In navolging van het succes van Telekids presenteerde Irene met Carlo als eerste in Nederland een popconcert speciaal voor kinderen. Zo was er in 1997 het Pittig Popconcert vanuit een uitverkochte Jaarbeurs in Utrecht en in 1999 en 2000 vanuit een uitverkocht Ahoy in Rotterdam. Irene heeft Telekids, na een succesvolle periode van 10 jaar, op 2 oktober 1999 samen met Carlo afgesloten.  

Ivan

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Ivan
From Russia with Love!   Ivan is de grote winnaar van het eerste seizoen van de RTL5 hit serie So You Think You Can Dance. Dat leverde hem, naast deze fantastische titel, meteen een solo performance op in de succesvolle musical Footloose!   Ivan is al vanaf jonge leeftijd bezig met dans en behaalde in zijn geboorteland Wit-Rusland en later in zijn huidige thuisland België vele overwinningen in de latin/ballroom stijl. In SYTYCD kreeg hij de uitgelezen kans om zijn diversiteit in dans op het podium te showcasen.     Dans is niet Ivan’s enige talent, hij is ook een goede rapper! Begin oktober brengt hij zijn eerste single ‘Girl Why’ uit! Een combinatie van spetterende dans en swingende up tempo nummers zijn gegarandeerd bij de optredens van Ivan!