Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Haidy's limbo & fire show

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Haidy's limbo & fire show
Puur Zuid-Amerikaans, vurig Spaans, opzwepend Afrikaans Exotische brunettes verzekeren u van een adembenemende show. Zet u schrap voor limbo van de bovenste plank, samba, swingender dan ooit en Afrikaanse dans, recht uit het hartje van de Serengeti. De vuuract zorgt ervoor dat het een onvergetelijk, spetterend geheel wordt! Deze dames swingen de pan uit. De temperatuur gaat ongetwijfeld de hoogte in!!! U waant zich in Rio de Janeiro, droomt van een safari in Tanzania en fantaseert over avontuurlijk reizen naar verre eilanden. Maar veel tijd om weg te dromen is er niet. How low can you go!?! Tijd om te bewijzen hoe lenig u wel kan zijn! Er zijn diverse shows mogelijk: Limbo, samba en Afrikaanse dans

Herauten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
HERAUTEN DUO boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comHet Nederlands  “Herauten Trompet Duo”. Krijg het gevoel uit de riddertijd en geniet van de mooie klanken van het Nederlands Herauten trompet Duo.In Stijlvolle herautenkostuums kan dit duo zowel Korte Optredens als uitgebreide optredens verzorgen.Dit duo wordt veelal gevraagd bij openingen van grote feesten/en in kastelen met veel trompetgeschal en aankondigingen Ook te boeken met gewone trompetten, bij b.v. kerkdiensten van trouwerijen en noem maar op.De volgende mogelijkheden: Optochten (op een kar / auto / ect)ConcoursenBloemencorso'sMiddeleeuws FeestenBeurzenBruiloftenHistorische festivalsShowsHuldigingenFeesten & partijenParadesKerstmarktenPrijsuitreikingenNieuw 1 Trompettist en Gitaar/troubadour  ideaal voor bruiloften en/of ontvangst gasten van uw concert/evenement.HERAUTEN DUO is te vinden via;HERAUTEN DUO regelen, HERAUTEN DUO arrangeren, HERAUTEN DUO huren, HERAUTEN DUO boeken, HERAUTEN DUO  informatie, HERAUTEN DUO biografie, HERAUTEN DUO boekingsburo, HERAUTEN DUO boekingsbureau, HERAUTEN DUO artiestenbureau, HERAUTEN DUO prijzen, HERAUTEN DUO inhuren, HERAUTEN DUO offerte, HERAUTEN DUO bookings, HERAUTEN DUO boekingskantoor, HERAUTEN DUO boekingen, HERAUTEN DUO kosten.HERAUTEN DUO boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B) 

HET KOFFERTJE

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
HET KOFFERTJE
sAnderhalf uur non-stop lachen en verbazing. Dát is de intieme oneman cabaretshow “Het Koffertje” van Hans Kazàn. Met veel humor vertelt hij waar gebeurde anekdotes en schudt ondertussen schijnbaar moeiteloos en in hoog tempo de meest verbluffende acts uit zijn mouw. Al meer dan een kwart eeuw staat Hans aan de top in de wonderlijke wereld van de illusie. Pure goochelkunst, prachtige verhalen en véél humor maken “Het Koffertje” tot een van de origineelste cabaretprogramma´s in het theater.

Het Zandkasteel

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Het Zandkasteel
Toto, prinses Sassa en koning Koos wonen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij slapen, spelen, dansen en eten daar en beleven vele avonturen. Toto, prinses Sassa en Koning Koos hebben alledrie rood haar en dezelfde grote neuzen. Als ze zand in hun neus krijgen, dansen ze de neuskriebeldans. Deze dans nodigt de peuter uit mee te bewegen. Het Zandkasteel moet kinderen vooral aanzetten tot spel. Spelen is het leren ontdekken van de wereld om hen heen. Het Zandkasteel ziet het televisiekijken niet als geïsoleerde activiteit, maar wil juist aanzetten tot het uitdiepen van een bepaald thema.

Hopla

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hopla
Hopla is een lief konijn. Elke dag wordt hij lachend wakker. Hopla is een vriend van iedereen. Hij vindt het leuk om een boek te lezen, een spelletje te spelen of naar een DVD te kijken. Maar het allerliefst gaat Hopla met zijn vriendjes op avontuur. Hopla is er voor alle leeftijden van baby tot 5 jaar. Door de frisse kleuren en leuke vormen beleven reeds de allerkleinsten veel plezier aan Hopla.

Hout en Hout

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Hout & Hout zijn twee maskerpersonages die helemaal van duurzaam hout gemaakt (lijken te) zijn. Niet alleen hun gezichten, maar ook het haar, hun kleding etc. Ze zijn uitgerust met zonnepanelen en een windmolen die zorgen ervoor dat hun piepende en krakende ledenmaten in beweging gebracht kunnen worden. Met hun eco-mobiel en andere groene items zijn ze onderweg in hun eigen duurzame wereld. Hout en Hout animatie act is inzetbaar voor zowel bedrijfsevenemente, openingen en openbare gelegenheden. Een duurzame act met humor.