Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 2 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1)

Fakir Norbert

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fakir Norbert
Op het ritme van sfeervolle arabische muziek wordt het publiek getrakteerd op een aantal wonderbaarlijke staaltjes van oosterse meditatie. Deze korte maar krachtige show wordt opgeluisterd door vuurspugen, het springen in glasscherven en een authentiek spijkerbed. De innerlijke kracht van de Fakir wordt verder gedemonstreerd door onder andere ijzer te buigen, een spijker met de hand in een stuk hout te slaan en door een pijl te breken op het 'zachte' gedeelte van de nek. Een show die iedereen weer keer op keer versteld zal doen staan, en waarover nog lang nagepraat zal worden.

Fietspieten

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fietspieten
  Deze acrobatische zwarte pieten halen doldwaze capriolen uit op hun éénwielers of BMX-fiets.  

Fifi

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fifi
Het vergeet-me-nietje Fifi is in Nederland nog niet zo bekend. Maar als het aan haar ligt, komt daar snel verandering in. Al maandenlang is Fifi en haar Bloemenvriendjes de meest succesvolle pre-school TV-serie in Engeland en Australië. Nu is het de beurt aan Nederland. Ook hier zal ze de harten van jong en oud snel veroveren. Sinds kort zijn haar avontuurtjes bij Nickelodeon op TV te zien. Ook prijken Fifi en haar bloemenvriendjes inmiddels op tassen, kleding, boekjes, speelgoed en meer... Omdat ze altijd enthousiast en positief is en bovendien iedereen opvrolijkt heeft Fifi heel veel bloemen- en dierenvriendjes zoals; het viooltje Violet, Sleutelbloem, Klaproos, Tante Tulp, Pip het kruisbessenmannetje, Steker de wesp, bij Bombus, slak Slakkie, Mo, Poppie en Pinnetje het spinnetje.   Ze is ook heel avontuurlijk ingesteld. Ze is altijd bezig. Zo is ze bijvoorbeeld gek op tuinieren en ze bakt de lekkerste koekjes.

FilmGastenboek

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Filmgastenboek boeken is een filmspektakel, blijvende herinnering en fraai decor op uw evenement.   Het filmgastenboek is een mega-grote 8 mm camera is alleen al een decoratief spektakel in de feestruimte. De grote spoelen draaien en live-beelden of foto’s worden door het apparaat geprojecteerd. Gasten worden tijdens een evenement door de ‘regisseur’ uitgenodigd in de projector (filmgastenboek) een filmpje op te nemen. Ze bepalen zelf wanneer ze starten en stoppen door het regisseur-bordje te gebruiken dat binnen op een statiefje staat. Wanneer het groepje groter is dan 3 personen wordt het luik achter opengemaakt, zodat ze  toch allemaal in beeld zijn. De dvd-reacties worden achter elkaar gemonteerd en binnen een week naar de opdrachtgever gestuurd. BELANGRIJK: De projector (filmgastenboek) is 2,70m hoog wanneer hij is opgesteld. Het FilmGastenboek moet op een plek staan waar zo min mogelijk omgevingsgeluid is. Dit vanwege de geluidsopnamen. De gasten moet duidelijk zijn wat van ze verwacht wordt. Werkt het beste bij bruiloften, afscheidrecepties…., waar de gasten een persoonlijk woordje kunnen richten.   Extra mogelijkheden: Er kunnen ook foto’s worden gemaakt in de projector. Deze worden aan de gasten  meegegeven als bedankje. Dit stimuleert ook de gasten iets in te spreken.  Dvd met alle reacties wordt aangeboden in een filmblik.   ITB entertainment biedt meerdere fotografie en film suggesties. Bekijk onder andere het fotogastenboek, surpriseshoot, voetbal fotoshoot, mobishoot, filmgastenboek, glamourshoot, de klik-klak-slak, bedrijfsfilm, fotograaf en prentbox. Wij maken graag een voorstel op maat.  

Forever Friends

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Forever Friends
A bear for all reasons... De Forever Friends-beer is in 1987 bedacht door de Engelse tekenares Deborah Jones. De schattige beer werd wereldberoemd door de kaarten die het Engelse bedrijf Hallmark uitbrengt. De kaarten verschijnen in meer dan 40 landen, in meer dan 15 talen. Er zijn inmiddels meer dan 650 miljoen kaarten verkocht!   De beertjes zijn niet alleen op de kaarten te zien. Er zijn heel veel andere leuke producten van Forever Friends te koop. Onder- en nachtmode, schoolspullen, fotolijstjes, mokken, natuurlijk de schattige knuffelbeertjes en nog veel meer. En nu bestaat ook de mogelijkheid voor u en uw kinderen om de Forever Friends-beer in het echt te ontmoeten en te knuffelen! Tijdens deze Meet&Greet kunnen u en uw kinderen op verzoek gefotografeerd worden met deze levensgrote knuffelbeer, zodat u een blijvende herinnering aan deze ontmoeting overhoudt.

FOTO ACT

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  Foto Act boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Met de mobiele foto-act kijken uw gasten even door de ogen van een ander en werpen ze een verrassende blik op zichzelf.   Gekleed in een prachtig, kleurrijk kostuum begeeft de actrice zich tussen het publiek. Opgewekt biedt zij uw gasten de mogelijkheid de wereld door de ogen van een ander bekijken om zo een frisse kijk op zichzelf te krijgen. Zij worden vervolgens  uitgenodigd een keuze te maken uit de verschillende 3-dimensionale brillen met ogen op stokjes. Elke bril bevat een ander paar ogen met aan elke kant ook weer een andere blik. Door met deze brillen voor de camera te poseren ontstaan niet alleen hilarische portretten, maar ook komische taferelen voor de omstanders.   De brillen zijn niet de enige mogelijkheden. Ook is er de foto act met spreekballonnen, gekke monden etc.   De foto’s worden ter plekke voorzien van een full color fotoframe, desgewenst bedrukt met uw (commerciële)boodschap en als theatraal aandenken aan uw evenement aan de geportretteerden overhandigd.   Foto act is een verrassende foto animatie op maat met een blijvende herinnering!   Foto Act is te vinden via; Foto Act regelen, Foto Act arrangeren, Foto Act huren, Foto Act boeken, Foto Act informatie, Foto Act biografie, Foto Act boekingsburo, Foto Act boekingsbureau, Foto Act artiestenbureau, Foto Act prijzen, Foto Act inhuren, Foto Act offerte, Foto Act bookings, Foto Act boekingskantoor, Foto Act boekingen, Foto Act kosten.   Foto Act boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)    

Fred Flint

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
      Fred Flint is een professionele goochelaar die al meer dan vijfentwintig jaar actief is in de wereld van illusie. Zij specialiteit is met de kleinste voorwerpen de grootste trucs uithalen. Zijn favorieten zijn munten, kaarten en balletjes. Met een handomdraai weet hij een ieder op het verkeerde been te zetten. Fred maakt al jaren deel uit van de Nederlandse Magische Unie waarbij ze elkaar verrassen met de nieuwste trucs. Een grap, truc en gezelligheid zijn de steekwoorden van deze professionele goochelaar. Fred is geschikt voor een zeer breed publiek, van jong tot oud. Fred Flint kunt u ook boeken voor een workshop. De volgende goochelaars verzorgen onder andere een magische  workshop Fred Flint, Bart Juwett of Enteny. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en bel 073-6440773 of info@itb-entertainment.com

Fred Flintstone

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Fred Flintstone
De Flintstones is een van de meest succesvolle tekenfilmseries aller tijden. De serie is gecreëerd door het duo Hanna-Barbera en draaide zes seizoenen, van 1960 tot 1966, op de Amerikaanse televisiezender ABC. De meeste karakters zijn bedacht door Ed Benedict. De televisieserie werd, evenals het Nederlandse Toen was geluk heel gewoon, gebaseerd op de sitcom The Honeymooners. De serie is, met The Simpsons, een van de weinige tekenfilmseries die tijdens prime-time werd uitgezonden.   De serie speelt zich af in Bedrock, een fictieve stad in de Steentijd. Hierin leven uitgestorven dieren als mammoeten, dinosauriërs, pterosauriërs, sabeltandtijgers en dodo's samen met holbewoners. Daarbij ging men eraan voorbij dat, behalve de mammoet en de dodo, deze dieren allang uitgestorven waren toen de mens op aarde verscheen. Het bijzondere van de serie is, dat allerlei aspecten die normaal waren in het Amerika van de jaren '60, maar volledig onbekend zijn in de prehistorie (denk aan televisie, auto, platenspeler, bowlingbaan, buitenwijk), in de fictieve wereld van de Flintstones wél voorkwamen. Om de zaken een prehistorisch uiterlijk te geven, werden materialen als steen, hout en dierenvellen gebruikt. Een auto werd aangedreven met de voeten. Vaak maakte de technologie ook gebruik van dieren: een mammoet was door zijn slurf de waterkraan, de naald van de platenspeler was de snavel van een vogel, en een Brontosaurus diende als bus of graafmachine. De hoofdpersoon in de serie is Fred Flintstone. Hij eet veel, schreeuwt vaak, is bot en arrogant, maar heeft een hart van goud. Zijn vrouw is Wilma Flintstone. Zij wonen samen met hun 'hond' Dino naast hun beste vrienden, Barney en Betty Rubble. Fred werkt als 'bronto crane operator' (bronto-kraanwerker) in een steengroeve voor Mr. Slate. In een later seizoen kregen de twee koppels kinderen, Pebbles Flintstone en Bamm Bamm Rubble. In 1994 werd er een op de serie gebaseerde live-action movie uitgebracht, the Flintstones, en in 2000 kwam er een prequel van die film uit, The Flintstones In Viva Rock Vegas.

Frederiko

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Frederiko
Met enorme vakkennis, door ruim dertig jaar ervaring in de meest uiteen lopende creaties is FREDERICO een meer dan veelzijdig artiest te noemen. Hij weet als goochelaar het publiek te boeien. Hij won het Grand Diplome D’Honneur, op het wereld-goochel-congres te Barcelona. Hij ontwikkelde zich van goochelaar tot jongleur, clown, dresseur en presentator; hetgeen nu prachtig van toepassing komt bij zijn vele optredens op internationaal niveau; voor iedere leeftijdsgroep en alle pluimages. Als mimespeler mag FREDERICO niet ontbreken op uw beurs, feestelijke opening, braderie of bruiloft. Mobiele acts zoals schaduwlopen, robotact, ballonmodelleren, grappige typetjes of wat u ook maar wenst te zien tovert hij uit één van de vele hoeden...die FREDERICO in zijn koffers heeft.. En wilt u uw gasten op ludieke wijze ontvangen!!?? Dan is weet Frederico met zijn stilstaande entree’pop’ act uw gasten zeker te verbazen. Tevens kan Frederico tijdens de avond een optreden verzorgen als ‘Magic Bartender’ waarbij hij de kunst van het jongleren en goochelen combineert in een flitsende Ober-act van ca. 30 min.

Froukje de Both

Photo Video Audio
Price: 
€2500 — €5000
Froukje de Both

Pagina's