Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1) | 5 (1)

EK/WK Action Painting

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Action Painting boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Udo Filin; Een artiest met een ongekende creativiteit. Tijdens uw evenement zal hij een mega schilderij maken van bijvoorbeeld het Nederlands Elftal. Eventueel voorzien van een persoonlijk tintje. Uw bedrijfslogo, het logo van uw verengiging of i.d. Natuurlijk mag ook iedere gast zijn/haar naam op het doek zetten. Het doek wordt jullie uiteraard aangeboden! Udo beschikt over de gave om met twee handen tegelijkertijd te airbrushen. Tevens is het mogelijk om het geheel te schilderen tijdens een dynamische show op spetterende muziek. Een herinnering aan wat wellicht wel een heel bijzonder EK gaat worden. Action Painting is te vinden via; Action Painting regelen, Action Painting arrangeren, Action Painting huren, Action Painting boeken, Action Painting informatie, Action Painting biografie, Action Painting boekingsburo, Action Painting boekingsbureau, Action Painting artiestenbureau, Action Painting prijzen, Action Painting inhuren, Action Painting offerte, Action Painting bookings, Action Painting boekingskantoor, Action Painting boekingen, Action Painting kosten. Action Painting boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)    

Elevator Pitch

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Elevator Piych boeken? Bel naar ITB entertainment group voor een vrijblijvende offerte. De Elevator Pitch is een uniek concept waarbij wij een lift plaatsen op uw lokatie! De Elevatot Pich is een opnamecabine in de vorm van een stijlvolle lift. De aanwezigen wordt de mogelijheid geboden om in een discrete omgeving een pitch te verzorgen. Bezoekers beplaen zelf wanneer de opname start en stopt door op de lift-knop te drukken. De deuren van de lift sluiten automatisch, verlichting gaat aan en de `verdiepingsteller’ geeft aan hoeveel seconden U bezig bent. De filmpjes worden online geplaatst, echter zijn alleen zichtbaar als u onze inlogcode heeft ontvangen. Uiteraard kunnen de filmpjes ook digitaal aangeleverd worden. Als extra optie kunnen we de de lift aanpassen aan de huisstijl van U! De ledverlichting in het plafond kunnen we aanpassen aan uw huisttijl kleuren en o het scherm boven de entree kunnen we desgewenst uw logo of boodschap plaatsen.REACTIES:Optreden 31 maart in MaastrichtBas de Koning: "Nou, die lift sloeg dus wel in. Het gesprek van de dag. Mensen die hem kwamen fotograferen, selfie’s….uiteindelijk is hij niet bizar veel gebruikt maar de rumour around the brand was er zeker. De pay off: “Het NIFP biedt verdieping en jij mag bepalen welke” sloeg aan." - - -  Elevator Pitch boeken kan online via info@itb-entertainment.com of bel naar 073-6440773 (NL) of 014-439496 (B) Elevator pitch is te vinden via; Elevator pitch regelen, Elevator pitch arrangeren, Elevator pitch huren, Elevator pitch boeken, Elevator pitch informatie, Elevator pitch biografie, Elevator pitch boekingsburo, Elevator pitch boekingsbureau, Elevator pitch artiestenbureau, Elevator pitch prijzen, Elevator pitch inhuren, Elevator pitch offerte, Elevator pitch bookings, Elevator pitch boekingskantoor, Elevator pitch boekingen, Elevator pitch kosten.

Elfen en Eenhoorns

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
ELFEN & EENHOORNS boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comMeesters van het licht. Het Lantaarnvolk kent zijn oorsprong in het historische vak van lantaarnaanstekers. Na de komst van de gloeilamp is dit baantje snel verloren gegaan, maar enkele uitslovers hebben zich verenigd. Het Lantaarnvolk is altijd in de weer en is bezig bij voorkeur in het donker. Licht maken is tenslotte geen kinderspel maar een voorname taak.Het gezelschap heeft een geheel eigen leefwijze welke - hilarisch genoeg - niets met efficiëntie te maken heeft. Met hun lichtkaravaan gaan zij van plek tot plek voor het fabriceren van licht. Gaat er al een lampje branden?ELFEN & EENHOORNS is te vinden via;ELFEN & EENHOORNS regelen, ELFEN & EENHOORNS arrangeren, ELFEN & EENHOORNS huren, ELFEN & EENHOORNS boeken, ELFEN & EENHOORNS  informatie, ELFEN & EENHOORNS biografie, ELFEN & EENHOORNS boekingsburo, ELFEN & EENHOORNS boekingsbureau, ELFEN & EENHOORNS artiestenbureau, ELFEN & EENHOORNS prijzen, ELFEN & EENHOORNS inhuren, ELFEN & EENHOORNS offerte, ELFEN & EENHOORNS bookings, ELFEN & EENHOORNS boekingskantoor, ELFEN & EENHOORNS boekingen, ELFEN & EENHOORNS kosten.ELFEN & EENHOORNS boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Elmo

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Elmo
Elmo, natuurlijk bekend van Sesamstraat waar hij de harten van de kijkers al snel voor zich wist te winnen. Mede door zijn liefde voor spelletjes, dansen, en plezier zijn veel kinderen, maar ook behoorlijk wat ouders gek op Elmo.   Altijd bezig en altijd druk, maar voor een Meet & Greet heeft Elmo altijd wel een gaatje in zijn agenda.

Elvis Tribute

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
  "INSPIRED BY THE KING" is de titel van het thema waarmee Frank meer dan 20 jaar inmiddels met succes LIVE de nationale & internationale podia betreedt. Het mag gezegd worden, Frank Anthony weet als geen ander hoe bijzonder het is om een succesvol Tribute te geven aan Elvis Presley. Frank staat bekend als Nederlands beste Elvis imitator. Als sound- & look-a-like verscheen Frank o.a. in het televisie programma van Ivo Niehe, "Catherine" - RTL4, Ushi & van Dijk - SBS6 en maar liefst 3x in de T.V. commercial van Holland Casino.   Frank is de enige Elvis imitator wereldwijd die samen met JXL de hitsingle van het jaar 2002 -‘A Little Less Conversation’- ten gehore bracht in het programma Stenders Vroeg, Radio3 FM. Naar aanleiding van de 25-ste sterfdag van The King, 16 augustus 2002, werd er een speciaal concert gegeven tijdens het LOWLANDS festival.   Voorafgaande aan zijn theater tour langs meer dan 20 Nederlandse theaters in 2003/2004 gaf hij opnieuw act de presente op het prestieuze LOWLANDS festival 2003. 35 jaar na dato, 28 maart 2008, bracht Frank samen met het Benny's Big Show Orchestra "The Ultimate Tribute" aan Elvis' "ALOHA FROM HAWAII" concert.  

Enteny & Hypnose

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Enteny & Hypnose
Enteny heeft door zijn liefde voor computers en filosofie er toe gebracht om een concept uit te werken om een ieder te ervaren wat “vrijheid”is. Dit wil zeggen, is de mens wel zo vrij als wij denken en kunnen wij onze keuzes die wij maken rechtvaardigen uit een vrije wil of zijn wij steeds onderheven aan suggesties van buiten af ??? Is de mens een soort computer die afhankelijk is van instructies en zijn wij ook aan bepaalde regels gebonden??? Enteny laat u via hypnose ervaren wat eventueel het effect van een Matrix is op de menselijke psyche en laat u ervaren in hoeverre u zelf vrij bent of denkt te zijn. U zult magnetische velden ervaren, delete een format van uw harde schijf (geheugen), uploaden en downloaden van gegevens, kortom alles wat in de Matrix als waar wordt gezien, zult u als waar ervaren. Dit alles onder begeleiding van een professionele hypno-specialist. Tijdens deze interactieve show, met muziek zullen de gasten getuigen zijn van zuivere hypnose technieken. In deze show wordt dan ook gebruik gemaakt van vrijwilligers uit het publiek. Deze show kenmerkt zich doordat het vele vooroordelen wegwerkt m.b.t. hypnose en door het ethische aspect wat Enteny hoog in het vaandel houdt heeft iedereen er ook een prettig, maar vooral een wonderlijk gevoel bij.

Enteny & Mentalisme

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Mentalisme is het uitgangspunt in de filosofie dat (de structuur van) het denken of de geest bepaalt wat de werkelijkheid is en dat de wereld alleen een werkelijkheid is voor en als ervaring van het bewustzijn. Ofwel Mentalisme is een discipline die zich bezig houdt met het mentale aspect van de mens. Experimenten met het publiek, die zich continu de vraag zullen stellen of wat zij zien en voelen een illusie is of dat er werkelijk buitengewone vaardigheden in het spel zijn. Middelen zoals gedachtelezen, voorspellen, mathematische principes en manipulatie zullen aanbod komen.Zo zal er een nieuwe kijk op de Mona Lisa gevormd worden. Gedachten lezen door middel van psychologische inzichten (telepathie testen). Een demonstratie van toeval of keuze. Eén ding is zeker, na het zien en meemaken van deze experimenten zult u zich kritisch afvragen; illusie of de werkelijkheid. Zowel een podium act als mobiel aan tafels. Bij een podium act dient een geluidsinstallatie aanwezig te zijn. Ook is mentalimse zeer geschikt om bedrijfsprocessen of andere bussiness events te ondersteunen. Maatwerk is in dit genre dan ook mogelijk!! Enteny kunt u ook boeken voor een workshop. De volgende goochelaars verzorgen onder andere een magische  workshop Fred Flint, Bart Juwett of Enteny. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden en bel 073-6440773 of info@itb-entertainment.com

Enteny - close up magic

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Enteny laat u op een unieke manier kennis maken met digitale magie.  Met een passie voor de strak ontworpen ‘must have gadgets’ zoekt hij de grenzen m.b.v. de nieuwste technologieën.  Gewapend met I-Pad, I-Pod & I-Phone creëert hij voor iedereen een virtuele speelplaats. Laat je inspireren door zijn supersnelle en indrukwekkende manier van magische en moderne visualisaties via SMS/What’s app, I-Tunes, Google en een combinatie te maken met het wereldwijd bekende sociaal netwerk Facebook waar hij een eigen Friendbook voor heeft gecreëerd.  Zelfs de liefhebbers met maar een korte aandachtsboog kan deze ‘Multitaskende’ I-Magician met krachtige en visuele toevoegingen van Youtube films en zelfs het razend populaire spelletjes zoals 'Angry Birds' blijven boeien.U zult versteld staan van zijn handigheid, helderziende blik, de magische momenten en de interactie !