Entertainment | ITB Entertainment Group BV 073-6440773 | 020-4970391

Entertainment

' (1) | ' (1) | ' (1) | ( (1) | 3 (1) | 3 (1) | 3 (1) | 4 (1) | 4 (1) | 5 (1)

Ballonkarikaturist

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
De Ballonnen Karikaturist boekt u nu bij ITB Entertainment! Bel 073-6440773 of 020-4970391 en voor België 014-439496 of mail naar info@itb-entertainment.com U hebt er vast al wel eens één bezig gezien? Een karikaturist of een ballonnenkunstenaar! www.ballonkarikaturist.nl/   Met pen en papier portretteren ze mensen met een kwinkslag. Of vliegensvlug draaien zij een hondje of een bloemetje van ballonen in elkaar   Eddy maakt ook karikaturen maar hij maakt ze met latex! Zelden zal je mensen zo geboeid, verrast, verbaast of verwonderd zien kijken. Het maken van de karikatuur op zich zorgt reeds voor de nodige hilariteit.   Een act die op ieder evenement de nodige ambiance brengt!   Ballonnen Karikaturist is te vinden via; Ballonnen Karikaturist regelen, Ballonnen Karikaturist arrangeren, Ballonnen Karikaturist huren, Ballonnen Karikaturist boeken, Ballonnen Karikaturist  informatie, Ballonnen Karikaturist biografie, Ballonnen Karikaturist boekingsburo, Ballonnen Karikaturist boekingsbureau, Ballonnen Karikaturist artiestenbureau, Ballonnen Karikaturist prijzen, Ballonnen Karikaturist inhuren, Ballonnen Karikaturist offerte, Ballonnen Karikaturist bookings, Ballonnen Karikaturist boekingskantoor, Ballonnen Karikaturist boekingen, Ballonnen Karikaturist kosten.   Ballonnen Karikaturist boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via  email: info@itb-entertainment.com  tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL)  tel: 014-1439496 (B)    

Ballonkarikaturiste

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BALLONNENKARIKATURISTE boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com Ballonkarikaturen boeken is nieuw, origineel en verrassend!In een handomdraai wordt een ballonkarikatuur gemaakt van u of uw gasten. De ballonnen zijn zeer goed te vormen en geven daarom een vrolijke en met luchtgevulde vergelijking van de persoon. Humor, verrassend en lijkend; ballonkarikaturen op uw feest!Leuk voor jong en oud!!BALLONNENKARIKATURISTE is te vinden via;BALLONNENKARIKATURISTE regelen, BALLONNENKARIKATURISTE arrangeren, BALLONNENKARIKATURISTE huren, BALLONNENKARIKATURISTE boeken, BALLONNENKARIKATURISTE  informatie, BALLONNENKARIKATURISTE biografie, BALLONNENKARIKATURISTE boekingsburo, BALLONNENKARIKATURISTE boekingsbureau, BALLONNENKARIKATURISTE artiestenbureau, BALLONNENKARIKATURISTE prijzen, BALLONNENKARIKATURISTE inhuren, BALLONNENKARIKATURISTE offerte, BALLONNENKARIKATURISTE bookings, BALLONNENKARIKATURISTE boekingskantoor, BALLONNENKARIKATURISTE boekingen, BALLONNENKARIKATURISTE kosten.BALLONNENKARIKATURISTE boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Ballonkariktuur

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Ballonkarikaturen boeken is nieuw, origineel en verrassend! In een handomdraai wordt een ballonkarituur gemaakt van u of uw gasten. De ballonnen zijn zeer goed te vormen en geven daarom een vrolijke en met luchtgevulde verglijking van de persoon. Humor, verrassend en lijkend; ballonkarikuren op uw feest! Mocht u op zoek zijn naar een goed alternatief voor de ballonkarikaturist bekijk dan ook de biografie van Leonardo, Ballonkarikaturist of Waxhands. Ook blijft een casino op lokatie een groot succes op elk feest. Leonardo boeken kunt u online doen via info@itb-entertainment.com of bel naar 073-6440773. Ballonkarituren is te vinden via; Ballonkarituren regelen, Ballonkarituren arrangeren, Ballonkarituren huren, Ballonkarituren boeken, Ballonkarituren informatie, Ballonkarituren biografie, Ballonkarituren boekingsburo, Ballonkarituren boekingsbureau, Ballonkarituren artiestenbureau, Ballonkarituren prijzen, Ballonkarituren inhuren, Ballonkarituren offerte, Ballonkarituren bookings, Ballonkarituren boekingskantoor, Ballonkarituren boekingen, Ballonkarituren kosten.

Bamboo Bears

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bamboo Bears
Een tekenfilmserie van eigen bodem, bedacht door Sicco Kingma. De hoofdfiguren zijn de rode panda Bamboo-Lee, het bamboerat-meisje Dah-Lin en Slo-Lee de reuzenpanda. Samen met de geleerde rat Know-How en de vriendelijke vliegende draak Ai-Ai bestrijden zij het kwaad. Het thema van de serie als geheel is milieu en dierenwelzijn. In de zijlijnen is de serie ook wel een beetje educatief, maar de hoofdmoot wordt toch wel gevormd door de avonturen van de hoofdpersonages. De wereld waarin zich deze serie afspeelt lijkt precies op de onze, alleen wordt ze bevolkt door rechtoplopende en aangeklede ratten in plaats van mensen. De 'dieren', aan de andere kant, leven in de natuur, op vier poten zoals in onze wereld. Gelukkig kunnen ze praten, zodat onze helden zich verstaanbaar kunnen maken. Het kwaad wordt gerepres enteerd door de multinational Ratco, geleid door de niets ontziende en immer in sigarenrook gehulde Ratta Leone.

Bandenwisselspel

Photo Video Audio
Price: 
€1250 — €2500
Speciaal voor teambuilding events. Hierbij worden er banden gewisseld op een F1 auto. Actief, spannend en spectaculair. Incl alle extra technische materiaal. Dit programma is naar wens verder uit te breiden met race simulatoren, showcars, grid girl's etc.   Bent u op zoek naar een ander race programma op maat? Kijk dan verder bij race programma, rijden in een ferrari, karten op lokatie of wat dacht u van Moov Grand Prix? Kortom er is altijd een race programma aan uw wensen aan te passen! Bandenwissel boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via 073.644.0773 (NL) | 020.497.0391 (NL) | 014.143.9496 (B)   Bandenwissel is te vinden via; Bandenwissel regelen, Bandenwissel arrangeren, Bandenwissel huren, Bandenwissel boeken, Bandenwissel informatie, Bandenwissel biografie, Bandenwissel boekingsburo, Bandenwissel boekingsbureau, Bandenwissel artiestenbureau, Bandenwissel prijzen, Bandenwissel inhuren, Bandenwissel offerte, Bandenwissel bookings, Bandenwissel boekingskantoor, Bandenwissel   boekingen, Bandenwissel kosten.

Barbier van Haar en Ziel

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.comDe Barbier scheert zoals onze overgrootvaders het deden. Klassiek met een open scheermes, (een scheermes dat op leren banden gescherpt wordt) en een kwast van het fijnst haar wat te vinden is en een superzachte zeep. Barbier is een zeer oud beroep dat bij de Egyptenaren al in hoog aanzien stond. De naam is afgeleid van het Latijnse barba dat baard betekent.‘Als Barbier ben ik geen kapper maar barbier van haren en ziel.’ Zijn specialisme is het scheren op authentieke wijze. Werkelijk uniek is de mobiele salon met zijn antieke inrichting, scheerstoel en vlijmscherpe antieke messen, de oudste stammen van rond 1840. Zijn manier van werken doet het meest denken aan die van de Italiaanse traditionele barbiers, de beste ter wereld.Een scheerbeurt van de Barbier begint met een gezichtsmassage met “Pre Barba” om de huid zacht en fris te maken, hierna volgt de warme handdoek deze ontspant de huid en maakt de baardharen zacht. Dan volgt het inkwasten met een scheercrème passend bij het huidtype van de klant. Dit kan zowel een Engelse als Italiaanse crème zijn maar altijd een topproduct.Na het uitscheren volgt wederom een gezichtsmassage met een verkoelende crème of een milde Italiaanse of Zwitserse klassieke aftershave. Acterend als Barbier neemt hij het publiek weer mee terug in de tijd en bezorgt hij hen behalve een gladde kin, een fantastische rustgevende en verzorgende ervaring.BARBIER VAN HAAR EN ZIEL is te vinden via;BARBIER VAN HAAR EN ZIEL regelen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL arrangeren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL huren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL  informatie, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL biografie, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingsburo, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingsbureau, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL artiestenbureau, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL prijzen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL inhuren, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL offerte, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL bookings, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingskantoor, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boekingen, BARBIER VAN HAAR EN ZIEL kosten.BARBIER VAN HAAR EN ZIEL boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via email: info@itb-entertainment.com tel: 073-6440773 / 020-4970391 (NL) tel: 014-1439496 (B)

Bart en Bertus

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bart en Bertus  boeken voor uw feest of evenement doet u eenvoudig online via info@itb-entertainment.com   Eén … nou ja… twee raskomieken op 1 podium. Buikspreker Bart Juwett presenteert een verrassende buikspreekact samen met Bertus. Een snel, afwisselende act met diverse maatwerk mogelijkheden. De buikspreekact is geschikt voor zowel jong als oud en kan in diverse hoedanigheden worden gepresenteerd. Kijk ook op www.bartenbertus.nl   Bart en Bertus  is te vinden via; Bart en Bertus  regelen, Bart en Bertus  arrangeren, Bart en Bertus  huren, Bart en Bertus  boeken, Bart en Bertus informatie, Bart en Bertus  biografie, Bart en Bertus  boekingsburo, Bart en Bertus  boekingsbureau, Bart en Bertus  artiestenbureau, Bart en Bertus prijzen, Bart en Bertus inhuren, Bart en Bertus offerte, Bart en Bertus bookings, Bart en Bertus  boekingskantoor, Bart en Bertus  boekingen, Bart en Bertus  kosten. Bart en Bertus  boeken is mogelijk voor uw evenement. Informeer vrijblijvend online via info@itb-entertainment.com of via +31.73.644.0773 (NL) | +31.20.497.0391 (NL) | +32.14.143.9496 (B)  

Bert & Ernie

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Bert & Ernie
Het populaire kleuterprogramma Sesamstraat is inmiddels al meer dan 30 jaar te zien op de Nederlandse televisie. De populaire bewoners Bert & Ernie worden door miljoenen kinderen over de hele wereld aanbeden. ITB Entertainment Group BV organiseert een Meet&Greet met deze tv-helden! Kinderen kunnen met ze op de foto voor een blijvende herinnering.

Bianca Hagenbeek

Photo Video Audio
Price: 
per aanvraag
Bianca Hagenbeek
Bianca Hagenbeek is geboren op 16 mei 1967 te Leusden. Zij werd door het Nederlands publiek gekozen als winnares van het real life TV-programma Big Brother 2. Voordat Bianca meedeed aan Big Brother 2 heeft zij veel gereist. Op haar reizen heeft ze in diverse restaurants in binnen- en buitenland gewerkt. Ze heeft o.a. als kok gewerkt op een duikboot in Australië. Bianca heeft haar eigen organisatie bureau. Zij organiseert o.a. feesten, geeft boekjes uit en verzorgt een internet magazine. Samen met Maurice Kroon verzorgde Bianca in 2003 de presentatie van het item ‘Snelle Maaltijd Service’ in het TV-programma Life & Cooking. In haar vrije tijd houdt Bianca ervan om oude spullen te verzamelen en op te knappen, uiteraard kookt ze graag en daarnaast rijdt zij paard en motor en beoefent zij verschillende sporten.

Biba Boerderij

Photo Video Audio
Price: 
< €1250
Veel stadse kinderen komen steeds minder in aanraking met het plattelandsleven. 'Een koe is paars en melk komt uit de supermarkt' zijn uitspraken die er niet om liegen. Spelenderwijs richt Bibaboerderij zich op verantwoord en duurzaam leven waar plezier, gezondheid, sociale betrokkenheid en genieten de basiselementen zijn.   Natuurlijk zijn er veel meer karakters te boeken. Wat dacht u van bijvoorbeeld   Dora en haar vriend Diego. Ook de figuren Kai Lan en Spongebob zijn populaire looppoppen voor op een evenement. Mocht u meer dieren figuren zoeken dan zijn  Woezel en Pip, Nijntje, veel gevraagde karakters. Natuurlijk kan er ook een compleet programma worden samengesteld met daarin diverse bekende karakters en tevens show. Denk hierbij aan bijvoorbeeld De Toverschool on Tour.  

Pagina's